Geachte mevrouw. Dank voor uw beoordeling. Vervelend dat u deze ervaring bij ons hebt opgedaan. Naar aanleiding hiervan hebben wij telefonisch contact met u opgenomen. U heeft de auto in 2013 bij ons gebruikt gekocht, zijn toen voorzien van twee nieuwe voorbanden in de maat 195/55/16. Echter nu blijkt, wat nooit iemand is opgevallen afgelopen drie jaar dat er links voor een band gemonteerd zit met de maat 205/55/16. De auto is twee maal door de APK keuring gekomen zonder dat iemand het heeft opgemerkt. Op 21 maart 2016 heeft u de auto aangeboden voor een onderhoudsbeurt inclusief APK, en is deze goedgekeurd. Er was op de auto ook nog een steekproef van de RDW van toepassing. Ok deze controleur heeft het verschil niet opgemerkt. Hiervoor bieden wij u onze verontschuldiging aan. Wij gaan er van uit dat u nog vele veilige kilometers in uw auto zult rijden. Met vriendelijke groet, Mulders klantencontact.
Franklinstraat 2
4004 JK Tiel