Laden reviews...
235 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken herhaaldelijk een klantgerichte aanpak en professionele service. Klanten waarderen de vriendelijke omgang, heldere uitleg en betrouwbare afhandeling van afspraken. Er wordt gesproken over goede prijs-kwaliteit en snelle oplossingen bij problemen. De ervaringen roepen een beeld op van langdurige tevredenheid en vertrouwen in Schaepkens Mobiliteit.
Doen hard hun best n zijn vriendelijk en behulozaam
29 July 2026
Brigitte
Maastricht
Accuraat personeel: Het werk wordt netjes, precies en foutloos gedaan.Goede service: Men helpt u vakkundig en komt gemaakte afspraken goed na.Voorkomend: Het contact is vriendelijk, beleefd en gastvrij.
27 July 2026
Martin Dautzenberg
Kerkrade
Goed correct en volgens afspraak geholpen
24 July 2026
Jo
Kerkrade
Werd meteen geholpen bij spoed
24 July 2026
Jkempenet
Voerendaal
Mijn vrouw en ik hebben een super nette auto gekocht bij Schaepkens. De verkoper was eerlijk over de te kopen auto. Via andere kanalen is ons dit bevestigd. Voorafgaand aan de uitlevering is de olie gewisseld en een APK uitgevoerd. Bij de APK was een herstelpunt ontdekt en dit is keurig hersteld. Alles bij elkaar opgeteld zijn we zeer tevreden.
21 July 2026
Jos
Wijnandsrade
Voor het eerst een auto gekocht bij Schaepkens. Een goede en fijne ervaring! Afspraken ook goed nagekomen. Positief!
18 July 2026
Iris
Heerlen
Ondanks drukte en hitte goed en snel geholpen
17 July 2026
Afspraak prima nagekomen
13 July 2026
Hub Mieke Maas
Eijsden
Bij onderhoud, beurten en keuringen wordt altijd in onderling overleg een klantgerichte afweging gemaakt. Daarbij staan vakkundigheid en integriteit voorop.
13 July 2026
Maurice
Maastricht
Je word aangehoird en altijd zo snel mogelijk geholpen . Vriendelijke en behulpzame mannen .
11 July 2026
Ine
Valkenburg
Ik rijd inmiddels een week tevreden rond in mijn bij Schaepkens gekochte auto. Het verkoopproces verliep soepel, onderhandeling ging snel en de auto is naar wens afgeleverd na een kleine reparatie. Ik raad Schaepkens ten zeerste aan!
10 July 2026
Stefan
Landgraaf
Goede service en ook bereid om extra dingen aan te pakken met grote beurt. Prijs marktconform echter goedkoper dan bij dealer!
8 July 2026
Marc
Voerendaal
Prettig advies, geen gepush. We kregen alle tijd om rond te lopen en een eerste indruk te krijgen van het aanbod. Na het maken van een proefrit was ik verkocht. Ook toen ik na aanschaf terugkwam omdat de airco niet goed functioneerde, werd dit uiteindelijk netjes afgehandeld. In die aftersales schuilt voor mij de ware kwaliteit van een bedrijf. Hopelijk is deze auto me net zo trouw als de vorige.
7 July 2026
Alex
Valkenburg
Goede ervaring prima koop verlopen een puntje iets meer benzine in de tank
7 July 2026
Hermankk De jongh
Eindhovend
Ik ben al jaren klant en heb er ook al twee tweede hands autos achter elkaar gekocht Voor een klein of grote beurt wordt alleen tussen tijds gebeld als er wat bijzonders gevonden wordt wat nog niet bij mij bekend was Ik besluit dan of het meteen gemaakt kan worden
6 July 2026
JMG Moonen
Craubeek
Alles in orde. Uitstekend communicatie naar klantz
30 June 2026
Jessie
Voerendaal
Personeel neemt de tijd voor je en is helder wat betreft informatieverstrekking. Prettig in de omgang. Aan te bevelen.
29 June 2026
Paul
Maastricht
Prettig bedrijf en komt de afspraken na.
26 June 2026
Beveelt niet aan
23 June 2026
Yvonne Damen
Susteren
Binnen 2 uur tijd een auto gekocht? Hier wel. Hoeft maar te vragen naar de sleutels en gelijk proefrit maken enzovoort. Mocht de auto helemaal bekijken, boven onder binnen buiten maakte allemaal niks uit. Medewerkers ook goed in hun vak, werken en efficiënt.
18 June 2026
Faas Lipsch
Heerlen
Goede aflevering van nieuwe auto, achteraf klein probleempje direct goed verholpen chapeau
17 June 2026
John
Landgraaf
Ik had al een tijdje dezelfde klacht. Deze is goed opgepakt en onderzocht en opgelost. Fijne communicatie, prettige omgang met monteurs.
17 June 2026
Monique