prima. snelle service

Deskundig en snel geholpen

Echte vakmannen

Super goede service, en gaan met je in overleg indien iets vervangen moet worden ongeacht wat de kosten zouden zijn. Tevens Inmiddels de 6e auto in de familie vorige week daar gekocht en maken ze ook 's avonds daar nog tijd voor. Dus van A tot Z een super garagebedrijf.

Als altijd weer Top!

Fijn om een vakgarage te hebben waar ik mijn auto zonder zorgen en vol vertrouwen naartoe kan brengen. Bovendien heel flexibel qua brengen en halen. Ik kom daarvoor graag vanuit Schiedam naar Ruinen.

heel goeie service

gewoon goed

Uitermate vriendelijk en snel

Vriendelijk, professioneel en snel

Goede communicatie. Goede service.

Goede communicatie. Goede service.

Correct en snel geholpen

snel, vriendelijk en goed!

Vriendelijk persooneel. ze helepen goed en zijn altijd snel!

Goede servuce

vriendelijk en adequaat

Klikt goed met jeroen en mij;; open en zonder wantrouwen

Deskundige monteurs die meedenken

Deskundige monteurs met flexibele instelling

vlotte hulpverlening vriendelijk

Vakkundig en snel

Mijn buitenspiegel was eraf gereden. De medewerker kwam met een voorstel om dit met weinig kosten te verhelpen. Ter plekke werd een nieuwe spiegel besteld en die werd twee dagen later gerepareerd. Ik waardeer de snelle service die kostenbesparend voor de klant was.

Super service

Direct geholpen en auto thuisgebracht.

Zeer vriendelijk, correct en een leuke deal kunnen maken

Via AutoTrack deze auto gevonden, werd zeer snel teruggebeld en afspraak kunnen maken. Ondanks dat er meer gegadigden waren, eerst met ons afgehandeld. Leuke deal kunnen maken en wagen conform afspraak afgeleverd.

Is maar een woord voor: SUPER

Een uiterst klantvriendelijk bedrijf met vakkundige medewerkers. Voor mij al ruim 30 jaar een top bedrijf.

Zeer positief.

Vriendelijk en klantgericht

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Top!

Vriendelijk, vakkundig en vlot uitgevoerd.

snelle goede service

zie boven

Prima bedrijf

Kan niet beter!!!!

Geweldige service en groot vakmanschap

Zeer vriendelijk, enorme kennis en vakmanschap.

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen