Zeer goede ervaring met deze autobedrijf

Hier een Fiat Punto evo 1.3 m- het gekocht. De auto is keurig netjes afgeleverd en alle afspraken zijn ze nagekomen. Na 2 weken bleken er 2 brandplaatjes kapot te zijn. Dit probleem werd keurig opgelost zonder problemen. Ze doen nooit moeilijk en lossen problemen met de auto netjes op en hier kunnen veel autobedrijven en voorbeeld aannemen. Ben daarom ook zeer tevreden. Ga zo door toppers! Gr. Fam Pietersen.

Kom al vele jaren bij deze garage in ale tevredenheid. Goede ontvangst zeer goede monteurs altijd overleg. Zeer goede garage.

Goede service en goed geholpen , met een bakkie koffie tijdens het wachten.

Goed en snelle service en vriendelijk

Goed geholpen

Zeer goede service

Auto hier gekocht. En achteraf bleek er iets aan te mankeren en dat is zeer netjes opgelost!!

Service gericht, eerlijk personeel.

Reparaties betaalbaar uitgevoerd.

De verkoper en de dame van de administratie zijn vriendelijk

Wij hebben ons Audi A3 ingeruild voor een Golf 7. wij zijn tevreden over de auto en vooral over de service, en het mee denkend en het geduld van de verkoper Daan en de dame van de administratie. Vorige week de auto opgehaald, de service is goed, de auto is netjes afgeleverd. Nu ik 1 week in de Golf rijdt, merkte ik dat een sissende geluid is (blijvend), heb ik gebeld en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik mag de auto na mijn vakantie terugbrengen voor controle om af te komen van dat sissende geluid. Het is aan te raden bedrijf. Bedankt Daan en tot over 2 weken, mvg, Ab

wij zij super tevreden!

Sinds een week rijden wij in onze "nieuwe" Renault Clio, wij zijn hier zeer tevreden over, de auto rijdt super fijn. We waren al een tijdje op zoek naar dit type auto en vonden er 1 bij Jaap Dik. Dit is de 2e auto die wij hier aangeschaft hebben ( de vorige was een citroen C5) en beide keren zijn wij erg tevreden over zowel de aankoop als de aflevering van de auto"s. De service is goed, de auto is netjes afgeleverd, met zelfs een nieuwe matten set (niet om gevraagd en ook niks extra"s voor betaald) wij raden Jaap Dik zeker aan!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Perfecte service

De reparatie werd snel en goed uitgevoerd.

Tevreden over gang van zaken

Was op zoek naar andere auto en ben naar tevredenheid aan een andere auto geholpen.

Betrouwbaar en altijd klaarstaand.

PRIMA

Ik ben in deze garage sinds "mensenheugenis" altijd op tijd geholpen op de afspraak. En ik rijd heen en terug omgeveer 30km terwijl er op steenworp afstand van mijn huis ook een opel dealer was (nu al sinds 5 jr. weg)Maar ik heb mijn auto's altijd in onderhoud in Hoogezand. Uitstekende garage.

Reeds meer dan 40 jaar bij dit bedrijf klant, zegt dus genoeg !

Staan altijd klaar voor ,eventuele hulp.

Aan de telefoon en vervolgens aan de balie heel prettig geholpen

Verder heel hulpvaardig bij andere vragen m.b.t. de auto om uit te zoeken of ik daar bij geholpen ben.

Super vriendelijk en mee denkend!

Top auto's met kwaliteit. Super vriendelijk en meedenkend vol mensheid contact gehad! Ik beveel iedereen deze autobedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

zeer goede service goede garage

zeer goede ervaring goede service klant vriendelijk..

Uitstekende ervaring met Autocentrum Hoogezand

Rustig rondgelopen door de showroom van Autocentrum Hoogezand! Rustig alle tijd kunnen nemen. Kop koffie erbij! Wanneer er vragen waren moest ik even roepen! Uitgekozen bij Autocentrum Hoogezand, een Opel Astra. Proefrit gemaakt. Hierna waren er van mijn kant nog wat vragen en/of wensen. Hier werd gelijk positief op gereageerd. Ook een update van de navigatie zat erbij inbegrepen. Erg fijn contact met de eigenaar en overige medewerkers. Kortom, met een goed gevoel naar huis én op weg! Een aanrader, autocentrum Hoogezand!!!

Eerlijk open betrouwbaar vriendelijk

2 weken terug een BMW 320 d Touring gekocht. Ex lease. Heel goed gevoel over dit bedrijf. Lennard heeft ons prima geholpen in een fijne sfeer. Altijd lastig op afstand betrouwbaarheid in te schatten maar heb volste vertrouwen in hun. Dankjewel Lennard

ZeerPositief

Klanggericht en erg meegedacht tijdens aankoop nieuwe auto

Eerste ervaring twijfel

Na 50 km ging er een lampje branden, werd in eerste instantie niet fijn te woord gestaan. Morgen gaat de auto terug ben benieuwd. Nu rammelt de uitlaat ook, zou ik opnieuw een afspraak moeten maken of.... Wordt vervolgd

Vertrouwen

Het maken van de afspraak verliep goed en gaf vertrouwen. Keurige bevestiging per mail ontvangen. Telefoontje toen de auto klaar was; prima geregeld. Volgende keer leg ik het onderhoudsboekje op de passagiersstoel zodat ik wel een stempel krijg.

Betrokken en betrouwbare garage

Geweldige eerste ervaring bij dit bedrijf. Een leuke occasion gekocht die helaas na een aantal dagen liet afweten. Omdat ik geen garantie had op deze auto was dit schrikken. Echter toen zij hoorden van mijn probleem hebben ze de auto bij mij thuis opgehaald en met ontzettend veel manuren, materiaal en testen de auto weer KOSTELOOS super rijdend gekregen. Na het ophalen van de auto merkte ik dat ze ook nog wat kleine dingen hersteld aan het interieur van de auto. Kortom geweldige service.

Altijd meedenken , heel klantvriendelijk

Alle onderhoud van mijn auto laat ik nu al jaren hier doen. Altijd transparant over de kosten en heel service gericht. Ik beveel hen echt aan,

Top!!!

Vandaag mijn auto gehaald. Erg blij mee. Goeie service zeer klant vriendelijk. Goede inruil. Netjes en beleefd. Als ik de auto weer wil inruilen kom ik hier zeker terug. Bedankt. Blij met mijn BMW...

Al 45 jaar een top opel garage

Van ouds een zeer goede opel dealer

Azieweg 17

9407 TC Assen