Al jaren vaste klant en zeer tevreden over de behandeling en communicatie. Mooie auto gekocht en nog steeds blij met de keuze. Niet de goedkoopste garage maar zeker de beste!
Prima bedrijf, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Kom hier al jaren. Goede service, prettige sfeer. Duidelijkheid over reparaties. Kortom, prima garage.
goede service en advies maar zeker niet opdringerig.
Deskundig en helder advies, eventueel dreigende toekomstige mankementen worden na overleg verholpen en daarmee mogelijk ellende voorkomen.
Heb eindelijk een garage gevonden die open en trsnsparat.is en alle sfsprslem.na komt
Al 10 tallen jaren komen wij bij automobiel Jansen. Tot volle tevredenheid. Vriendelijk en deskundige mensen.
Perfect service bij een APK, voor de reparaties is er netjes een offerte gestuurd en ook een adviesofferte om problemen in de toekomst te voorkomen. Deskundige monteurs die goed luisteren naar wat de klant hoort en voelt in de auto.
Everithing was perfect!
Apk was snel geregeld en er is netjes vooraf gecommuniceerd toen de afspraak verzet moest worden.
Goede service, snel en transparant. Ik vind dat een APK gratis zou moeten zijn als je ook een service beurt erbij boekt.
Dank voor uw positieve waardering en suggestie voor de gratis APK bij een onderhoudsbeurt. Bij de transparante garage hebben we met regelmaat een actie lopen, op dit moment is dat: ”bij een APK een gratis artistieke spaarpot cadeau” dat is de spaarpot zoals U van mij heeft ontvangen. Wanneer is de apk gratis bij de transparante garage? Indien de werkzaamheden voor APK overlappen met de uitgevoerde onderhoudsbeurt, zeg grote beurt is de APK gratis, u betaald dan slechts afmelden en viergastest. Ik wil U bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en uw input.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn gewoon goed!
Ik bracht mij Peugeot die ontzettend veel herrie maakte in de ochtend. Ik kreeg meteen een leenauto mee en ze gingen met de mijne aan de slag. Alles wat ze hebben gedaan is eerst overlegd.
Alles is zeer persoonlijk en vriendelijk. Afspraken worden uitstekend nagekomen.
Klantvriendelijk en klantgericht.
Mr van Coothstraat 67