Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen Ben gebeld dat Koplamp vervangen moest worden om goed gekeurd te worden voor apk Monteur gaf 2 opties voor vervanging met kosten.

Zeer tevreden.

Goede service!

Super service

Een lekkage in de auto werd meteen verholpen. Eigenlijk moest ik hier een afspraak voor maken, maar er werd meteen naar gekeken. Super fijn Nogmaals bedankt daarvoor

Heel fijn en eerlijk.

De bezichtiging die ik hier deed was goed voorbereid, de wagen stond netjes klaar. Direct koffie en water gekregen na een rit van 2 uur om bij schaepkens te komen. Vriendelijke en behulpzame verkopers die de tijd maakten en duidelijk en informeel overkwamen op een hele professionele manier. De afhandeling van de aankoop van de S4 die ik hier kocht vond telefonisch plaats aangezien ik ergens anders een 2e op t oog had. Heel netjes behandeld zonder het gevoel te hebben benadeeld te zijn. De wagen werd afgeleverd met 12 mnd volle garantie, nieuwe beurt en apk, volle tank benzine en netjes gewassen en schoongemaakt. Dat allemaal voor een eerlijke prijs. Niks anders dan lof voor Schaepkens!!

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

heel klantvriendelijk...prima uitleg indien nodig.

vertrouwde autogarage...

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Ik wordt meestal door Nico of jonger (nu even klein accident ) iemand perfect geholpen(mijn auto). Ik hoop dat u de mede werkers waardeert en hen honoreert, zodat zij nog lang in dienst blijven, want dat is voor mij de reden om van Wijlre naar Klimmen te komen. Succes…

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Al jaren een geweldige garage en Service

Al meer dan 17 jaar ben ik klant bij deze garage. Ik heb al mijn auto's sinds deze tijd daar gekocht en in onderhoud gehad. Ik ben 100 % van mening dat de prijzen eerlijk zijn en de service top is ! Ook in nood altijd goed, betrokken en snel geholpen zonder extra winstbejag. Wegens emigratie moet ik helaas afscheid nemen van dit bedrijf. Ik vrees dat ik nooit meer een dergelijke garage zal vinden. Dank voor alle goede service en vriendelijkheid !

Vriendelijke verkoper

Vriendelijk contact, snel geholpen.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

De beste garage van Limburg, zonder enige twijfel.

Ik heb al vaker in de garage, maar ook daarbuiten verteld, dat voor mij Autobedrijf Schaepkens de absolute top heeft bereikt van service en vakmanschap. Ik word NIET betaald voor deze reclame maar ik vind dat dienstbaarheid en vakkundigheid de belangrijkste pijlers zijn waarop garages zich moeten baseren. En naast de bovenkomende top-prestaties heeft dit bedrijf nog een aspect weten uit te bouwen tot uitzonderlijkheid en dat is Eerlijkheid. Ga zo door Roy, Nico, Erwin en de anderen. Jullie zijn toppers.

Klantvriendelijk

Super geholpen door Yves .

Klant is koning

Klant vriendelijke benadering. Geeft de klant een vertrouwd gevoel om bij Shapkens een auto te kopen. Deskundig en service gericht personeel. Aandacht voor de klant

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Vriendelijk personeel, kundig

Vriendelijk personeel, behulpzaam, bekwaam.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

Super ervaring

Super ervaring, Dhr. Gielen bedankt vriendelijk behulpzaam gewoon bijzonder leuke verkoper, bedankt voor de hulp en goede keus, graag tot een volgende keer. Beveel deze garage aan.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen, Via onze eigen website.

Geen poespas, persoonlijk en fair

Onlangs een auto aangeschaft en daar zijn we zeer tevreden over. De transactie verliep prettig: persoonlijk, maar ook gedegen en zonder poespas. Alles werd duidelijk uitgelegd en goed afgehandeld. De auto bevalt uitstekend en het hele aankoopproces gaf vertrouwen.

Prettig contact met vekoper, fair behandeld bij inruil en goede service

Prettig contact met vekoper, fair behandeld bij inruil en goede service

Goede ervaring!

Net bedrijf met vriendelijk personeel. Hebben een uitgebreid assortiment kwalitatief zeer goede gebruikte auto's staan. Ik zou er zo weer een auto kopen.

Goede en vriendelijke service

Gaan kijken voor een nieuwe auto maar nog niet definitief zeker van wat we zochten. Proefrit gemaakt met verschillende auto’s zonder dat de verkoper meeging zodat je je niet verplicht hoeft te voelen.

Prima ,

Geen klachten, gewoon altijd duidelijk..

Geweldig bedrijf

Mooie auto gekocht waren wat problemen maar alles wordt goed opgelost goed en deskundig personeel mijn volgende auto wordt weer bij Schaepkens gekocht

perfecte service door kundig en vriendelijk personeel

perfecte service door kundig en vriendelijk personeel

Heel goede garage

De Auto's zijn als nieuw , rijden erg goed en ze zijn zeer vriendelijk. Ons oog viel op 2 type auto's. De Fiat 500 en de Toyota Aygo .De Fiat ziet er leuk retro uit maar wij kozen toch voor de zuinige en betrouwbare Toyota Aygo. Ons oog viel op 2 Aygo's. De X Fun uit 2019 handgeschakeld met 22000 km op de teller en de X Plus automaat uit 2018 met bijna 8000 km op de teller we mochten beiden auto's testen. Mijn vrouw was schakelen te zeer gewend en dat was te zien ook , vandaar dat we kozen voor de X Fun uit 2019. We zijn er blij mee. Mooie auto weinig km en goed afgeleverd met alle benodigdheden in het kofferbak in een tas zoals de gevarendriehoek, hesjes ,Reservelampjes enz. Wij zijn erg tevreden over Scheapkens.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Topklasse auto bedrijf !!!!

Wij zijn al jaren klant en altijd goed geholpen bij zowel aankoop als service. Vriendelijke mensen en snelle service indien nodig. Een aanrader!!!

Prima geholpen

Goed geholpen

Klant vriendelijk

Leggen je alles goed uit wat er aan de hand is en laten het ook zien wat er gerepareerd moet worden

Zeer goed!

Zeer goede service door vriendelijk en kundig personeel!

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen