Is over het algemeen zeer goed

Mijn ervaring is over het algemeen goed, maar nu is er waarschijnlijk een foutje gemaakt. Na de laatste onderhoudsbeurt hoor ik bij een scherpe bocht(je) steeds een knak. Alsof er iets over elkaar gaat.

Weer bijzonder goed geholpen

Auto heeft een jaarbeurt gehad en alles is na tevredenheid uitgevoerd. Kan hij er weer een jaartje tegenaan.

Altijd goed en netjes geholpen

Goede ervaringen

Volgens afspraak en klantvriendelijk

Ben op tijd met auto gekomen voor geplande afspraak ter keuring. Ben klantvriendelijk ontvangen en heb onder het genot van een kop thee rustig gewacht tot keuring voltooid was.

Ruim 25 jaar ben ik een uiterst tevreden klant bij Mulders Opelgarage in Tiel.

Ik ben al ruim 25 jaar klant bij Mulders Opelgarage in Tiel, omdat het personeel uitermate klantvriendelijk is en een goede service biedt met vakkundig advies en -onderhoud van mijn auto. Uiterst tevreden dus!

Top service, en zeer kundig

Na een storing, snel een afspraak met werkplaats kunnen krijgen, laat op de middag. Daar het probleem kunnen oplossen, prachtig om te zien hoe ze de vering op nieuw "inleren" en afstellen. De auto rijdt en veert beter dan ooit. Ondanks de het een grote garage is, is de dienstverlening persoonlijk, snel en transparant.

Ze doen wat ze beloven!

Goede afwikkeling bij het monteren van onze trekhaak en de verkregen voucher van opel nederland

Gewoon goed

Heldere telefonische communicatie en directe service ter plekke.

Zeer klant gericht en goede service

Goede Service En altijd welkom,ook met een klein probleem.

Snel, professioneel en vriendelijk geholpen.

Een prima bedrijf met fijne mensen.

Kom hier inmiddels al ruim 20 jaar altijd naar tevredenheid.

Tijdig en prima behandeld

Volgens afspraak eea afgrhandeld

Afspraken zijn nagekomen

Afspraak gemaakt en na enig aandringen is deze nagekomen

Zeer goede diensverlening.

Zeer netjes en vriendelijk ontvangen.

Jullie doel wat jullie beloven.

Mulder Opel heeft perfect meegeholpen aan de Opel Nederland verstrekte voucher voor korting op een orginele Opel trekhaak!

Jullie doen wat jullie beloven!

Mooi geholpen bij het monteren van een trekhaak op onze Opel en perfect geholpen met de kortings fauther van Opel Nederland.

Jullie doen wat jullie beloven!

Mulders Autogroep Tiel is een top bedrijf.

Al jaren zeer tevreden over service en onderhoud van onze auto. Vriendelijke en Vakkundige medewerkers .

Mulders Autogroep een Top bedrijf !!!

Zijn al vele jaren een tevreden klant bij Mulders Autogroep vestiging in Tiel, altijd een goede service en zeer vriendelijk en gekwalificeerd personeel . Staan altijd voor je klaar en zijn vaak ook al jaren in dienst bij Mulders Autogroep. Kortom een zeer goed adres voor de aanschaf van een nieuwe / accasion en onderhoud.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel