N/A
Naar aanleiding van een eerdere review deze week heeft dhr Dik contact opgenomen en alsnog de juiste oplossing geboden en excuses aangeboden dat zaken langs elkaar zijn gelopen. Heeft het netjes opgelost en het vertrouwen hersteld. Kijk zo kan het ook
Geachte heer Prins, Ik wil u bij deze nogmaals bedanken voor de tijd die u ook genomen heeft voor een gesprek waarin we samen tot een goede oplossing gekomen zijn om het vertrouwen weer te herstellen. Met vriendelijke groet, Erik Dik JAAP DIK auto's 0592-345793
Leuk bedrijf, vriendelijke mensen. breed assortiment.
N/A
Erg laat gerealiseerd dat de APK van mijn auto verliep. Mijn probleem aan Jaap Dik Auto\'s voorgelegd waarop mijn auto vrijwel direct de keuring bij hen kon doorlopen. Mede door eerdere bezoeken en zeker door deze hulp hoef ik niet verder te kijken naar andere garages. Een aanrader.
goede verkoper, Marcel, komt zijn beloftes na. Ook werd er tijd voor ons genomen om rustig te kunnen praten.
Zeer slechte aftersales waarbij de expertise van de werkplaats ernstig tekort schiet. Hebben geen kennis van automatische transmissie. Proberen deze wel te herstellen waarna blijkt dat het probleem en de storingen toenemen i.p.v. dat ze opgelost zijn. Meerdere reviews van dit bedrijf gezien dat er wordt getwijfeld aan de kennis van de werkplaats. Werkplaats ziet er onverzorgd uit en het magazijn is ronduit vies. Kies voor safe en laat een auto tevoren grondig inspecteren door een erkende BOVAG werkplaats extern.
Geachte heer Prins, Ik moet eerlijk zeggen dat ik uw review met enige verbazing lees, wij hebben u een auto verkocht en daar heeft idd een reparatie aan de vernsellingsbak plaatsgevonden. Dit ging echter niet om een reparatie aan het inwendige van de bak. Hiervoor doen wij altijd zaken met gespecialiseerde bedrijven. Dat was in dit geval niet nodig. Er ontstond later een storing in de bedrading van de nokkenassensor, dit heeft echter niets te maken met de reparatie aan de versnellingsbak. We hebben in deze tijd altijd de auto bij u opgehaald en terug gebracht en gezorgd voor een vervangende auto, Uiteindelijk wilde u de auto graag inruilen voor een andere auto die we hier te koop hadden staan en we zijn hier samen uitgekomen. U heeft toen nog duidelijk aangegeven dat u helemaal tevreden was met deze oplossing en dat we er op deze manier uitgekomen waren. Ik begrijp dat u gevoel zo is, maar gezien uw reactie toen vind ik het wel vreemd dat u deze review plaatst, mocht u hier nog eens over willen praten dan kunt u altijd contact opnemen met me. Met vriendelijke groet, Erik Dik JAAP DIK auto's 0592-345793 06-22740567
N/A
Een prettig gesprek met de verkoper waarin ‘eerlijk en open’ de kernwoorden waren. Daarnaast werd er gekeken naar een goede oplossing omtrent een scheurtje in de bekleding. En bij aflevering nog een aantal aandachtspunten aangepakt. Dit was op eigen initiatief. Kort samengevat: blij met de service en de koop.
Kreeg pech onderweg, vlot geholpen. Vriendelijk personeel en goeie koffie
Prima service, klantvriendelijk.
Prima geholpen, ruime keus. Afspraken werden nagekomen. Bedrijf aanbevolen bij collega\'s
vriendelijke vakkundoge mensen, goed en snel geholpen
prima ; snelle en goede service door vriendelijk personeel
Gisteren een andere auto aangeschaft bij Jaap Dik. Netjes geholpen en een erg goed gevoel aan over gehouden. Een aanrader!!
Vorige week hier een prachtige VW Golf 7 gekocht, ik kwam zonder van te voren te bellen. Over de prijs waren we het snel eens. Toen hebben ze mij koffie en een lunch aangeboden zodat ze de auto APK konden keuren zodat ik hem direct mee kon nemen. Al met al hele vriendelijke mensen en een super service !
Al vanaf het begin was communicatie en staat vd auto dubieus. Veel storingen en problemen die niet opgelost werden. Vervolgens wordt na een blikschade-ongeval en de beoordeling van schade expert de garantieaanspraak afgewezen. Auto is door hen niet gerepareerd en vervolgens met behoorlijk verlies heb ik mijn auto moeten terugkopen om toch te kunnen rijden.. Wat begon als een prachtig mooie auto, eindigde in een waanzinnige deceptie. Voor mij een absoluut No Go. Geen Bovag keurmerk waardig
Geachte heer de K. Ook wij vinden het heel jammer hoe het allemaal gelopen is, wij doen altijd al het mogelijke om voor 100% tevreden klanten te gaan. Helaas heeft u dit niet zo ervaren. U was op een gegeven moment het vertrouwen in de auto kwijt. In overleg hebben we toen besloten om de koop ongedaan te maken. Echter heeft u toen u de auto in bezit had een schade gehad met de auto. Deze schade was niet goed gerepareerd waardoor er problemen in de aandrijving ontstonden. Vanwege deze schade heeft u een bedrag af moeten schrijven, Wij willen de auto door deze problemen niet meer particulier verkopen . hoogachtend, Erik Dik JAAP DIK auto's 0592-345793