Gewoon een hele goede, fijne en meedenkende garage.

Goede service, behulpzaam en vriendelijk.

Ze doen precies wat nodig is

Helemaal prima.

Goede afspraken en snel en goed meedenken. En afspraken nakomen.

Goed.

De keuring en reparatie is zover ik dat kan beoordelen goed en kundig uitgevoerd.

Fijne ervaring zoals altijd

Goede service en vakmanschap

Zeer betrouwbaar

Als er grote kosten aankomen krijg je een bericht met een kostenplaatje en overleg om het wel of niet te laten maken. Goeie service.

Netjes en goed werk geleverd

Fijne garage dicht bij

topservice, eerlijk en betaalbaar

topservice, eerlijk en betaalbaar

snelle duidelijk service

Airco deed het niet meer, snel gerepareerd, het is fijn dat de garage al even belt (of mailt) over de totale kosten, dus geen verrassingen

Altijd betrouwbaar! Voor deze zaak rijd ik gerust 150 kms om

Je wilt gewoon kunnen bouwen en vertrouwen dat je auto goed beoordeeld en behandeld wordt. Geen te dure geintjes, goeie prijzen en eerlijkheid. k Kom hier al 20 jaren lang. Altijd tevreden. Topbedrijf!

Denken mee

Duidelijk en denken mee Uitstekende service Offerte voor reparatie gedaan wordt Goede ervaring

Makkelijk te plannen… kosten raming van te voren.. top garage

Top garage..

Goede service met duidelijke afspraken

Fijne garage / monteurs , werken netjes en duidelijke afspraken vooraf

Snel

Koplampen mooi gepolijst, airco gereinigd, goed snel en duidelijk

Snelle, nette service.

Ik heb bij deze garage de airco een servicebeurt laten geven. Controleren,reinigen en afvullen. Duidelijke communicatie, snelle service, realistische prijs en een ijskoude airco! Ik heb wel fiducie in deze garage.

Top service

Super fijne service en zeer klantgericht.

Super!

Al meer dan 30 jaar klant en nog steeds heel erg tevreden!

Fijne service

Fijne service goede uitleg van wat er aan de auto aan de hand was. En niet te duur.

Zeer correct geholpen

Zie boven

Vriendelijke en inderdaad transparante garage.

Ik breng mijn auto hier altijd voor de beurt en de APK. De garage is zeer deskundig en bij problemen aan de auto krijgt ik een heldere offerte voor de werkzaamheden die nodig zijn. Het maken van een afspraak is eenvoudig en ik word snel geholpen. De kleinschaligheid van de garage betekent dat ze mij en mijn auto kennen. Het is een verademing vergeleken met service bij een merkdealer.

Prima garage

Duidelijke offerte vooraf. Niet goedkoop, wel goed

Zoals altijd goed geholpen

Zoals altijd snel en vakkundig geholpen. Geen verrassingen achteraf!

Geweldig en snel geholpen

Ik wil met mijn aanhanger naar noord Duitsland rijden, maar zag dat mijn banden aan vervanging toe waren. Even langs gereden en de banden konden de volgende dag gemonteerd worden. (Omdat ik met Hemelvaartsdag de aanhangwagen wilde gebruiken). Om de garage tegemoet te komen had ik alvast de banden gedemonteerd. Nu kan ik veilig over de autobahn naar mijn bestemming.

Fijne mensen

Vakkundige top garage, van alle merken thuis !!

Mr van Coothstraat 67

6651ZH Druten