Zeer positief

Bij Verweij een oude caravan van 1997 gekocht, waar al wel een goede mover en een koelkast met breed vriesvak in zaten. De indeling met rondzit en L-vormige keuken beviel ons. We hebben toen opdracht gegeven de caravan aan de moderne tijd aan te passen. Deze caravan was echter nog niet voorzien van een boiler en mengkranen. Zo moest er komen: zakluifel, douche, boiler + mengkranen, LED spotjes, plafondlamp, stopcontacten, uitzetraam + combirollo, antenneaansluiting en een zonnepaneel met binnen makkelijk afleesbare info over de schone energie huishouding. We zijn zeer te spreken over de snelle en vakkundige afhandeling en hopen er nog jaren van te kunnen genieten.

• Reden bezoek: Aanschaf caravan/camper

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een heel goede, prettige ervaring

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima communicatie en erg vriendelijk geholpen.

• Reden bezoek: Onderhoud

4 sterren: goede service, goed behandeld