• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autoverkopers hebben een slechte naam, maar misschien was de hr. Loman wel een uitzondering, de tijd zal het leren.In ieder geval heb ik een goed gevoel overgehouden aan het zakendoen met deze verkoper.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer groot aanbod van auto\'s en staan allen in showroomstaat tentoongesteld.\r\nPersoneel zeer vriendelijk en vakkundig.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service is perfect. Goed advies en prettig geholpen. Het wachten in de bar is ook prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Dit was inmiddels mijn tweede occasionaankoop. Ook mijn vader heb ik bij jullie klant gemaakt; hij heeft vorig jaar een Opel Meriva gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte ontvangst en gesprek.\r\nPrima afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, geen verkopers die gelijk op je nek zitten. Als je iets wil weten , is er altijd wel iemand in de buurt die je antwoord kant geven.\r\nHeb je intresse in een auto krijg goed advies, echter er word niet gepushd om hem te kopen.Jeroen is een prettig en relaxed persoon om een auto bij te kopen

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een mail voor taxatie, netjes gebeld en een afspraak gemaakt voor taxatie en bekijken van de prius. Na rond kijken zonder achterna geloop van verkopers wat heel prettig is, naar Jeroen gevraagd en na onderhandeling zijn wij over gegaan tot de aankoop van de prius. \r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot de aankoop van onze laatste auto uitermate tevreden.Bij de aankoop van deze auto ging er het één en ander mis.\r\nVerkeerde, niet volledige overgedragen informatie aan verkoopmedewerkers maakte dat wij onnodig lang moesten wachten op diverse personen en was er onduidelijkheid op het moment van proefrit maken. Deze enquête vullen wij in op basis van de laatste ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door verkoper Jeroen Buijze goed geholpen en goede prijs ontvangen voor eigen auto. Service in de pub is prima met goede gastvrouw. Het afleveren van de auto viel tegen. lak beschadigingen op de achterbumper worden niet even bijgewerkt voor aflevering en de auto was slecht gepoetst en van binnen niet echt schoon.

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.