Ik ben zeer tevreden!

Luisteren goed naar wat ik wil en handelen daarna. Ook de terugkoppeling na het inspecteren van de auto is erg prettig.

Alles volgens afspraak verlopen

Vriendelijk, duidelijk, werken volgens afspraak.

Prettige mensen, goede kwaliteit

Altijd fijne mensen, kunnen aan een leek als ik uitleggen wat er mis is. Goede kwaliteit en denken altijd mee. Ik kom hier altijd graag.

communicatie zonder voorbehoud

allemaal voor vijf

PRIMA

Netjes, beleeft en alles volgens afspraak

transparant, duidelijk

duidelijk wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn

Makkelijk programma om afspraak te maken. Goed programma om aan te geven om welke werkzaamheden het gaat. Vakkundig onderhoud en prettig persoonlijk contact waarin uitleg over onderhoudsbeurt wordt gegeven.

Goed.

Netjes en goed.

alles naar wens uigevoerd!

Tijdig meerdere mails ontvangen om mij te herinneren een APK afspraak te maken daarna onderdelen besteld en een nieuwe afspraak voor een beurt,apk en reparatie,alles in goed overleg niets op aan te merken! SUCCES !

Superservice en snel geholpen

Henry heeft snel en goed het defect opgelost!

Ik werd prima en snel geholpen

levert vakwerk

Zowel mijn partner als ik laten het onderhoud bij Automobiel Jansen uitvoeren. Je betaalt een prijs maar krijgt hiervoor een goed onderhouden auto terug en je kan weer veilig de weg op..

Snelle, vriendelijke service

Snelle, vriendelijke service.

Top service

Motorisch probleem gekregen en ben bij deze garage beland waar ik netjes te woord werd gestaan door Henry, deze heeft het deels opgelost en moet nu ff aankijken wat er gebeurt. Keurig in overleg afgesproken ende prijs is netjes!

Oke

Jammer dat achteraf bleek dat het offerte bedrag na extra werkzaamheden met ongeveer 35% steeg. Had misschien toch van te voren ingecalculeerd kunnen worden, aangezien de geschiedenis en km stand van de auto bekend is bij Janssen.

Goed tot zeer goed

Netjes voorgelicht, dienstverlening zoals afgesproken Netjes in communicatie.

Ik ben gewend dat het altijd een goede service

Zo blijf je terug komen

Goed gewerkt Henry Beterschap Giel

Vakkundig personeel en goede service

De auto voor laten keuren voor de APK. Problemen verholpen en de auto ging daarna vlekkeloos door de APK. Als ik per jaar < €1000 kwijt ben aan het onderhoud van een auto van 16 jaar oud ben ik tevreden. Met regelmatig onderhoud is dat goed te doen en kom je niet voor onverwachte hoge rekeningen.

Zoals altijd goed en betrouwbaar werk. met duidelijke afspraken.

Zoals altijd goed en betrouwbaar werk. met duidelijke afspraken.

Vriendelijk .Goede service .

Snelle goede service

Snelle goede service

Eerlik tov van een gevraagde grote beurt dat dit niet in zijn geheel nog niet nodig was. Wel een deels grote beurt, meerdere kleine reparaties en 2 nieuwe banden uitgevoerd cq gemonteerd in ėėn middag. Zeer tevreden.

Duidelijk

Eerlijke prijs, duidelijke afspraken en snel plek voor een afspraak maar ook snel geregeld

Storing

Vriendelijke werknemer! Goede geholpen en Snel opgelost!

Mr van Coothstraat 67

6651ZH Druten