• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

2 sterren: slechter dan verwacht

auto 4 keer voor dezelfde remklacht naar garage gebracht, moest voor de 5e keer terug. wilde geen tegemoetkoming doen voor overlast en overbodige reparaties. zelfs de benzine voor de leenauto was een discussiepunt. laconieke reactie op verbreken van klantrelatie van 5jaar.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Familie van Lente Amsterdam, Via hun mooie website in contact gekomen met Roks autobedrijf. Aangeboden werd een KIA PICANTO 2,5 jaar oud met weinig km’s. Een plaatje, het leek een bijna nieuwe auto! De hele showroom stond trouwens vol met mooie jonge occasions. Na slechte ervaringen met andere autobedrijven troffen wij hier in Goirle -Dorpstraat 72 - dit familiebedrijf gerund door vader en zoon, Ad en Patrick. We waren als Amsterdammers wat wantrouwend, ‘het benne Brabanders’ dus opgepast hé! Onzin natuurlijk, we werden hartelijk ontvangen en onze scepsis verdween snel. We hoorden geen mooie verhalen maar gewoon eerlijke en open informatie, geen gemarchandeer. Voor onze oude auto Kia Cerato (10 jaar oud) kregen we een mooie inruilwaarde. Toen we na 1 week de auto gingen ophalen waren 4 man (inclusief de baas) bezig hem keurig op te poetsen, het leek echt een nieuwe auto! We waren daar in Brabant erg verrast door dit bedrijf, gewoon ouderwetse klantvriendelijkheid en goede service, die staan daar hoog in het vaandel. Alle afspraken werden correct nagekomen. Dit bedrijf kunnen wij aan iedereen echt aanbevelen! Nu enkele maanden later zijn wij zeer tevreden met onze aankoop!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

17 _8 Fam kaandorp alkmaar Zaterdag nieuwe auto opgehaald kreeg goede prijs voor mijn andere auto Zeer vriendelijke mensen goede service Aanbod goeie en mooie autos We zijn zeer tevreden over roks

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij dit autobedrijf laten wij vaak apk en onderhoud uitvoeren. prima ervaringen mee. Ook de leenfiets die ze ter beschikking stellen is een leuke, extra service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Dorpsstraat 72