Auto netjes afgeleverd op afgesproken datum. afspraken nagekomen.
Zeer goed en vriendelijk geholpen
Je wordt op een nette en eerlijke manier geholpen.Heb geen klachten ze staan direct voor je klaar. Als ze je kunnen helpen gebeurt het onmiddellijk. Maar
Zeer klantvriendelijk en duidelijke en goede service
Vandaag onze auto opgehaald en wil graag mijn positieve ervaring met andere delen. Anderhalve week geleden wezen kijken naar een auto (volkswagen Polo) bij autobedrijf Roks, wat een vriendelijke mensen. Er zat een \"simpele\" radio in en ik vertelde dat ik er eigenlijk een radio in zou willen zoals deze af fabriek geleverd worden. De eigenaar vertelde mij dat hij nog zo\'n radio had liggen en dat hij deze er kostenloos in zou zetten, super! Na een proefrit overgegaan tot koop. Na de koop heeft hij op verzoek van mij navraag gedaan bij de garage waar auto in onderhoud is geweest of de distributie-ketting vervangen was, dit bleek niet het geval. Deze ketting hebben ze toen op eigen initiatief vervangen. Ik kan iedereen autobedrijf Roks aanraden, wat een service en vriendelijkheid! Ad, bedankt! Met vriendelijke groet, Jeroen.
uitzonderlijk behulpzaam, vriendelijk, adequaat en snel
Geweldige service, sinds het voor mij mijn eerste auto was die ik kocht werd daar goed rekening mee gehouden en werden al mijn vragen perfect beantwoord. Door kleine fout stond online dat er in mijn auto bluetooth zat, wat echter niet zo was. Maar dit werd per direct op gelost met een gratis parrot waarmij ik nu perfect kan bellen. Indien ik ooit weer een nieuwe auto moet kopen zal ik zeker nog een keer bij Roks kijken.
Prettige ontvangst, geeft een goed gevoel,
Ruim 25 jaar, tevreden klant
goed zeer correct bedrijf
Zeer gespecialiseerd personeel en super goede service zowel in de verkoop afdeling als in de werkplaats.
Netjes geholpen, afspraken keurig nagekomen. Auto goed gerepareerd.
mei 2015 een Peugeot Cabrio van 2008 bij autobedrijf P. Roks gekocht met 6 maanden Bovag garantie. Er deden zich een paar problemen voor die verholpen moesten worden. Zoals dat vaker gaat bij een wat oudere auto. Goed opgelost. Service heeft dit Autobedrijf hoog in het vaandel staan. Ik kreeg gratis passend vervangend vervoer mee, als ik de auto achter moest laten. Ad Roks werkt oplossingsgericht.Ik ben prima behandeld en beveel dit bedrijf zeker aan.
Bij deze wil ik autobedrijf Roks een grote pluim geven, voor de geweldige service die wij mochten ontvangen ondanks het verlopen van de garantie van een half jaar. Net voor onze vakantie ging onze 7 persoons auto kapot, dit kon niet meer voor onze vakantie gemaakt worden waardoor wij ontzettend in de problemen zouden komen met vervoer. Autobedrijf Roks heeft er voor gezorgd dat wij zonder zorgen toch op vakantie konden. Hij regelde persoonlijk voor ons een 9 persoons bus zodat wij toch kosteloos met zijn alle naar Italië konden! We hebben dankzij de service van Roks een gewelde vakantie gehad..! Bij deze nogmaals hartelijk bedankt!
Heb daar net een nieuwe auto gekocht werd super goed behandelt door vader en zoon Niks is te veel alles mag klant is koning daar je wordt echt super vriendelijk behandelt en ben je geen nummertje zo moet het !!! 👍🏻