Mijn ervaring is goed

Afpraak is afspraak

Hele prestige ervaring

Het personeel staat je vriendelijk en eerlijk te woord, ook worden er geen onnodige dingen aan de auto gedaan en wordt er altijd overlegd met de klant

Goede en snelle service

Ik heb hier een auto gekocht. De service is goed en snel! Ik heb een mooie auto voor een prima prijs.

Goede degelijke en non nonsense service

correcte en snelle service.

Goede ontvangst en veel keuze

Van de week onze Seat Leon St opgehaald. Verkoper Lennart heeft ons goed geholpen! Als we ooit weer een andere willen hou ik zekers hun cite in de gaten!

Wederom top!!

Vanmiddag mijn BMW 435i gran coupe in ontvangst genomen. Na een lange zoektocht eindelijk een goede gevonden en zoals ik al jaren gewend ben is hij weer top afgeleverd. Bedankt Daan en Erik voor deze prachtige wagen!!

helemaal goed

Ik ben goed geholpen en te woord gestaan

Super bedrijf

renault clio gekocht hele goede service zag bij thuiskomst dat de hoedenplank ontbrak die zat er al niet bij toen we hem hadden gekocht ik heb gebeld en we kunnen langs komen en krijgen er 1 super goede service ben zeker te vree netjes staan ze je te woord zeker de moeite waard om daar je auto te kopen

geweldig

Kwam in 1ste instantie voor wat info. Bij aankomst met Lennard buiten een gesprek gehad en er volgde een proefrit. Bij terug komst naar regel en wetgeving gehandeld te hebben, zijn er afspraken gemaakt en is er er een overeenkomst uitgekomen. We zijn tevreden over de gang van zaken met Jaap Dik Auto's. Lennard bedankt voor de fijne gang van zaken. Ook de vriendelijkheid die er in het bedrijf heerst geeft een fijn gevoel.

Top ervaring

Daan is een topper! Voor de tweede keer hier een Audi gekocht en ingeruild tegen een goede prijs. Uitstekende service en afspraken worden nagekomen! Jaap Dik kan ik van harte aanbevelen.....

Goed autobedrijf

Ik heb laatst een VW Golf gekocht bij Jaap Dik autobedrijf. De service is heel netjes, werd goed behandeld. Bij thuiskomst kwam ik erachter dat er een vloermat ontbrak,heb hun gecontact en er werd meteen een hele nieuwe mattenset naar mij toegestuurd.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekend! Echt een aanrader!

Was op zoek naar een waardige vervanger van mijn oude vertrouwde 159, mede doordat ik meer km's ging rijden. Op 08/04/2021 kwamen wij door een advertentie over een zwarte Alfa Mito 1.3 JTDm uit het jaar 2012 bij Jaap Dik terecht, waarna tijdens het bezoek al snel duidelijk werd dat de Alfa exact zoals beschreven was. Precies zoals ik dat graag zie, waarbij een testrit natuurlijk snel gemaakt werd. Hier werd dan ook totaal niet moeilijk over gedaan, want men staat hier duidelijk garant voor de kwaliteit van hun auto's. Na de testrit duidelijk de knoop doorgehakt en besloten tot aanschaf van dit juweeltje op wielen. Hierbij werden wij uiteraard ontzettend goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Afgelopen zaterdag (17/04/2021) eindelijk de auto kunnen ophalen, waarbij het wagentje er top bij stond. Nu anno 20/04/2020 kan ik zeggen dat ik dus totaal geen spijt heb gehad om de 159 in te ruilen voor de Mito. Rijdt echt perfect, waarbij ik tot nu toe nog steeds geen mankementen kunnen ontdekken. Wat een plezier! Echt in 1 woord top! Over het bedrijf kan ik dan ook het volgende zeggen: Deze mensen staan garant voor hun kwaliteit en service! Is mijns inziens serieus een aanrader voor wie een vriendelijke betrouwbare adres zoekt voor service en/of een andere auto!

klant vriendelijk

behulpzaam en geen moeite om een proefrit met de desbetreffende auto te laten rijden.(bijna sluitingstijd)

Fijn contact en goede service

Zeer goede ervaring gehad met Jaap Dik auto's en verkoper Lennard. In aanvang prettig contact per telefoon en whats-app (erg handig en makkelijk!) en vervolgens goed ontvangen in de showroom waar de auto netjes klaar stond en we snel tot zaken zijn gekomen. Ik kan dit met bedrijf met goede service zeker aanbevelen!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Betrouwbaar en vakkundig personeel.

Voorgaande heeft geen toelichting nodig en dat is wat je wilt zien en voelen bij een autobedrijf! Dank!

Zeer goede service

Uitstekende service ,gratis leenauto mee gekregen. Probleem aan de auto opgelost naar volle tevredenheid.

Zoals voorheen keurig geholpen

We zijn al meer dan 40 jaar bij deze garage. Tot volle tevredenheid.

Een eerlijk en 100 % service garage. Vakmensen.

Ik kom al 20 jaar bij deze garage en ze hebben mij altijd keurig behandeld. Ze leggen altijd alles goed uit als er iets is. Je betaald een eerlijke prijs. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik bof met zo'n garage.

Snelle en goede service

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe auto zijn we bij Jaap Dik auto's uitgekomen. Een offerte aangevraagd voor de auto die we op het oog hadden icm inruil en binnen 24 uur reactie. Vervolgens telefonisch contact gehad met Lennard en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Waarna we over zijn gegaan tot aankoop. Contact verliep moeiteloos en totaal niet opdringerig, service is goed! Wij zouden zeker nog eens terugkeren als we een andere auto zoeken.

Top garage!!

Telefonisch netjes te woord gestaan, goede inruil prijs. Komt afspraken na. De auto bevalt zeer goed netjes afgeleverd en rijd zoals het hoort. Bedankt :-) En tot een volgende keer !!

Goed geholpen

Altijd goede service .

Goede garage

Een andere auto gekocht. Prima service.

Goede en snelle service

Prettig, snel en vakkundig geholpen.

Al jaren een prima ervaring.

Zie boven, en verder de beoordeling.

Keurig afgehandelde apk

Brengen ,keuren ,betalen ,super bedrijf met toppers