• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service is perfect. Goed advies en prettig geholpen. Het wachten in de bar is ook prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Dit was inmiddels mijn tweede occasionaankoop. Ook mijn vader heb ik bij jullie klant gemaakt; hij heeft vorig jaar een Opel Meriva gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte ontvangst en gesprek.\r\nPrima afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, geen verkopers die gelijk op je nek zitten. Als je iets wil weten , is er altijd wel iemand in de buurt die je antwoord kant geven.\r\nHeb je intresse in een auto krijg goed advies, echter er word niet gepushd om hem te kopen.Jeroen is een prettig en relaxed persoon om een auto bij te kopen

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een mail voor taxatie, netjes gebeld en een afspraak gemaakt voor taxatie en bekijken van de prius. Na rond kijken zonder achterna geloop van verkopers wat heel prettig is, naar Jeroen gevraagd en na onderhandeling zijn wij over gegaan tot de aankoop van de prius. \r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot de aankoop van onze laatste auto uitermate tevreden.Bij de aankoop van deze auto ging er het één en ander mis.\r\nVerkeerde, niet volledige overgedragen informatie aan verkoopmedewerkers maakte dat wij onnodig lang moesten wachten op diverse personen en was er onduidelijkheid op het moment van proefrit maken. Deze enquête vullen wij in op basis van de laatste ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door verkoper Jeroen Buijze goed geholpen en goede prijs ontvangen voor eigen auto. Service in de pub is prima met goede gastvrouw. Het afleveren van de auto viel tegen. lak beschadigingen op de achterbumper worden niet even bijgewerkt voor aflevering en de auto was slecht gepoetst en van binnen niet echt schoon.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een verschrikkelijk, onvriendelijk, onprofessioneel bedrijf. Bij ontvangst wordt je hier inderdaad heel netjes te woord gestaan en ook een proefrit maken was geen probleem (wel kopie rijbewijs, wat ook geheel logisch is). Auto reed goed alleen waren wij er nog niet helemaal over uit. Het gaat om grote bedragen, dus willen wij eerst nadenken voor we meteen ja zeggen. Met de \'verkoper\' afgesproken, dat we nog zouden laten weten of we het financieel rond zouden krijgen. En of het überhaupt door zou gaan. Hij vroeg ons een contract te ondertekenen, dit niet gedaan. Ik wil niet ergens aan vastzitten waarvan ik niet weet of ik het wel wil. Er was echter nog geen dag voorbij, of Auto Smeeing hing al aan de bel. (Ergens begrijpelijk, ze willen verkopen. Wel vervelend aangezien ik het opdringerige minder kan waarderen) toen wij even later terug hebben gebeld, werd er gezegd: \'maar we hadden een deal toch?\' Nee, die hadden we niet. We hebben gezegd erover na te zullen denken en zijn tot de conclusie gekomen, dat we iets anders willen. \'Maar je hebt al getekend, dus je zit er aan vast!\' Ik heb helemaal niks getekend en zit dus ook zeker nergens aan vast. Toch grappig, dat de service en klantvriendelijkheid, opeens heel ver te zoeken is. Ook wanneer iemand besluit een auto niet te nemen, hoor je, wat mij betreft, iemand netjes te behandelen. Deze meneer, was alles behalve netjes en vriendelijk aan de telefoon. Ik zal niet dieper ingaan op wat er exact gezegd is, omdat dit geen toegevoegde waarde heeft. Maar het klonk allemaal zeer dreigend en wij waren niet meer welkom bij Auto Smeeing. Prima, ik ben blij dat ik hier geen auto heb gekocht en zal hier ook nooit meer komen. Dikke afrader dus.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slecht, komen afspraken niet na.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf test
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk!\r\nHet enige wat mij tegen is gevallen is dat ik na aankoop erachter ben gekomen een halve tank te hebben en dat mijn ruitenwissers strepen achterlaten. Dit laatste vind ik in het kader van de afgegeven APK merkwaardig. Vervangen van ruitenwissers is gezien de kosten een geringe handeling, wat wel voor meer tevredenheid had kunnen zorgen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ontvangst.\r\nvriendelijke medewerkers staan je goed maar zakelijk (verder niks mis mee) te woord.\r\nKomen zelf uit Brabant dus dat viel wel op.\r\nSnel geregeld om een testrit te maken, afspraken gemaakt naar een verkoop en bij afhalen deze afspraken ook keurig nagekomen.\r\nenig minpuntje is dat we gebeld zijn door een verzekeringsmaatschappij, zij komen dus blijkbaar aan mijn telnr en E-Mail door jullie bedrijf. Dit had gezien de wet op privacy gemeld of gevraagd mogen worden aan ons.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn vriendelijk en netjes te woord gestaan. Over de prijs waren we het gelukkig snel met elkaar overeens. Alleen vonde wij het een beetje tegenvallen hoe de auto werd afgeleverd. De buitenkant zag er goed uit alleen de binnenkant was niet helemaal netjes.dit had wel wat beter gekund!!

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.