zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom je uit Zaandam om naar een occasion te kijken na eerst \'s morgens telefonisch te hebben geinformeerd of die nog beschikbaar is... Na een ja antwoord kom je aan om te horen dat de auto al verkocht is.. Verkoper ... Jammer kan er niks aan doen is nu eenmaal zo . ooit gehoord van een kopje koffie aanbieden na een dergelijke blunder mwaah zal ik wel te ouderwets voor zijn. I weet alleen dat ik hier nooit meer kom

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede ervaring met bedrijf en het merk opel,dus weer terug gekeert.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Per mail een bod gedaan op een occasion. Andere dag bod geaccepteerd. Gemeld ik kom vanmiddag. antw: is goed hoe laat. Ik:tussen 14 en 15 uur. antw: is prima. 14.15 uur ik in de vestiging in Tiel. Antw: Auto is verkocht. Kom ik dus vanuit amsterdam helemaal voor niets naar Tiel! Ik in gesprek met Freddy de occasion manager.\r\nJa zo werkt het in de handel. Niet te geloven toch. excuses pas na een pittige discussie en geen enkele vorm van compensatie.\r\nErg treurig allemaal. Heb hem de raad gegeven nog flink te gaan oefenen , want zo kom je er niet. Wat een waardeloze service.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve ervaringen met Mulders Tiel. Ben dan ook een terugkerende klant die zeer tevreden is met de aankoop. \r\n\r\nSales krijgt wat mij betreft een dikke 10! \r\n\r\nOver de service en deskundigheid van de werkplaats kan ik nog niet veel zeggen; vandaar n.v.t. geselecteerd Binnenkort trouwens wel, want sinds kort zie ik een geel controle lampje branden. \r\n\r\nVolgende week dinsdag wordt de storing uitgelezen. Dan kan men bewijzen een goede service te verlenen en te beschikken over deskundigheid. Ik ben benieuwd....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Mulders is een klantvriendelijk bedrijf waar ik eigenlijk altijd terecht kan, ook zonder afspraak.De kwaliteit van de service is goed. Het vervelende is alleen, dat ik steeds, wanneer ik voor een grote beurt ben geweest, binnen korte tijd daarna terug moet voor iets anders. Dat is de laatste drie, vier jaar het geval geweest en dat vind ik op zijn minst opvallend. Plotseling worden daardoor de kosten een stuk hoger. De afgelopen keer waren de extra kosten binnen een maand na de laatste grote beurt een dikke 800 euro. Ik heb toen wel 20% korting gekregen in plaats van 10.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mulders Tiel

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en vakkundig geholpen door de eigenaar Wouter Jan.\r\n\r\nIk werd niet onder druk gezet en het gesprek ging op een manier alsof we elkaar al jaren kende.\r\n\r\nHet leuke is dat ik op exact dezelfde manier verkoop als hij dat bij mij heeft gedaan.\r\n\r\n4 seizoenen banden zijn niet gemonteerd maar vind ik achteraf niet erg. Ik twijfelde hier eigenlijk zelf al over.\r\n\r\nU vraag in onderstaande vraag of ik dit bedrijf aan andere beveel. Ja dat doe ik maar dat kan je eigenlijk pas na een paar jaar zeggen. Dan weet je ook wat de service is en daarom kan je er eigenlijk nog geen antwoord op geven.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met het bedrijf is prima. Alleen vind ik €30,- voor 1,7 liter olie wel behoorlijk aan de prijs. Zeker omdat de ene keer 10W40 erin gedaan wordt en de andere keer 5W30.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens de aankoop zijn wij zeer vriendelijk geholpen naar onze tevredenheid. Helaas bij de aflevering van onze auto zijn niet alle afspraken nagekomen. deze zou gepoetst worden tot onder de motorkap, dit laatste is helaas niet gebeurd.Deze lag namelijk nog vol herfst afval. Verder is het een perfecte garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn geholpen door Freddy Halm,en zijn daar zeer goed over te spreken,\r\nEen vriendelijke jongeman die ons goed informeerde over de door ons gekochte auto,waar ik erg blij mee ben!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en professioneel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima,alleen heb ik geen reservesleutel,zit er een klein roestplekje op de deur en ben ook even kwijt of ik een gratis beurt krijg na aantal kilom.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel