goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service en afspraken worden nagekomen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief.\r\ncomplimenten voor het feit dat er direct een accu wordt vervangen bij een herhaaldelijk probleem met starten! top.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was mijn eerste keer dat ik via het internet jullie hebben bezocht i.v.m dat ik mijn oog had laten vallen op de gekochte auto. Wel betreur ik dat door 1 van de verkopers verkeerd ben voor gelicht. Hij had het over schadevrije auto\'s en ik moest zelf ontdekken dat de auto wel schade heeft gehad en de auto is verkocht als auto van de eerste eigenaar. Hij stelde dat de auto door de eerste eigenaar bij jullie had ingeruild. Dat is niet juist.\r\nHad op basis van auto is van eerste eigenaar de auto gekocht voor € 5400,-- van een collega verkoper. Deze heeft mij zeer correct te woord gestaan. Bij de aflevering heeft een andere verkoper ons op een voortreffelijke manier behandelt door duidelijk te verschaffen dat de auto niet van de eerste eigenaar was. Ook heeft hij duidelijk gemaakt dat de schade niet bij jullie is gerepareerd. Dus de auto had schade opgelopen bij de tweede eigenaar. Dat moest ook want ik had de eerste eigenaar gesproken en die bevestigde dat de auto bij haar geen schade had gehad en ook dat de auto niet bij jullie was ingeruild.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, vriendelijk en professioneel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankooptraject deed aanvoelen alsof ik een pakje boter aan het kopen was in plaats een auto t.w.v. van een modaal jaarsalaris. Voelde niet de service die ik verwacht bij zo\'n grote aankoop, waarbij je verschillende keuzes af wilt wegen en daar door de verkoper in begeleid wil worden. In plaats daarvan hoor je \'Als je het niet wilt dan koop je toch lekker een andere auto ergens anders\'. Daar is vervolgens wel excuses voor aangeboden, maar het is dat ik de auto graag wilde kopen, anders had ik een rode streep door Smeeing gezet.\r\nAflevering was goed geregeld en in dat traject kreeg ik de aandacht die ik verdien als klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst. Eerlijk verhaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed. Veel beter dan wat je van een auto handelaar zou verwachten. Hier is echt gewerkt aan klantbeleving, zelfs met het hoge tempo.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, veel aanbod, goede service. Wel jammer dat ik na de aankoop, bij het wegrijden er achter kwam dat er vrijwel geen benzine in de tank zat. Ik kon gelijk naar de benzinepomp rijden terwijl mij wel een volle tank was toegezegd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, niets op aan te merken. Ruime keuze, vriendelijk personeel.

N/A

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, naar behoren. De auto had alleen bij aflevering iets schoner mogen zijn.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.