Uitstekend geholpen echte vakgarage

Auto na laten kijken ivm aankoop door de vakmensen bij deze betrouwbare garage kom hier zelf al jaren en altijd goed geholpen/ondersteund ook ivm vervangend vervoer

vriendelijk en klantgericht.

Een plek waar je als klant graag komt. Meedenken en echt geïnteresseerd zijn om je als klant te helpen. Vriendelijk, flexibel en bovenal zeer professioneel. en waar ze echt tijd voor je hebben. Kortom, een modern bedrijf met oog voor mens en goed op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

zoals altijd prima gedaan

al meer dan 50 jaar tevreden klant van dit bedrijf

Betrouwbaar accuraat en vakkundig

Mooie deal gesloten voor een auto

Zeer net autobedrijf vlot geholpen door Jeroen Kelly

Top ervaring

De auto wilde niet meer starten in het dorp. Auto is zonder probleem opgehaald en vlot gerepareerd

Ik was geen klant, mijn wagen gaf storing aan ik kon direct langskomen. Na 1 dag kon ik hem weer ophalen problemen verholpen.

Super Service!!!!!

Auto afgeleverd en ik ben thuis gebracht . Auto apk gekeurd en gewassen thuis gebracht.

Niets op aan te merken.

Staan altijd voor je klaar, ze kunnen alle merken en soorten auto's aan.

supersnelle service

Na een stom ongelukje supersnel weer op weg geholpen!

Goede meedenkende garage

Fijne vakbekwame mensen met een goede snelle service.

Goede service, Goede auto's, Geen vage praatjes.

Afgelopen zomer heb ik een Opel Insignia gekocht bij Autobedrijf Henk Kelly Ruinen. Het was niet de goedkoopste Insignia die ik online kon vinden. Maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de uitstekende staat en lage kilometerstand van de auto. Aangekomen bij de garage bleek de auto nog mooier van binnen en buiten dan op de foto's. De gastvriendelijke ontvangst en het betrouwbare gevoel van deze garage en redelijke inruilprijs voor mijn vorige auto deden mij eigenlijk tijdens de proefrit al snel besluiten dat dit 'm ging worden. Omdat wij in de buurt op vakantie waren kon de aflevering ook snel geregeld worden dankzij de flexibele opstelling van Jeroen Kelly. Aanrader dus! Ik koop hier in ieder geval gerust nog een auto.

Goed geholpen

Ook al ben ik geen rechtstreekse klant ben ik vlot en goed geholpen

erg goed

Alles was goed en uitstekend en ze waren erg aardig.

Top, direct een nieuwe distributueriem erop gezet, bij aanschaf auto.

Een vaste klant erbij!

Vriendelijk ontvangst, meedenkend en goede communicatie. Eindelijk is het probleem opgelost en mijn oude bessie (Audi), waar ik zeer wijs mee ben, zal ik met een gerust hart een volgende keer bij hen achterlaten!

Goedeservice

uitstekende service

word snel geholpen en als de auto klaar is word er gebeld

Staan altijd voor je klaar

Fijne garage en idem personeel

Doet wat afgesproken is

Vriendelijk en behulpzaam

Positief

Goede service.

Je wordt meteen geholpen. Moet je een poosje wachten, wordt er meteen een kopje koffie aangeboden. Kan de auto niet meteen gerepareerd worden, dan wordt er een afspraak gemaakt.

Ben uitstekend geholpen

Heb mijn auto naar Henk Kelly gebracht omdat er ergens olielekkage was. Na lang zoeken hebben zij dit keurig verholpen, wat bleek de motorsteun lekte olie. Omdat de auto bij de garage stond hebben wij gebruik kunnen maken van een leenauto. Wij komen zeker terug

Top!

behulpzaam, kundig, meedenkend in oplossingen,

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen