Goed behandeld

Wij zijn dik tevreden over de service en de goede behandeling en dat de afspraak nagekomen wordt wat we hebben afgesproken.

Service is alles

In november een mooie Skoda Rapid aangeschaft. Alles werkte, geen problemen, op verzoek werd er nog een trekhaak onder gemonteerd (tegen kostprijs). Paar weken later kon ik de bak ophalen, helemaal in mn nopjes want de auto was goed gepoetst, binnen en buiten. Na anderhalve week tufte ik terug naar huis vanaf het werk, uit het niets een dikke rookwalm en max. toerental. Via de wegenwacht naar de garage gesleept. Na een paar dagen bleek er een scheur in de kop te zitten waardoor de injectoren uit de motor vlogen... Je zou denken, einde motor. Toch ging deze zaak ermee aan de haal e nik kreeg een leenautootje want ik had gelukkig nog 3 maanden garantie. Top! Na 6 weken sleutelen, wachten op onderdelen etc. kon de motor eindelijk gestart worden! Yay! 5 min later werd ik gebeld, de motor sloeg vast, toen was het echt einde. Jaap dik auto's vond dat ook. Gelukkig in goed overleg kon ik de auto weer inruilen voor het bedrag dat ik neergelegd had. Kortom, de auto (of de motor) beviel niet zozeer, maar de service is wel echt goed. Hiervoor komen mensen terug!

Goeie service

Ik word altijd goed geholpen.

Zaak van vertrouwen. Afspraak is afspraak

Zeer fijne ervaring

Vandaag m'n nieuwe auto opgehaald. Een klantvriendelijk bedrijf, die zijn afspraken ook waar maakt. Er zat een deuk in mijn achterdeur welke er zo goed mogelijk uit gehaald zou worden en bijgewerkt. Dit bleek lastiger dan verwacht en de deur moest dan ook overgespoten worden. Dit is dan ook gedaan zonder extra kosten, top! Al met al een zeer fijne ervaring

Goede kwaliteit

Altijd korect behandeld

Kleine beurt klaar terwijl je wacht

Beurt in no time gereed, olie conform spec automerk. Vriendelijke mensen.

Goede service, vriendelijk personeel, en meedenken met de klant.

Goed bedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Ik heb hier samen met mijn vrouw een prachtige bmw 5 serie mogen kopen. Er zat een deuk in de dorpel die Erik nog niet had gezien. In overleg gaf Erik aan dat hij de deuk zou laten weghalen. Inmiddels als ff gereden, Echt een top auto!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Mooie auto gekocht en zeer goed behandeld

Wij hebben paar week geleden onze peugeot 308 hier gekocht. Keurige auto, keurige showroom en vriendelijk personeel. Omdat ik geen inruil had en de distrb riem nog vervangen moest worden kreeg ik zonder enige moeite een leenauto mee ter overbrugging. Deze garage is een aanrader!!!

vlot geregeld en goed uitgevoerd

Bandenwissel

We gingen naar autocentrum vanwege lekkage van het koelsysteem. Het probleem was snel gevonden. Onderdeel besteld. Dag later weer rijden.

Altijd een goede service en betrouwbaar

nvt

Goede communicatie en correcte aflevering

Interesse voor aangeboden auto getoond. Auto stond volgens afspraak klaar voor proefrit. Afleveringsafspraken zijn volledig nagekomen. Keurige ontvangst en uitleg bij halen auto door Daan Stevens. Enthousiaste en no nonsense verkoper.

Goede service, aardig personeel

Heb goede ervaringen met dit auto bedrijf,

Al jarenlang een goed bedrijf

Aardige mensen, vooral in de werkplaats

Cruise control

Tijdens de aankoop van onze volkswagen polo kwamen we erachter dat de cruise control helaas geen cruise control was. Dit bleek een speed limiter te zijn. Na dit bij de garage te hebben aangegeven erkenden ze inderdaad dat dit verkeerd gezien was. Zonder enige twijfel gaf de medewerker aan dit voor ons op te lossen. Dit bleek een lastiger klusje dan verwacht want er was na heel lang zoeken maar 1 locatie te vinden die dit kon realiseren. Toch is er door de medewerker van Jaap Dik lang aan gewerkt en rijden we nu met cruise control rond. We zijn in de tussentijd goed op de hoogte gehouden van de status en het contact was top. Een zeer goede service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed geholpen, geen geneuzel!

Ik kwam voor één bepaalde auto en die stond voor een goede prijs. Verkoper Daan was zeer attent, telefonisch en per e-mail goed bereikbaar en gaf een keurige uitleg over de auto. Enige minpunt was de halfvolle accu, maar daar was ik zelf al op voorbereid met een laadpaal.

Zeer klantvriendelijk

Wordt altijd goed en oprecht geholpen

Vriendelijke medewerkers, duidelijk en eerlijk.

Nette service bij en na aankoop auto.

Omstreeks mei onze auto ingeruild voor een nieuwe bij Jaap Dik Auto's na redelijke onderhandelingen met Daan Stevens. Nadien is de auto nog twee keer terug geweest voor een aantal kleine puntjes. Hier werd niet moeilijk over gedaan en alles is keurig opgelost. Al met al een goede aankoop.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

De auto die wij kochten had een paar krasjes, maar dat is volgens afspraak helemaal mooi weggewerkt. Ondanks de langere wachttijd, ivm vakanties, zijn wij goed geholpen door Daan Stevens. Hij heeft er zelfs in zijn vakantie voor gezorgd dat de auto bij thuis werd afgeleverd en onze inruilauto werd opgehaald. Na een aantal weken heeft hij ons nog gebeld met de vraag of de auto goed beviel. Kortom, goede service!

Ben al meer dan 35 jaar klant en dat zegt genoeg volgens mij

Deskundig betrokken adviserend klant staat voorop. Snel geholpen. Positief ingesteld. Niets is teveel

Super bedrijf

Zeer vriendelijk en netjes s.morgens gebeld dat ze de auto even vast wilde houden kon pas om 4 uur komen was geen probleem.

Azieweg 17

9407 TC Assen