Goede monteurs en vriendelijk

Snel en vakkundig geholpen.

Motor maakte ratelend geluid. Snelle diagnose en reparatie. Distributieriem, drukrollen en spanrol waren versleten. Loopt weer als nieuw

Een bedrijf zoals een bedrijf behoort te zijn

Uitermate vriendelijk, welwillend, behulpzaam en correct, zowel leiding als personeel. Bovenstaande al meerdere malen kunnen ervaren. En misschien wel het allerbelangrijkste: Goudeerlijk.! Bewijs hiervoor is dat mensen uit het gehele land bij hen hun nieuwe auto aanschaffen, waaronder veel "oude " klanten. Super tevreden.

Altijd prima service.

Grote beurt en apk. Gedurende de dag keurige updates en overleg met betrekking tot de werkzaamheden. Wederom tevreden naar huis met de , schoon gewassen , auto. Top.

als altijd bij Kelly: top service

zeer goed

goed afhandeling snelle service en communicatie

al jarenlang een tevreden klant

klantvriendelijk, prettige medewerkers

Geweldig goede garage en vriendelijk personeel. Nu

Prima.

Prima.

Klantvriendelijk en deskundig autobedrijf

Zeer klantvriendelijk en vakkundig autobedrijf

Erg goed

Goede ervaring

Prettig zo'n goede garage in de buurt te hebben.

Ook indien je spontaan langs komt, om bv. een lamp te vervangen, wordt je direct en vriendelijk geholpen. Ervaar je wel eens anders.

Prettige ver- en aankoop

Ik ben hier goed geholpen. Wat prettig was, is dat Jeroen had onthouden wat mijn man telefonisch met hem had besproken.. Weinig onderhandelingsruimte, zou leuk geweest zijn als hij nog een extraatje achter de hand had gehouden. What you see is what you get enbdat is prima.

Prettige persoonlijke service

Ook met mijn oldtimers kom ik hier graag. Ze weten nog waar ze het over hebben en zijn bekend met oude technieken. Er is tijd voor je en men is zeer behulpzaam.

Wert goed behandeld en vriendelijk.

Zeer tevreden over de garage. Vriendelijk personeel. Alles wordt vooraf overlegd en uitgelegd. Goede service.

Eerste indruk was goed

Goed en vriendelijk geholpen

Prima bedrijf met altijd behulpzame medewerkers

Mijn ervaringen met Garage Kelly zijn zeer goed. Ik ben 88 jaar en als de KIA een onderhoudsbeurt moet hebben komen zij de auto ophalen en weer terug brengen. Als er onverhoopt iets is, een leeglopende band zoals nu, wordt de band onderzocht en vervangen. Niets dan lof. En het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

persoonlijke en snelle service

Prettige contact. Mooie auto gekocht, voor aflevering heeft de auto nog een kleine beurt gehad en is deze van buiten en binnen keurig gepoetst. Blij met de nieuwe auto. Afspraken worden allemaal nagekomen.

geweldig

heel goed geholpen alles goed uitgevoerd prima service

Garage Kelly denkt met je mee.

Als er wat is wordt je snel en vakkundig geholpen.

Kwalitatieve garage met aandacht voor de klant

Communiceren goed, adequaat met een up to date werkplaats. Hebben oog voor klant en werknemers.

Zeer goed en snel geholpen

Zeer goed en snel geholpen

Goede kwaliteit en personen

Klant vriendelijk, en kundig

Klantvriendelijk personeel en kundig!

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen