Prima geholpen.
Prima auto gekocht. Ik heb wel het idee dat de kleine beurt is overgeslagen. De remblokken achter moesten vernieuwd worden en er zat nog oude olie in de motor. Bij het wegrijden zat de motorkap niet dicht en klapperde onderweg, goed dat deze tijdens de rit op de veiligheidshaak bleef zitten. Vriendelijke mensen daar, niets mis mee
Via internet bij Jaap Dik Autobedrijf gekomen door een mooie Suzuki Swift. Na een telefoontje was afspraak voor een proefrit zo gemaakt. Bij de garage aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en konden we de auto zo mee nemen voor een rondje industrieterrein. Besloten de auto te kopen waarna we hem een weekje later konden ophalen. De afgesproken vrijdag kwamen we aan waar we een kop koffie en thee kregen aangeboden waarna de auto op naam gezet werd en wij ons konden vermaken met de magazines in de wachtruimte. Toen de verkoper naar beneden kwam zei hij dat we nog vier nieuwe banden er op hadden gekregen. Super service en wij komen zeker terug.
Goed, gemaakte afspraken zijn goed nagekomen, edoch een klein puntje. Na paar keer telefonisch contact en gevraagd met de koop van de auto, nog niet in het bezit van de onderhoudshistorie, maar verder is de auto keurig afgeleverd, top!
Net bedrijf... Mag iets meer aandacht naar de showroom ,auto\'s staan wel met vlekken ...dit hoeft niet . Goed geholpen door Marcel.
Goed, duidelijke afspraken, netjes behandeld en de auto stond netjes klaar voor mij om te bekijken en een testrit te maken. De mankementjes aan de auto waren te bespreken en werd ook gewoon netjes iets aan gedaan. Ook vond ik zelf de auto scherp geprijst.
Plus: vriendelijke ontvangst, keurig bedrijf, eerlijk bod bij inruil, daardoor snelle beslissing mogelijk. Min: de aangeboden auto bleek met opties vermeld te zijn op de website welke niet in de auto aanwezig bleken te zijn. Oftewel luxer type auto vermeld. Jammer. Service moet nog blijken.
vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel
Tweede auto die we er hebben gekocht hebben en dat is natuurlijk niet zonder reden.
Goede service bij inruil en aankoop van een auto.
Goede ervaringen. Ondanks een taaie onderhandelingsronde mijnerzijds bleef men professionele vriendelijkheid uitstralen.
Best wel goed. We werden goed geholpen, alleen ze zouden de week erop terug bellen. Dit was niet gedaan dus hebben we er zelf maar achteraan gebeld.
ik heb een positieve ervaring met mijn contacten met het bedrijf. Kreeg op al mijn vragen een adequaat antwoord. Goede service en een prima auto
Prima en snelle service bij de aankoop/inruil van mijn 2e hand Audi. Puntjes op de i: auto afleveren met een volle tank benzine en wielen poetsen als banden worden vervangen.
Bij auto Dik auto ingeruild, gemaakte afspraken via mail netjes nagekomen!! En goede service.
zeer tevreden met de aankoop van een andere auto.