• Reden bezoek Andere reden

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi Bedrijf ruime keuze.\r\nOver de service en deskundigheid kan ik nog oordelen misschien in de nabije toekomst.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet gezocht naar een (gebruikt) type auto en voorkeur van uitvoering. \r\nDe auto bleek mede door onze wensen spaarzaam aangeboden te worden en indien aangeboden al weer snel verkocht te zijn.\r\nOp de site van Smeeing troffen wij de auto aan welke aan onze wensen voldeed.\r\nZonder afspraak het bedrijf bezocht om de auto te bekijken en om meer informatie te verkrijgen.\r\nVlotte en uitgebreide informatie over de auto en info over mogelijkheid van inruil eigen auto. Inruilprijs werd direct bepaald en offerte opgemaakt met de levering-, garantie- en inruilvoorwaarden. Proefrit kon direct worden gemaakt en verkoper gaf tijdens de proefrit uitleg van de werking van systemen (o.a. automatisch schakelsysteem) en allerlei algemene vragen over mogelijk- en onmogelijkheden van de auto.\r\nKeuze was vrij snel en makkelijk gemaakt omdat de auto aan alle voorkeuren voldeed en verkoper en het bedrijf ons een goed gevoel van vertrouwen gaf. \r\nWij hopen dat dit vertrouwen in de toekomst in voorziene maar belangrijker, ook in onvoorziene (garantiezaken) niet beschadigd zal worden. \r\nAl met al een goede, prettige maar ook zakelijke afhandeling.\r\n\r\nToch een minpuntje, de originele onbeschadigde vloermat aan bestuurderskant is ongevraagd vervangen door een kleinere nieuwe vloermat met een reclameopdruk van Smeeing. Ik hoop dat dit na inzending van deze beoordeling alsnog rechtgezet kan worden. \r\n\r\nBehoudens de factuur zijn er geen documenten m.b.t. Best Buy, Dealer Dichtbij Service en BOVAG garantie op naam van nieuwe eigenaar bijgevoegd en ondertekend door Smeeing. Dient de Smeeing faktuur hiervoor als bewijs, of worden deze documenten alsnog verstuurd? \r\n\r\nGaarne reaktie.\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\n\r\nJan Noorman

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en goede benadering door de verkoper

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk\r\nErg professioneel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk\r\nErg professioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettig om door het grote aanbod te lopen en ontdekken welke auto bij me past. Proefrijden na een scherp voorstel was geen enkele bezwaar.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich goede ervaringen, alleen na aflevering op de terugweg al geconfronteerd met een motorstoring. De auto kon gelijk door naar de dichtsbijzijnde Ford-Dealer. Daar moet hij een aantal dagen zijn ivm reparatie. Niet jullie schuld, maar wel erg balen !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voorkomend en klant de tijd gevend om keuze te maken

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autoverkopers hebben een slechte naam, maar misschien was de hr. Loman wel een uitzondering, de tijd zal het leren.In ieder geval heb ik een goed gevoel overgehouden aan het zakendoen met deze verkoper.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer groot aanbod van auto\'s en staan allen in showroomstaat tentoongesteld.\r\nPersoneel zeer vriendelijk en vakkundig.\r\n

N/A

perfect, zeker aan te bevelen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.