Zorgvuldig gedaan.

Ik heb de indruk dat her werk zorgvuldig is gedaan.

Zorgvuldig gedaan.

Ik heb de indruk dat her werk zorgvuldig is gedaan.

Als ik langs oma word ik altijd goed te woord gestaan

Als ik langs oma word ik altijd goed te woord gestaan

De service is goed

Als ik langs kom word ik altijd vriendelijk te woord gestaan

Ik ben tevreden als ik kom word ik vriendelijk te woord gestaan

Ik ben tevreden als ik kom word ik vriendelijk te woord gestaan

uitstekend

klantvriendelijk, {door personeel} goede service

Een heel fijn bedrijf met professionele, sympathieke mensen!

Wordt altijd en ook nu weer altijd heel goed geholpen. Er wordt altijd meegedacht en dat op een professionele en sympathieke wijze. Dat ik hier mijn auto gekocht heb en ook in onderhoud heb én houd zegt wel genoeg, terwijl ik in Amsterdam woon.

Oké

Alles correct en naar alle tevreden heid

Op een correcte manier koelvloeistof bij gevuld.

vriendelijk duidelijk en vakbekwaam!

De afspraken worden goed nageleefd de werkzaamheden netjes uitgevoerd en als er onverwachte kosten zijn wordt dat besproken voordat het gerepareerd wordt!

Heel goed en netjes geholpen

Top service

Ik ben tevreden

ik denk dat het probleem niet is opgelost.

geweldige service van Mulders niks mis mee, maar ik heb het gevoel dat de auto nog steeds schommelt en trilt op het stuur boven de 100 km. verder begint nu ook de hoedenplank op sommige wegen te trillen.

Vriendelijk en correct geholpen, goed geïnformeerd over te verwachten kosten

Prettig en goed geholpen

Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen

Mijn Astra vertoonde een storing aan de elektrische hoogteverstelling van de koplampen. Volgens afspraak werd er 's morgens gelijk mee begonnen om de oorzaak op te sporen. Na korte tijd gaf de receptionist aan dat de software opnieuw ingelezen moest worden en ze dat gelijk wilden doen als dat in mijn planning uitkwam. Ja, graag. Goed een half uur later was de Astra weer klaar. Vriendelijke ontvangst, koffie in de wachtruimte aangeboden, tussentijds informatie over de storing en de uit te voeren actie. Super geholpen!

Altijd vriendelijk en service gericht

Komen afspraken goed na.

goede service

prima geregeld.

prima geregeld

alles optijd goede ontvangst

Altijd een prima service

APK keuring uitgevoerd

Fijne garage vriendelijk personeel

Fijne ervaring door vakkundige mensen. Altijd lekkere koffie en tijd voor een babbeltje. Breng mijn auto al jarenlang bij Mulders voor vakkundig onderhoud

Top dealer met goede service

Geweldige service en behulpzaam personeel

Snelle goede service

Prima, uitgezonderd de rekening.

Onderhoud gehad aan mijn astra. Allemaal prima gegaan, niets op aan te merken. Alleen de rekening viel tegen, 1 uur in de garage niks aparts en dan 636 euro. Ik overweeg dan ook om volgende keer ergens anders heen te gaan.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel