Laden reviews...
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de vriendelijke en eerlijke behandeling met duidelijke informatie. De garage wordt gezien als betrouwbaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding en attente service. Veel beoordelingen benadrukken heldere communicatie en bereidheid om te helpen, van aankoop tot onderhoud. De algehele indruk is positief en het vertrouwen in het team is hoog.
klantvriendelijke mensen
24 August 2026
Cees
Tilburg
Na de aankoop van mijn auto bleek er iets mis te zijn met een module van mijn auto. Hij zat nog in de garantieperiode. Roks heeft zorg gedragen voor het gratis herstel bij de dealer. Ook heb ik een gratis leenauto gekregen voor de periode van herstel. Prima service.
Joep
Tilburg
ALS ER IETS MET JE AUTO MIS IS KOM JE NOOIT TEVERGEEFS JE WORDT ZO SNEL MOGELIJK OP EEN VRIENDELIJKE MANIER GEHOLPEN .
Jaap de Wert
Goirle
Heel vriendelijk geholpen door vader en zoon! Heel blij met mijn auto!
Marjolein
Oisterwijk
Al lange tijd klant bij Roks. Zeer mooie auto's. Mensen denken mee wat de mogelijkheden zijn. niet opdringerig. alle tijd. super service
Hans
Tilburg
Al jaren ben ik een tevreden klant bij Autobedrijf Roks in Goirle. Zij hebben mij met mijn vorige auto jarenlang veilig laten rijden in Goirle, Brabant, Nederland en Europa. Mijn auto was al aardig op leeftijd en ik ben altijd keurig geholpen: onderhoud, banden, airco, haperende lampjes. Het werd altijd keurig gemaakt en nooit heb ik het idee gehad dat er onnodige reparaties werden uitgevoerd. Steeds goed advies gehad. Toen eerder dit jaar mijn 27 jarige bolide toe was aan andere koppelingsplaten werd meteen geadviseerd deze dure reparatie niet meer uit te voeren. Daarop heb ik goed advies gekregen bij de aanschaf van een prima occasion. Daarbij ook nog een goede tip voor de verzekering van mijn nieuwe aanschaf. Vriendelijke en zeer kundige medewerkers.
Christine
Govers
Antoinette Van Gurchom
John
Tilburg
Mijn 2e auto daar gekocht en je wordt altijd vriendelijk en eerlijk behandeld.
16 March 2026
H
Brunssum
Ik heb hier goede ervaringen opgedaan. In de afgelopen jaren 3 auto's gekocht, er is in de meeste prijsklasse een keuze te maken.
13 March 2026
C.
Den Bosch
Aankoop en inruil volgens afspraak
P.
In alles goed begeleid
Harrie
Goirle
Van aankoop tot onderhoud: professioneel, transparant en altijd met een glimlach geholpen.”
Cemal
Tilburg
Ik miste iets in de uitrusting van mijn laats gekochte auto En werdt gelijk aangevuld echt top
Andre
Allhen
We zijn vriendelijk geholpen. Hebben duidelijk advies gekregen.we hebben ook een mooie inruilwaarde gekregen en een mooi aanbod voor de Toyota Yaris Cross die we hebben aangeschaft. Mooi uitleg gekregen over de auto , en goed geholpen met het installeren van Apple CAR Play.
Marina
GOIRLE
Geen verkooppraatjes.....meteen goeie prijs geven.
louis scholtze
Goirle
Vriendelijk ,zakenlijk en meegaand.
19 December 2025
G.
Goirle
Echt waar: dit is de garage waar je wilt zijn. Al jaren klant voor APK en onderhoud met een ergens anders gekochte wagen (altijd keurig gebeld over kosten). Afgelopen zomer de ultieme test: onze auto stopte ermee tijdens de zomersluiting. Eigenaar Ad Roks was toevallig aanwezig, liet de wagen binnen en gaf ons METEEN een vervangende auto mee. TOP service! Toen repareren te duur bleek, zocht Ad de perfecte nieuwe wagen (een witte Peugeot 208 GT) voor ons. Binnen drie dagen had hij 'm gevonden! Het verkoopgesprek? Eerlijk, duidelijk en zonder urenlang gezeur. Ad is straight: "Ook ik moet er iets aan verdienen." Die openheid is goud waard. Binnen 48 uur reden we in onze super mooie auto. Geen spijt van! Autobedrijf Roks levert uitmuntende service met een grote glimlach. Absoluut een aanrader!
12 December 2025
Corné en Ellen
Goirle
Werden netjes geholpen. Wij zijn tevreden klanten.
8 December 2025
A
Zeer tevreden met de aanschaf van mijn nieuwe VW T cross. Zeer klantvriendelijk
8 December 2025
C
Oisterwijk
Het is de eerste keer dat wij een auto kochten bij Ad Roks. Dus even afwachten, maar we hebben eerder zeer positieve reacties over Roks gehoord. Bovendien zit hij in Goirle en dat ervaren wij als een voordeel. Heb ik hem bij aanschaf ook gezegd.
4 December 2025
Piet
Goirle
Of je een auto komt kopen of voor reparatie, ze denken altijd met je mee. Al meer als 30 jaar klant. Zowel zakelijk als privé. Een fijn bedrijf.
4 December 2025
H. Hamers
RIEL
Vorige week een prachtige Volkswagen T-Roc Cabriolet gekocht bij Garage Roks. Niet echt bij ons in de buurt maar blij verrast. Mooi autobedrijf prachtige showroom en vriendelijke bereidwillige mensen. Fijne sfeer en duidelijke afspraken. Superblij met onze nieuwe aanwinst, we komen in de toekomst zeker terug als de auto weer aan vervanging toe is.
29 October 2025
John
Arnhem
Div.auto’s hier gekocht en zodoende nu weer terug gegaan en een nieuwe VW Tiguan gekocht Weer zoals gebruikelijk geweldig goed geholpen en door Patrick een super goede uitleg gehad die ruim de tijd hiervoor uitgetrokken had Mannen jullie zijn TOPPERS
17 October 2025
Pierre en Resy van Gorp
Goirle
Ik ben al heel veel jaren vaste klant. Ook mijn kinderen kopen hier hun auto's. de service is altijd perfect. ik zeg altijd autobedrijf Roks een super adres voor het kopen van je auto.
21 September 2025
Twan