Altijd behulpzaam, vriendelijk en service gericht!
Dank voor uw mooie beoordeling en reactie
Dank voor uw mooie beoordeling en reactie
Zeer prettig bedrijf, alle medewerkers zijn attent, ter zake kundig en immer bereid om direct te helpen bij storingen.
Bedankt André voor je mooie beoordeling
autobedrijf Frans Vos is een betrouwbaar en bekwaam bedrijf met technisch goede vakmensen en met op service gerichte instelling. Ik durf met het volste vertrouwen mijn auto bij dit bedrijf te laten onderhouden.
Bedankt voor uw mooie beoordeling
Altijd alles super geregeld. Direct bij binnenkomst word je herkend en op gepaste wijze begroet en behandeld. Autobedrijf Frans Vos is zeker een aanrader voor ieder merk auto!
Bedankt Dirk voor je mooie beoordeling
Bedankt voor uw mooie beoordeling
Bedankt voor jullie mooie beoordeling
Zij erg tevreden met garage Vos. Prima service.
Buitengewoon uitstekend!!
Bedankt voor je mooie beoordeling
Via de vorige eigenaar van mijn auto hier klant geworden. Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Onderhoud voor nette prijzen en ze zetten net dat stapje extra voor je als klant. Klantvriendelijkheid komt hier echt uit het hart.
Bedankt voor je mooie beoordeling
Dankjewel voor uw prachtige beoordeling! Daar zijn we heel erg blij mee
Bij menig bedrijf kun je zien dat klantenvriendelijkheid gespeeld wordt. Bij Autobedrijf Frans Vos, niemand uitgezonderd, kun je zien en voelen dat dit een van de kernkwaliteiten is, wij zijn blij dat wij Autobedrijf Frans Vos door recommandatie hebben mogen leren kennnen en daardoor vaste trouwe klant zijn geworden. Met vriendelijke groet, Ellen & Nico Phielix
Erg bedankt voor de prachtige beoordeling en reactie. Daar zijn we heel erg blij mee
Persoonlijk contact met een no-nonsense mentaliteit.
Thijs bedankt voor je mooie beoordeling en leuke reactie
Zeer prettig personeel en zeer snelle service. Iets kapot aan de auto dat direct gerepareerd kan worden zoals een kapotte koplamp? Je wordt direct geholpen. Hulde, ga zo door.
Dankjewel voor uw mooie beoordeling en reactie
uitstekende service en deskundig personeel
Dankjewel voor je mooie beoordeling
Dankjewel voor je mooie beoordeling
Goede service, staan altijd voor je klaar. Vertrouwen is goed. Prijs is prima voor een dealer
Dankjewel Sjors voor je mooie beoordeling
Goede en snelle service! Zeer klantgericht en een keurige prijs. Onvoorziene problemen aan de auto worden eerst keurig gemeld bij de eigenaar, wat de kosten ervan zijn en of het dan ook gerepareerd moet worden. Geen spookbedragen op de rekening.
Marieke dankjewel voor je lovende beoordeling en de prachtige score :)
zeer klantvriendelijk en een goede service!
Dankjewel voor de mooie reactie!
Frans Vos is een fantastisch bedrijf. Schoon, netjes en een prima service. Ik kom er geregeld en heb altijd een goed gevoel bij dit bedrijf.
Dankjewel voor je mooie reactie en beoordeling
Prima, Altijd advise en meedenkend met eigenaar
Dankjewel voor de mooie reactie
Dankjewel voor je mooie beoordeling en reactie