• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is goed met het bedrijf. Als er iets wordt er netjes gebeld en prijs indicatie kloppen redelijk tot goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een goed bedrijf, erg klantvriendelijk, wordt altijd snel geholpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een afspraak gemaakt voor het vervangen van de winterbanden door zomerbanden en het vervangen van de gasveren voor de achterklep. Deze veren moesten besteld worden en zodoende werd de afspraak iets later gepland. Bij aankomst bleek dat Mulders de veren niet besteld had en eerst wilde kijken of deze wel vervangen moesten worden. Dit was niet met mij gecommuniceerd. Ik zou op een later tijdstip terug moeten komen om de veren die dus wel kapot waren te laten vervangen. Na lang overleg werden de veren uit een showroom-auto in mijn auto gemonteerd. Hele vervelende situatie.\r\n\r\nOmdat het bedrag van de reparatie te laag was viel dit ook niet onder coulance-regelingen terwijl ik het uitermate vreemd vind dat na iets meer dan 2 jaar beide veren kapot gaan. Ik denk eerder aan een kwalitief slecht product wat in de auto gemonteerd is. \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Communicatie: afspraak was gelijk ook een APK keuring. Telefonisch doorgegeven. Niet uitgevoerd. \r\nAfspraak: bij de APK worden geen kosten in rekening gebracht. Ik moet er helaas wel voor terugkomen.\r\nHulde: voor de afspraak. Ook vastgelegd in klantbestand.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, prettig geholpen, auto keurig afgeleverd..... Jammer dat er in tegenstelling tot de gemaakte afspraak tot op heden nog geen lakstift toegestuurd is...
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en behulpzaam personeel over het algemeen. Leveren snel hulp indien dat nodig is.\r\nIk heb nu 4 keer gebruik gemaakt van jullie service. De eerste keer was ik zeer tevreden waardoor ik terug kwam. Daarna ben ik drie keer met hetzelfde probleem langs geweest. De eerste en tweede keer zijn er onderdelen vervangen die helaas niet het probleem hebben verholpen. Tijdens die twee reparaties werd er met mij gebeld om akkoord te vragen voor de reparaties. De derde keer dat ik mijn auto bracht is er niet met mij gecommuniceerd over de prijs van eventuele reparatie/onderzoek. Hierdoor was ik in de veronderstelling dat het onderzoek dat werd verricht, service van de garage was. Wel heb ik de monteur(Jaap geloof ik) telefonisch gesproken, hij stelde mij wat vragen over de klachten. Eerlijke, open, sympathieke monteur. Dit waardeer ik. Aangezien ik zelf weinig kennis heb van auto\'s kan er mij van alles worden verteld en aangerekend. Dit gevoel kreeg ik toen ik opeens een telefoontje kreeg over de arbeidskosten van het onderzoek dat ze hadden verricht. Dit zou 1100 euro zijn, maar omdat er niet goed was gecommuniceerd hierover hoefde ik maar de helft de betalen. Nog een hoop geld, want volgens de monteur hadden ze niets kunnen vinden. \r\nUiteindelijk ben ik samen met mijn vader in gesprek gegaan met iemand van de servicebalie en zijn we tot een compromis gekomen. Hier ben ik blij om maar ik vind het jammer dat ik daarvoor mijn vader moest meenemen. \r\nIk kom zeker terug, maar ik maak dan wel van te voren goede afspraken over de prijs. Hiermee hoop ik te voorkomen dat ik in een zelfde situatie terecht kom. \r\nIk vind het namelijk richting jullie ook vervelend. Ik wil gewoon betalen voor wat er gedaan wordt, maar dan moet er wel een prijsopgave gemaakt zijn.\r\n\r\n\r\n\r\n

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was mijn eerste ervaring met mulders, Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik ben geadviseerd, in mijn geval door Jos van den Broek.\r\nIk ben nog wel in afwachting van mijn tankpas [ €500,- ] die mij toegestuurd zou worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door een eigen misverstand in werkplaats reservering (culemborg) terwijl Tiel de bedoeling was, zijn we daar keurig geholpen en hebben ze de servicebeurt kunnen uitvoeren. Top geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer gastvrij en heel prettige ontvangst. Koffie is lekker.\r\nHet is alleen even iets minder als er een hoge rekening achteraan komt, dat zou natuurlijk iets minder mogen zijn.\r\nEn vooral de samenwerking met Jaap is geweldig, daaar vertrouwen we helemaal op, wat ons betreft mag hij dus in een hogere salarisschaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ontvangst en duidelijke afspraken.\r\nAdviseur (Pieter Lammers) heeft ons prima geholpen.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel