Heel plezierig geholpen

Tijdens het ophalen van mijn lease auto, zag ik een privé auto staan die me aansprak. Na een korte vakkundige uitleg tot koop overgegaan. Dank aan Lennard van Dijk !

Super aardige mensen!

Wij kwamen onze auto inruilen en zijn zeer tevreden. Hoe de nieuwe auto straks rijdt, weten we nog niet. Deze krijgt eerst nog een nieuwe APK en grote beurt. Zit bij de prijs in!

Mooie auto's en super service

Snelle en accurate service

Prettig en snelle service. Goede en duidelijke uitleg over de werkzaamheden.

Service tot achter de komma...

Kocht een auto (occasion) in oktober 2023. Helaas bleek het olieverbruik aan de hoge kant. Maar voor Jaap-Dik geen probleem. Ze hebben er alles aan gedaan om het probleem te verhelpen. En kosteloos omdat de aankoop nog binnen BOVAG garantie viel. Uiteindelijk was de enige optie een nieuwe motor erin. Daarvan hoefde ik slechts een gedeelte te betalen. Nu rijdt mijn auto als nieuw en kan ik er nog jaren mee vooruit. Dank je wel voor alle service en elke keer het beschikbaar stellen van een leenauto. Want van Arnhem naar Hoogezand is toch een mooi stukje rijden. Dank je wel Erwin Bakker voor al je inspanningen om het te fixen!

Goede garantieregeling bij aangekochte auto en dito apk

Snel geregeld, prima communicatie en auto erg netjes afgeleverd

Binnen anderhalve week kon ik mijn nieuwe auto ophalen, ik kreeg een mooi inruilaanbod voor mijn huidige auto. Nieuwe auto stond er als nieuw bij. Top geregels alleaal.

Altijd uitstekende servide

Ik ben hier al jaren klant, voor onderhoud en auto’s kopen. Uitstekende service, ruime keuze en vriendelijk personeel.

Super service! Ik had de verkeerde bandenmaat doorgegeven maar het is nog dezelfde dag opgelost en alsof met nieuwe banden afgeleverd

Goeie service

Altijd goed.

Kom er al jaren, tot mijn volle tevredenheid

Vriendelijke ontvangst. Hangt er vanaf, waarvoor ik er kom, bij iets "kleins" wordt ik direct voorzien koffie. Met al mijn vragen w.b.t. de auto/beurt kan ik terecht. Mocht ik onverwachts iets hebben, proberen ze me zo snel mogelijk tussendoor te helpen.

tevreden

ben zeer tevreden met de aanschaf van onze auto.

Zeer nette zaak en aardige verkopers

Wij zijn goed geholpen met onze wensen en hebben hier dan ook de auto gevonden die wij zochten.De afhandeling en kleine service van de auto hebben wij als zeer prettig ervaren.

Super service en eerlijk zaken doen

Ruilden een land rover evoque in voor een Peugot 3008,- Sneller reactie, vriendelijke service en ze komen na wat ze zeggen. Lennard en collega’s geven je een zeer goed gevoel over je aankoop. Voor ons een dikke 10!!

goede ervaring aardig spontane verkopers

spontane verkopers en goed geholpen

mijn ervaring is goed

mijn ervaring bij de garage is heel goed

Heb goede ervaringen met garage Jaap Dik.

Mijn e-mail moet veranderd worden in [email protected]

Al vele jaren een zeer betrouwbaar adres voor ons.

Ik ben al vele jaren trouwe klant bij JAAP DIK omdat zij service bieden en een betrouwbare leverancier zijn van meerdere auto’s die ik bij hen heb gekocht.

Zeer klantvriendelijk bij de eerste bezoek.

Wij kwamen om een camper te huren en werden daar ontvangen met direct een vraag of wij trek hadden in een kop koffie of thee.Na een vraag wat zij voor ons konden doen was het antwoord van ons dat wij graag een camper willen huren.En toen kregen we gelijk een rondleiding bij de campers maar wij wilden de kleinste graag zien en toen werden de sleutels gelijk gehaald en wij waren er al uit dat het die zo worden.Ook bij het halen en brengen werden wij echt nog als klanten behandeld.Alles is voor ons dus zeer positief verlopen.

Goede service!

Een mooie Ford focus 2020 gekocht via Jaapdik. Auto elders gezien, vervolgens alles keurig geregeld door Jaapdik. Denken altijd met je mee en zorgen voor een soepel verloop van de koop (ook eventueel via een andere garage) van je auto!

Na een kleine tegenslag toch zeer tevreden

Een mooie bmw 1 serie bij hun gekocht maar geen lange afstand gereden en toen bleek de remmen en handrem niet helemaal goed te werken We zijn direkt teruggegaan en de man die ins de auto heeft verkocht heeft direkt gezorgd dat hun werkplaats een afspraak maakten om te kijken waar het aan lag Handrem aangespannen en bleken de remschijven krom te zijn en hebben we een afspraak gemaakt voor nieuwe schijven en blokken en na een klein misverstand over de afspraak hebben ze dat zeer coulant afgehandeld en hebben we nu een mooie veilige auto We zijn zeer tevreden over de afhandeling

Zeer goede ervaring

Vriendelijke mensen, ongedwongen sfeer, mooie opel Grandland gekocht, was een klein mankement aan de achteruitrijcamera en de accu was aan z'n eind, beide perfect opgelost, blij met onze nieuwe auto

Weer goed geholpen

En een goede service

Zeer goede benadering van de klant.

Er wordt goed geluisterd naar de klant en alles wordt goed en snel volgens afspraak afgehandeld.

Heel goed en zeer snelle behandeling smorgens besteld en smiddags al aanwezig super ga zo door

Azieweg 17

9407 TC Assen