Perfecte garage

Nieuwe auto opgehaald rijdt perfect zijn er superblij mee nog bedankt voor de goeie service

Keurig bedrijf

Je wordt netjes te woord gestaan en de afspraken worden netjes nagekomen.

Uitstekende service

Uitstekende service

Vriendelijk

Alle onderhoudspunten netjes uitgevoerd.

Helemaal prima

Netjes op de hoogte gehouden, auto achter gelaten zodat en er naar kon kijken als men tijd had. Ging helemaal prima en mijn Fiat500 is weer tiptop in orde.

Prima geholpen!

Snel geholpen, gebeld dat de auto klaar is. Én gewassen! Heel fijn.

Prima, goed geholpen

Onderhoud is naar tevredenheid gedaan.

Op tijd gerareerd, gunstige prijs in verhouding met geleverd werk

Mulders houdt je mobiel.

Flexibiliteit was super fijn!

Plotseling defect, werd serieus opgepakt! Niet meteen te vinden, maar door vasthoudende monteur opgelost!

Prima, als altijd !!

Zoals altijd vriendelijk geholpen. Auto op tijd klaar !

Accuraat en zorgvuldig

Prettig geholpen. Geen gedoe bij het uitvoeren van updates en van tevoren inzicht in de te maken kosten.

Goede ontvangst, heerlijke koffie en snel geholpen

Erg prettig en vakkundig geholpen.

Top bedrijf, kom er graag!

Snel, persoonlijk, betrouwbaar, vakkundig en correct, voel me er als klant goed thuis!

Ondanks de drukte en zonder afspraak toch heel goed geholpen.

Ondanks de drukte en zonder afspraak toch heel goed geholpen.

perfect

wordt altijd goed geholpen

De beurt is naar wens uitgevoerd.

Ben gastvrij ontvangen en klantvriendelijk behandeld en de werkzaamheden zijn volgens afspraak en tevredenheid uitgevoerd.

Fijne behandeling.

Gewoon goed zoals ik mijn klanten zou behandelen toen ik nog actief was met mijn werkzaamheden.

Prima geholpen

De service is uitstekend en ‘t personeel is ook super goed

Grote prestatie

Iemand die meer dan 30 jaar zakelijk en privé een Peugeot rijdt binnen een jaar zover te krijgen dat dit zijn laatste Peugeot of andere Stellantis auto is. Ondanks herhaaldelijk aangeven gaat Mulders niet in gesprek met een ontevreden klant. Bijzonder….

Ik kom al jaren en jaren bij Mulders en er is duidelijkheid en men is uiterst vriendelijk!

Op tijd geeft men door via mail of is zichtbaar in de auto, dat het tijd is, voor een handeling cq actie vwb onderhoud van de auto!

Prima geholpen, naar verwchting

Prima geholpen, naar verwchting

Top bedrijf

Fijne mensen die altijd voor je klaar staan. Uitgevoerde werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak

Vriendelijk en correct geholpen

Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan Schade is netjes verholpen.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel