Goed vriendelijk

Kom er al jaren goede serves en vriendelijk

Max Bandenwissel

Het was november, dus mijn winterbanden konden uit hun slaap worden gewekt op zolder bij Kelly. Dus draaide ik eerst de wasstraat in, zodat de banden en velgen fris en schoon naar zolder konden. Om 13:00u stond de auto voor de garagedeur Om 13:03u zat ik in de kantine met een bakkie Om 13:13u komt de monteur binnen en geeft me de sleutel terug monteur zegt: de ventielen zijn ook omgeprogrammeerd en ik heb een proefrit gemaakt naar de rotonde Hees Om 13:50u stap ik weer in mijn auto Kijk zulke mannen kan Max Verstappen ook wel gebruiken !!

Goed en snel geholpen

Als boven

Betrouwbaar en uitstekende service!

Al jaren klant bij Kelly naar volle tevredenheid. Ze bieden uitstekende service, wanneer je het maar nodig hebt, en leveren altijd een betrouwbare auto af.

Altijd dik voor mekaar en klantvriendelijk!

Zoals steeds prima!

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service

Super service al jaren!!

Super bedrijf, al jaren klant en zeer tevreden!!!

top!!

altijd vriendelijk en goede service

Top heel vriendelijk

Vriendelijk personeel niet opdringerig alles top geregeld

Top service van constante kwaliteit

Top service van constante kwaliteit

Helemaal goed.

Gewoon zo als het hoort. Afspraken gemaakt en die nagekomen.

Denkt aan de klant

Haalt en brengt de auto als je niet in staat bent om zelfstandig terug te gaan

Betrouwbaar

Deskundig advies met een inhoudelijke uitleg voor de werkzaamheden aan onze auto. Tijdens de werkzaamheden werd ik zelfs nog geïnformeerd over extra werkzaamheden.

Kwaliteit

Vriendelijk meedenkend

Snelle en perfecte service vlak voor het weekend!

Camper op vrijdagmiddag via de wegenwacht naar de garage. Onderdeel besteld en zaterdagmorgen gerepareerd. Door deze vlotte actie konden wij alsnog een weekendje weg!!

Uitstekend Service

Onlangs hebben wij hier onze occasion aangeschaft, waar wij zeer tevreden mee zijn. Ook nadat er toch een paar kleine storingen waren zijn wij enorm goed geholpen en is de auto weer helemaal in orde gemaakt. Ook kregen wij in de tussentijd een nette leenauto mee. Samengevat: een bedrijf dat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel heeft. Een aanrader!

Neemt de tijd, klant gericht

Makkelijk overleggen, eerlijk, goeie service

Heel positief, auto snel gerepareerd en schoon teruggekregen.

Reparatie snel afgehandeld en de auto vlot en schoon terug gekregen.

goed geïnformeerd en geholpen. Monteur heeft kennis van zaken.

Perfecte vervice

Mijn ervaring is al meer dan 50 jaar goed!

Wordt goed naar mij geluisterd en vervolgens goed overlegd wat er moet gebeuren.

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen