Wat een fijne ervaring om bij dit bedrijf een auto te kopen!

Ja, dat is de sfeer waarin je bij Marloes en Jeroen en hun medewerkers wordt ontvangen: vriendelijk, gemoedelijk, en meteen vertrouwelijk, gewoon fijn dus! Er wordt je hier níets opgedrongen, géén gladde verkooppraatjes maar kundig advies in alle bescheidenheid en een hoffelijke houding die niet is "aangeleerd" maar oprecht is!

Fijne garage

Zeer gastvrij en gemoedelijk.

Top service

Goed geholpen

Zeer klantvriendelijk

Laatst een auto gekocht bij Henk Kelly en ben zeer klantvriendelijk geholpen. Geen druk, geen verborgen kosten, een nette inruilprijs en een mooie aflevering van de auto. Ik raad Henk Kelly zeker aan als je op zoek bent naar een eerlijke auto.

Prima garage

Op afspraak geholpen snel klaar.

Ben uiterst tevreden met dit autobedrijf.

Betrouwbaar, accuraat en vakbekwaam!

Goed en snel

Snelle dienstverlening

Duidelijk advies en snel een afspraak voor verhelpen storing

uitstekend

Vriendelijke service.

Prima geholpen

Contacten verlopen altijd goed, onderhoud is altijd naar wens. Helemaal tevreden

Een autobedrijf die met je meedenkt en je begrijpt en doet wat ze beloven. t je

In alle rust ontvangen en we konden gerust een lange proefrit maken. Toen ik twee dagen later nog wat onduidelijkheden had, was er alle begrip en uitleg en konden we na een paar dagen de auto keurig klaargemaakt zoals afgesproken ophalen. We kregen er nog wat "aflevercadeautjes" bij; Kortom, helemaal perfect en zijn 5 sterren helemaal waard!

Duidelijk en snel

Goed geholpen

Voor 1 ding nog een nieuwe afspraak gemaakt

Uitstekend.

Hele fijne dienstverlening.

snel en vakkundig

Grote beurt uitgevoerd.

Altijd vriendelijk en kundig geholpen

zie hierboven

Fantastisch

Afgelopen zaterdag een auto gekocht en fantastisch geholpen. Heel fijn bedrijf, een aanrader!! Hendrik en Jenneke

Gouden mensen. Vriendelijk en altijd behulpzaam.

Vertrouwd.

Altijd bereid tot onmiddellijke hulp

bij elk probleempje aan de auto krijg je direct een antwoord of hulp bij het oplossen

Zeer klantvriendelijk

Snel een nieuwe auto gezocht, helemaal naar wens.

helder, snel en vriendelijk...bovendien top service en gastvrij ontvangst.

Prima ervaring in het Drentse..goede en gastvrije ontvangst door Jeroen. en snel zaken doen en afhandelen.

Geweldig bedrijf

De beste omschrijving van dit bedrijf is de volgende: In al die jaren dat ik daar klant ben, kan ik, in alle oprechtheid, niet één minpunt bedenken. Vriendelijk, behulpzaam, uitstekende service.

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen