Ik heb onlangs een 4 jaar oude Ford focus wagon gekocht. Goede prijs, persoonlijke contact. Vanwege de goede prijzen hebben ze het wel druk, waardoor de auto nog niet was afgemeld voor de APK en de oude stalen velgen even vermist waren. Heb gelukkig geen ervaring bij het oplossen van problemen met de auto, omdat doe prima rijdt.
Auto hier gekocht, goed geïnformeerd
Zeer prettig en kundig bedrijf. Plezierig verkoop van al weer drie auto\'s
Fijne samenwerking. Samen kijken naar mogelijke oplossingen indien er een probleem ontstaat. Tevreden over de afhandeling, goede service.
Prima web-site en erg handige offerte-aanvraag. Vlotte respons van de verkopers, ook tijdens het weekend!
Ik ben zeer tevreden. Met een hoge inruilwaarde voor mijn oude auto kon ik een jong gebruikte auto aanschaffen. De verkoopbegeleiding was prima. Alle besproken puntjes waren netjes afgewerkt. Enige minpuntje leek het alsof de auto niet gepoetst was. Een spinnenweb tijdens de proefrit zat er bij aanschaft nog steeds en ook de voorruit was nog steeds voorzien van dezelfde zuignap. Maar dit staat mij zeker niet in de weg om hier nog eens een auto te kopen. Bedankt
Goed geholpen door Erik Dik. We hebben nog nooit zo snel een andere auto gekocht. We konden de auto (op ons verzoek) een dag eerder ophalen dan was afgesproken. De auto is keurig afgeleverd.
Geweldig goede service en personeel. we hebben nu al de tweede auto gekocht bij Jaap Dik en zouden het iedereen aanbevelen .
Aardig personeel, niet drammerig! Gekochte auto is netjes afgeleverd. Ook voor vragen na de verkoop staan ze voor je klaar.
Prima service! Doen wat ze beloven en vanwege de afstand eerst veel via de mail contact gehad en onderhandeld en niet voor niets van Almere naar Assen gereden!
Prima service, zeer tevreden over verkoper Daan
Mijn ervaring tot nu toe is goed, wel is me opgevallen dat de verkoper zei dat hij nog een nieuwe of een goede andere radio antenne erop zou zetten maar dat is niet gebeurd. Die wij erop hebben is beschadigd aan de onderkant en men kan het binnenste gedeelte daarvan zien.