Een zeer nette en gastvrije autobedrijf
Tot op heden tevreden.
Ver weg maar zeker de moeite waard. Gastvrije ontvangst en hele nette auto\'s en prima geholpen. Ga hier zeker weer kijken als ik aan de volgende auto toe ben.
Mijn ervaring met Roks autobedrijf is supergoed. Vriendelijke ontvangst en heel goed behandeld met de inruil van mijn vorige auto.
Ruim aanbod van jonge auto\'s. Vriendelijke behulpzame medewerkers.
Al meerdere keren auto\'s hier gekocht! Super tevreden, goede en vriendelijke service
Goede service na aankoop, vrij snel en op prettige manier geholpen.
Ik beschrijf nog weinig omdat ik pas na een jaar ga ervaren of ze mij een goede auto hebben verkocht. Er waren een aantal dingen die niet in orde waren waardoor ik over de service geen hoge score geef. En daar komt de deskundigheid bij kijken. Prijs en kwaliteit laat zich pas blijken na een jaar bij de volgende onderhouds beurt. Mijn vriend was bij Rocks ook aan het kijken voor een andere auto , maar als die kleine strubbelingen zich voordoen wordt het wat anders. Bij het aanbevelen van het bedrijf heb ik ja gezegd, maar dat komt door de vriendelijke ontvangst en wel het schappelijke en het oog voor een goed en net bedrijf. Vandaar dat het woordje service 2 kanten heeft.
prettige ontvangst en goede begeleiding bij de keuze van de aankoop alle afspraken bij aflevering correct uitgevoerd
Personeel is TOP klantvriendelijkheid is TOP Kennis in de automobielbranche is TOP Uitstraling van het bedrijf is TOP Aanbod is TOP kortom en super TOP bedrijf.
Professioneel bedrijf, klantvriendelijk en service gericht.
alleen maar goed, prettig menselijk contact, bij problemen meteen actie, professioneel
Wij zijn super behandeld,dik tevreden De auto heel netjes afgeleverd Dit bedrijf bevelen wij zeker aan
zeer net en mooi bedrijf met ook de goede service en kennis
Correct en goed
goede ervaringen. professioneel en korte lijnen. mooi bedrijf.