Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Ik vul zelden een review in, maar de service van Mulders is zeker een compliment waard. Vier maanden geleden hebben we een Insignia gekocht en daar mankeerde helaas het een en ander aan. Dat kan gebeuren natuurlijk, een gekochte auto zegt immers weinig over het verkopende autobedrijf zelf. \r\n\r\nDe service die vervolgens verleend wordt doet dat wél, en daarmee heeft Mulders me echt bijzonder positief verrast. Alle aangedragen punten zijn serieus bekeken, vakkundig gerepareerd en er is telefonisch uitgebreid toelichting gegeven over de verrichte werkzaamheden. Hier is garantie ook écht garantie, zonder discussie.\r\n\r\nÉén minpunt: Tot vier keer toe heb ik deze week gehoord \"Oh, dat hebben ze hier niet doorgegeven\". Zo stond de leenauto niet klaar, werd ik na de afspraak om \'s Zaterdags de auto\'s weer om te wisselen gebeld of het toch niet al op Donderdagavond kon, vervolgens was mijn bevestigende telefoontje niet doorgekomen en toen ik uiteindelijk donderdagavond de auto\'s weer ging omwisselen wist men aan de receptie van niks. Toch lijken me dit vooral persoonlijke foutjes en zeggen die in mijn ogen niks over het bedrijf op zich.\r\n\r\nKortom, ik zou Mulders zeker aanbevelen, we zijn tot nu toe elke keer echt heel prettig geholpen. Complimenten!