Top, direct een nieuwe distributueriem erop gezet, bij aanschaf auto.

Een vaste klant erbij!

Vriendelijk ontvangst, meedenkend en goede communicatie. Eindelijk is het probleem opgelost en mijn oude bessie (Audi), waar ik zeer wijs mee ben, zal ik met een gerust hart een volgende keer bij hen achterlaten!

Goedeservice

uitstekende service

word snel geholpen en als de auto klaar is word er gebeld

Staan altijd voor je klaar

Fijne garage en idem personeel

Doet wat afgesproken is

Vriendelijk en behulpzaam

Positief

Goede service.

Je wordt meteen geholpen. Moet je een poosje wachten, wordt er meteen een kopje koffie aangeboden. Kan de auto niet meteen gerepareerd worden, dan wordt er een afspraak gemaakt.

Ben uitstekend geholpen

Heb mijn auto naar Henk Kelly gebracht omdat er ergens olielekkage was. Na lang zoeken hebben zij dit keurig verholpen, wat bleek de motorsteun lekte olie. Omdat de auto bij de garage stond hebben wij gebruik kunnen maken van een leenauto. Wij komen zeker terug

Top!

behulpzaam, kundig, meedenkend in oplossingen,

Goede service en vriendelijk personeel

Ik ben uitstekend geholpen goede service, vriendelijke jongens

Altijd behulpzaam

Auto startte niet.... geen probleem, ik kom er aan!!

Prima!

Denkt mee in oplossingen

Was erg laat voor de apk. Maar kon met 2 dagen terecht.

Fantastisch bedrijf met oog voor detail

Geweldig vriendelijke mensen vooral die vrouw op het kantoor altijd behulpzaam en de vakmensen in de garage natuurlijk ook

Top service

Een goede garage weten waar ze mee bezig zijn. Top

Prima bevallen

Autobedrijf Henk Kelly in Ruinen is ons heel goed bevallen. Goede en snelle service en erg klantgericht.

Top service, verkoopt geen praatjes

Autobedrijf met jaren ervaring, dit is aan alles te merken. Super ontvangen en namen alle tijd voor ons. Geweldig mooie BMW 3-serie hier gekocht

Een goed Garage bedrijf sinds ik in 2007 in Ruinen ben komen wonen. Had 1x hulp aan huis nodig. Jullie kwamen direct. Ben vanaf die tijd altijd bij jullie gebleven. Zo vader, zo zoon. Dank voor alles tot nu toe. Gr. Hennie v.den Dool-Stolk

Vlot Fris en Top

Effe winterbanden er af en zomerbanden er weer op. Henk regelt dat zo snel als ik de koffie naar binnen kon werken. Ik ga altijd vooraf door de wasstraat: De banden en velgen zijn dan dus schoon bij de wisseling; niet alleen fris voor de monteur, maar de afkomende bandenset gaat dan ook weer fris in de opslag én kunnen volgende seizoen weer fris aan de as. Enne.... je auto staat er bij te glimmen :)

prettige omgang en helder

Idem

Super service

Mooie auto's voor een leuke prijs. Zeer vriendelijk personeel en alles super netjes en schoon. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken als je opzoek bent naar een andere auto!

Dak reparatie

Fantastisch geholpen door Jeroen. Dak werkt weer als nieuw.was wel een ritje waard vanuit Leeuwarden.ben zeer tevreden. A van der Galiën

Goede garage, maar moet beter communiceren.

Vriendelijk en benaderbaar eigenaar/personeel. Rekent eerlijke prijs voor de werkzaamheden. Echter moet beter communiceren naar de klant toe. Dit bij uitloop van de werkzaamheden etc.

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen