Super service en top kwaliteit
uitstekend
Zeer klantvriendelijk Snelle en goede service bij problemen met de auto.
Prima, al vind ik het jammer dat alles via de mail moet. Ik spreek liever iets af via de telf Niet heel belangrijk maar lectuur uit 2014
Flexibel, deskundig en faire prijzen.
Zeer vriendelijk! Open en eerlijk over kosten! Fijn dat je weet wat je gaat betalen voor je je auto ophaalt, geen verrassingen dus...
Ontzettend vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Altijd vooraf de kosten inzichtelijk en een leen fiets/auto is ook geen probleem.
Het ging om het wisselen van winterbanden. Afspraak was gemaakt voor donderdag 5 november. Door een onverwacht ongelukje met een van de normale banden, waardoor doorrijden met deze band onverantwoord was, konden de banden met kunst en vliegwerk nog op maandag tegen de avond gewisseld worden, hetgeen ik zeer op prijs gesteld heb. Service ten top.
Zeer positief!
geweldig bedrijf met sympathieke mensen
Mr van Coothstraat 67
6651ZH Druten