Geachte, Bedankt voor uw reactie. U heeft met onze receptionist een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt. U had online gezet dat u van te voren graag een kostenindicatie wilde hebben. De receptionist heeft dit ook met u doorgenomen. Echter u vond de onderhoudsbeurt te duur. Dit alles volgens de richtlijnen van Opel Nederland. Naar aanleiding van uw reactie, heeft hij de remolie verversen eraf gehaald, en het pollenfilter. Daarna ging u akkoord met de prijs. Deze beurt is aangepast van onderhoudsbeurt naar een jaarlijkse beurt in overleg met u. Met vriendelijke groet, Mulders Klanten contact
Geachte heer Beerthuizen, Dank voor uw reactie. U gaf ons een 4 voor prijs / kwaliteit. Daar had u ook de redenen voor. Na telefonisch overleg hebben wij dit gezamenlijk met u opgelost. Met vriendelijke groet, Klanten Service Mulders Autobedrijf.
Geachte klant, dank voor uw beoordeling. Vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft opgedaan. Wij zullen er voor zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Met vriendelijke groet, Mulders klanten contact.
Franklinstraat 2
4004 JK Tiel