prima service

prima service, kreeg zelfs een fiets aangeboden, dat was niet nodig en de auto was gewassen toen ik hem ophaalde. uitleg gekregen over de verrichtte werkzaamheden

Weer prima geholpen

Defect onderdeel snel geleverd en gemonteerd binnen een dag

Mijn ervaring is dat ik vriendelijk vakkundig behadeld ben.

De klacht die ik had is goed afgehandeld.

Altijd vriendelijk

Wordt altijd op tijd en correct geholpen

keuring APK 2022 t/m september 2023

De auto is gerepareerd en gecontroleerd en weer goed gekeurd voor een jaar.

Prima garage

De Opel Karl Rocks was weer eens aan een grote beurt toe, en voor het eerst een APK. Zowel beurt en APK zijn voor ons geruisloos en geweldig uitgevoerd. Ik zeg dit is een prima garagebedrijf, gewoon weer terugkomen

Zoals het hoort

Goede service, terugkoppeling

Erg kundig en met de juiste service!

Raad Mulders autogroep zeker aan!

Slecht

Allereerst kon ik pas na 14 dagen een afspraak maken voor onderhoud en vervolgens duurde het nog ruim een week alvorens auto klaar was.

Leuk,gezellig team.

Eerst koffie als je binnen komt. Gelijk herkenning na 1 jaar. Vragen hoe de Opel bevalt enz. Toch even proberen om een andere auto te verkopen wat wij wel leuk vonden. Stond een fiets klaar,die we niet gebruikt hebben,maak niet uit,de service was er.

Uitlezen auto

Uitlezen en analyse voor een aanzienlijk bedrag, nog niet geheel duidelijke status.

Airco en zomercheck

Zomer en airco check laten uitvoeren. Ik heb telefonisch contact opgenomen en wachtafspraak hierover ingepland. Kosten zijn ook netjes ook aangegeven en hierdoor wist ik meteen waar ik aan toe was. Tevens ook netjes bevestiging van de afspraak per mail ontvangen. Werkzaamheden zijn ook netjes binnen afgesproken tijd uitgevoerd. Uiteraard stond de koffie weer klaar. Dank voor de goede service en tot de volgende keer.

Perfect.

De Opel is voor APK in de werkplaats geweest. Keurig telefoontje gekregen dat de auto weer gereed was. Alles binnen de afgesproken tijd. Netjes hoor.

Goed geholpen en goed geïnformeerd wat er ging gebeuren aan de auto

Vriendelijk behulpzaam

Tijdens vakantie is onze auto gerepareerd. Alleen telefonisch contact, maar echt super opgelost en gecommuniceerd!

Eerlijk en betrouwbaar

Niet uit op geld, maar goede service.

Mijn auto is door een ander bedrijf gedaan dan door Mulders, ik heb dus nu geen mening over Mulders

Geen Zoals aangegeven heeft mijn auto geen onderhoud gekregen van de Mulder groep. Ik pas mijn review niet aan, tevens heb ik zowel geen negatieve als positieve beoordeling over het onderhoud van 2022.

Zeer netjes

Niks op aan te merken. Snel en professioneel geholpen.

Mulders zorgt ervoor dat je mobiel blijft

Een goed product krijgt de juiste nazorg en dat voor een schappelijke prijs. Communicatie verloopt zorgvuldig.

Geen klachten

Beurt goed gedaan. Auto netjes gewassen

Keurig geholpen

Duidelijk en transparant. Goede kwaliteit van dienstverlening.

Keurig netjes en vriendelijk

Alles netjes na gekeken uit eindelijk bij weg rijden weer een storing . Auto werd gelijk weer na gekeken en probleem werd op gelost . Ik ben nog steeds erg blij met de keuze dat ik bij mulders mijn Opel heb gekocht

nvt

nvt