Afspraak maken ging goed en snel, Auto gebracht op afgesproken datum en tijd werd gelijk goed geholpen Grote beurt gedaan helemaal goed
Ze hebben gedaan wat ze moesten doen. Maar niet ff de auto gewassen als puntje op de i.
De medewerkers van Mulders Tiel, hebben hun uiterste best gedaan om mijn Fiat Ducato probleem op te lossen. Ze hebben meer tijd en moeite geïnvesteerd. Ik kreeg een gratis leenauto mee om verder te reizen om afspraken na te komen. Veel waardering en complementen. Zo hoort service te zijn!
Beste Math, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen met uw Fiat Ducato. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Goede ontvangst en uitvraag. Gewone grote beurt met heldere uitleg na afloop.
Beste K., Bedankt voor uw review. Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Zie boven.
Beste Romboud, Bedankt voor uw review. Indien er iets is wat u met ons wilt bespreken kunt u ons altijd contacteren op: 0344 61 61 47 of [email protected] Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Voor de 2 e keer gaf ik aan dat de remmen piepen . Kreeg als antwoord dat ik door moest piepen raar iets . Ben naar andere garage geweest en blijkt dat de achter remmen het zijn en schoon gemaakt moeten worden ,ik snap niet dat jullie dat niet gedaan hebben.
Beste L., Omdat uw remmen technisch in goede staat waren tijdens de controle, hebben wij niet direct geadviseerd ze te reinigen; dit is namelijk vaak een tijdelijke oplossing tegen het piepen. Daarnaast heeft onze monteur het piepen niet kunnen waarnemen. Onze excuses als dit verkeerd is gecommuniceerd. Wij nemen uw feedback mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
In eerste instantie waren er wat haperingen ivm ziekte en verkeerd leveren van een onderdeel. Echter hierna naar alle tevredenheid geholpen
Beste E., Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Als jarenlange klant, maak ik nog graag de gang van Huissen naar Tiel! Wordt altijd zeer correct geholpen, zowel receptie, werkplaats en verkopers!
Beste Gerrit, Wat fijn dat u ons nog steeds weet te vinden voor onderhoud aan uw auto, en de eventuele zoektocht naar een nieuwe auto! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast zijn ze erg deskundig
Beste L.A., Wat fijn dat u onze service zo heeft ervaren! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Is altijd goed
Beste G.C.F.M., Bedankt voor uw mooie review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Geweldige service
Beste E., Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Ben naar mijn mening behoorlijk opgelicht !!! Aanvankelijk wilden ze mij voorziet herstellen van elektronica problemen een rekening boor ruim 6 uur door de neus boren. Het probleem was niet eens echt verholpen en werd ook gezegd dat ze met de Jeep fabrikant gebeld hadden en dat se daar op moesten wachten. Later begrepen ze zelf ook wel dat ze dus niet konden maken om die 6 uur te berekenen. Werd dus gehalveerd, wat dus ook volgens een ICT-er die ik om advies had gevraagd nergens op sloeg. Hij vertelde mij dat zo' n probleem merendeel binnen 1 1/2 uur zeker is verholpen en meestal nog sneller. Na 2 weken dus weer storing met elektronica en gaf boodschap " storing in de motor " . Voor mij ( en heb 2 vrienden er ook al voor kunnen behoeden om naar deze ailutogroep te gaan ) dus NOOIT MEER auto Mulder in Tiel!!! Zware ********** is mijn mening !!!
Beste Daan., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht jammer dat u zich niet goed geholpen voelt en willen hier graag op reageren. Bij het onderzoeken van elektronische storingen, zeker bij complexe systemen zoals in uw Jeep, is het soms nodig om uitgebreid diagnosewerk te verrichten. In uw geval hebben onze technici meerdere uren besteed aan het lokaliseren van het probleem. Hoewel deze tijdsinvestering gerechtvaardigd was vanuit technisch oogpunt, hebben wij u, uit coulance, tegemoetgekomen door de berekende uren te halveren. We hebben hierin geprobeerd een balans te vinden tussen de gemaakte uren en klantgerichtheid. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Beste K., Bedankt voor uw review. Inmiddels hebben wij contact met u gehad naar aanleiding van uw werkplaatsbezoek. We hopen u daarmee voldoende informatie te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Originele beoordeling
Ik heb mijn auto in tiel gebracht omdat hij slecht liep. Schokkend en stotend in de lagere versnelling. De auto kreeg een software update, ik heb €325,- betaald en ben ermee op vakantie gegaan. 400 km mee gereden en de motor valt uit op de snelweg in Duitsland, en daar stond ik dan! Adac gebeld en die hebben mijn auto afgesleept en geconstateerd dat de dynamo stuk is, wat volgens hun iedere leerling zou hebben gezien. Ook zat er bijna geen motorolie in en vuile filter. Mijn auto staat nog steeds in Duitsland, het verpest flink mijn vakantie. Gebeld met jullie receptie en ik zou teruggebeld worden, nou niet dus! €325,- betaald voor noppes!
Onderweg stil gestaan met kapotte dynamo en deze moest meteen naar een garage, na eerdere ervaring met Mulders de auto naar Tiel gebracht en hebben gezorgd dat de auto nog terug naar Nijmegen kon rijden. Een ander zou "maak maar een afspraak over 3 weken" gezegd hebben.
Beste Rik., Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot ziens bij Mulders Autogroep Tiel. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Mijn auto werd op afgesproken tijd opgehaald en teruggebracht. Na de jaarlijkse onderhoudsbeurt rijdt mijn auto weer als een trein>
Tot nu toe altijd goed geholpen :)
De wagen rijdt weer zoals ik wil.
Geweldig geholpen
Direct en naar volle tevredenheid geholpen
Beste J.A.J.., Bedankt voor uw mooie review. Graag tot ziens bij Mulders Autogroep Tiel. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
prima ervaring bij laatig op te lossen storing
Beste Martijn., Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de storing in uw auto! Graag tot ziens bij Mulders Autogroep Tiel. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Altijd vriendelijk en behulpzaam Denken mee!
Beste E., Bedankt voor uw positieve review! Graag tot ziens bij Mulders Autogroep Tiel. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
De snelheid van het Werkmeister goed en vlot.
Beste E., Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Graag tot ziens bij Mulders Autogroep Tiel. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Gewoon top
Beste H.J., Bedankt voor uw mooie review. Graag tot ziens bij Mulders Autogroep Tiel. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben altijd uiterst tevreden!
Beste Gerrit, We zijn blij te horen dat u al jaren tevreden bent met onze service. Graag tot ziens bij Mulders Autogroep Tiel. Met vriendelijke groet, Team Mulders Autogroep
Franklinstraat 2
4004 JK Tiel