Een zaak waar ik sinds mijn eerste auto kom en niet meer weg ga

Ondertussen kom ik hier al jaren met iedere auto die ik heb gehad. Goed overleg aan de voorkant en reparaties die in vergelijking tot de dealer veel minder werk kosten met minstens even goed, dan wel beter werk. Voor iedereen die een betrouwbare en eerlijke garage zoekt een aanrader

Prima ervaring!

Vakkundig en aardig

Snelle en goede service!

Je wordt tijdens het proces goed op de hoogte gehouden van de (mogelijke) kosten en er wordt goed met je meegedacht!

Snelle goede service.

Super!

Altijd goed en snel geholpen. Duidelijkheid over de prijs en ze hebben ooit een lastig probleem opgelost wat zelfs de officiële ford garage niet gelukt was.

Super service

Altijd prima geholpen tegen goede prijzen

Snel en vakkundig

Fijne ervaring gehad bij automobiel Janssen. Ik kon snel terecht na het horen van gekke geluiden in de auto. Probleem werd al snel geconstateerd (kapotte aandrijfas) en vakkundig gerepareerd. Ben erg blij dat dit zo snel en goed opgelost kon worden! Nu weer met een gerust gevoel de weg op.

Correct geholpen

Wordt altijd goed geholpen, eerst offerte dan pas beslissen. Dus transparant.

Altijd duidelijk en betrouwbaar.

Bedrijf war de klant centraal staat

Worden snel geholpen. Duidelijke communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop.

Hele nette, grondige en secure garage

Na iedere reparatie/onderhoud wat nodig is wordt alles met zorg uitgevoerd. Duidelijke taal, alle info die nodig is en zorg voor auto en klant! Fijne garage + garagehouder.

Altijd klantvriendelijk en vakmensen

Altijd tijd maken als er wat mis is met je auto. Goede communicatie

Apk keuring

Goed contact! Adviespunten kwamen overeen met eigen bevindingen.

Zeer prettige samenwerking

Altijd duidelijke afspraken. Vooraf een duidelijke begroting

Goede afhandeling

Goed geholpen.

Duidelijk en snel

Mijn auto voor een APK incl. kleine beurt gebracht. Supersnel een terugkoppeling van wat er moest gebeuren en een prijsopgave. Hier werd eerst een akkoord voor gevraagd. Heel netjes. Hierna kreeg ik snel bericht dat het klaar was en ik de auto weer kon halen. Auto ongeveer een halve dag kwijt geweest, al met al, een goede eerste ervaring met deze garage. Dank u wel.

Gewoon duidelijk

Gewoon duidelijk: afspraken worden nagekomen, duidelijke communicatie, onvoorziene reparatie wordt per mail begroot en voorgesteld. Kort en bondig en duidelijk. Werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd.

Snel, vakkundig en duidelijke afspraken

Al jarenlang tevreden!

Gewoon een goede en fijne garage

Fijne en betrouwbare garage

Prima garage!

Geen verrassingen: erg prettig!

prima ervaring

Henry is een fijne garagehouder met een eerlijk advies en vakkundig.

Top bedrijf, goede service en accuraat

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ik word altijd snel en goed geholpen. In het verleden kreeg ik zelfs een witte auto terug, nadat ik hem grijs had weggebracht ;-) Ze zijn ook zeker transparant, zoals ze aangeven via de mediakanalen, je weet altijd wat je waar aan kwijt bent en ze zijn zeker niet te duur. Dus kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Vakkundig en transparant

Wij hebben al jaren twee auto's in onderhoud bij Jansen en altijd naar volle tevredenheid. Als mijn auto een service beurt nodig heeft en er vervangingen nodig zijn, krijg je vooraf kosten opgave, dus nooit verassingen achteraf.

Goede service en duidelijke afspraken

Prettig dat je een prijsopgave krijgt voor de reparatie. En een melding krijgt als de auto klaar is.

Prima garage

Ben hier al ruim 30 jaar klant!

Mr van Coothstraat 67

6651ZH Druten