zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar winterbanden met velgen gekocht voor mij en mijn vrouw en de zomerbanden in opslag gegeven voor een goede prijs, kreeg dit jaar een brief dat ik mijn banden kon komen wisselen, opslag was niet duur, het monteren echter was extreem duur, heb er dus voor gekozen de banden op te halen en ze zelf te verwisselen en de winterbanden in de schuur te bewaren, tot mijn verbazing kreeg ik wel een herinnering (er is nooit een factuur geweest) voor de betaling voor opslag van de winterbanden...\r\nTelefoon op gepakt en kreeg een verbaasde mrneer aan de telefoon die niet snapte hoe dat kon, ik heb een mail gestuurd ter bevestiging van het gesprek en gevraagd om een schriftelijke bevestiging dat ik de herinnering als niet verzonden kon beschouwen, niets meer van ze gehoord, geen mailtje ter bevestiging niets...\r\nRaar bedrijf, voor mij onbetrouwbaar gebleken, ik zal daar zeker niet meer komen!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een verkeerd begin maar een zeker goed einde!!! \r\n\r\nWij zijn super blij met onze nieuwe Kia en blij met de snelle service! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruim opgezet, proefrit was ondanks ons onverwacht bezoek gelijk mogelijk. Klantvriendelijke verkoper, niet opdringerig en zeer bekwaam. Auto is netjes af geleverd, alleen niet afgetankt. Maar ja voor 35 euro heb je geen volle tank.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, hier hoef je niet veel over te zeggen. Wat gedaan moest worden werd gedaan met passie of zoals mijn vrouw zei. Japanse service TOP. En in ons geval was dat Pieter.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ontvangst was hartelijk en perfect. Niets opdringerig, maar super aardig. Ook de afhandeling na het kopen van de auto was top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een top bedrijf komt de afspraken na en zeer goede service \r\nben nog steeds super blij met mijn opel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn en duidelijk bedrijf . Zeggen waar t op staat en dan weet je precies hoe en wat kan.\r\n\r\nZelf als je na een paar maanden terugkomt dan denken ze ook met je mee als je situatie veranderd is

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring met het bedrijf en de verkoper. Snelle afhandeling, en probleempje is soepel opgelost. Vanaf het binnenlopen een goed gevoel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren mijn auto voor een APK en onderhoudsbeurt weg gebracht.\r\nNetjes op de hoogte gehouden wat er aan de auto mankeerde en een prijs offerte doorgegeven.\r\nNa mijn accoord te geven zijn ze aan de slag gegaan, en ja dan kan er nog iets boven komen dat niet voorzien was.\r\nOok dit werd telefonisch gemeld en advies voor gegeven, alles is perfect verholpen.\r\n
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hadden op 1130 uur en afspraak. Om 1230 nog niemand gezien. 2x gemeld bij receptie. Daarna door bardame naar de pub gestuurd op te wachten. ........Daar kwam verkoper. Die onze auto ging bekijken. .....Bij terugkomst aan tafel gaan zitten om te onderhandelen. Niet eens bij de auto geweest waar interesse in was en het om ging. Verkoper had geen kennis van de staat van de bestelbus. Heel vreemd. Arrogantie aan tafel team top. Men hanteerd hier. . De klant mag blij zijn om hier een auto te kopen. Omgedraaide arrogante instelling. Kom hier nooit meer. Jammer. Hadden deze auto bus gekocht gister.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In juli 2015 een Citroen DS5 gekocht. Inmiddels is er een motormanagement lampje gaan branden. Na contact met Smeeing is alles weer gerepareerd. Vriendelijke, snelle service en een vervangende auto. Fijn bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring en een goede service. Alleen jammer dat de binnenkant (stoelen/matten) niet schoongemaakt was. Dan zou het compleet geweest zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in december 2014 een auto gekocht bij Auto Smeeing. Vriendelijk personeel en goede prijs/kwaliteit verhouding. Inclusief de BOVAG garantie waarbij de service van de werkplaats zeer goed is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima verkoopafdeling, soms wat druk, maar eenmaal aan de beurt hebben ze alle tijd! Aflevering boven verwachting goed. Alles top geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In oktober 2015 hebben wij een Nissan Qashqai aangeschaft. De heer Hans Timmer heeft ons zeer professioneel en snel geholpen om de benodigde aanpassing (handbedrijfsrem) te realiseren. Goede indruk van dit bedrijf.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich was de eerste ervaring prettig, grote voorraad en daarmee ruime keus. Je moet erg lang wachten voordat iemand je helpt en als de hulp daar is dan is dat een verkoper die direct wil overgaan tot de aanschaf. \r\n\r\nProblemen komen echter daarna. Het wordt duidelijk dat dit geen garage is, maar een handelaar die omzet wil hebben. Aan de verkoper destijds gevraagd of de auto schade had gehad (antwoord was natuurlijk nee) en gevraagd of de auto altijd netjes onderhoud had gehad (antwoord was natuurlijk ja). Het was een mooie auto en het model wat mijn vrouw wil hebben voor een prijs die overal staat, dus tot de koop overgegaan. Afgesproken dat de auto nog een kleine beurt zou krijgen en zou worden gekeurd. \r\n\r\nEr was een kleine beschadiging die we hebben laten verwijderen. Daar krijgen we de eerste verrassing. De schadehersteller zegt dat de auto forse schade bij de deur heeft gehad en laat het spuitwerk zien. \"Deze spuiter is heel duidelijk gezakt voor zijn examen\" is zijn opmerking. Een jaar later gaat de auto voor onderhoud naar onze eigen garage. Waar ik een kleine beurt dacht, werd ik gebeld met de vraag wanneer deze auto voor de laatste keer onderhoud heeft gehad. Dit bleek ok 20K te zijn en zo\'n vier jaar geleden. Het blijkt dat er jaren achterstallig onderhoud zijn en dat gaf een forse rekening. \r\n\r\nGelukkig is de auto verder motorisch wel goed en is alles netjes te herstellen. Neemt niet weg dat ik mezelf wel voel voorgelogen. Een garage neemt verantwoordelijkheid en probeert je als klant te houden. Een handelaar zoals deze zijn alleen geïnteresseerd in de transactie en willen je daarna nooit meer terugzien. Ik zou zeggen koop hier alleen iets als je zelf auto\'s goed kunt beoordelen en niet, zoals ik, moet uitgaan van een eerlijke verkoper.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geen aankoop gedaan door te matig voorstel en geen bereidheid van de verkoper om hierover te praten i.v.m. tijdgebrek

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de eerste indruk gaf ons een goed gevoel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In oktober 2015 een Opel Meriva gekocht met 1 jaar garantie. Vandaag (19 januari 2016)ging er een motormanagement lampje branden. Na 1 telefoontje naar Smeeing kon ik dit laten repareren bij een dealer in mijn woonplaats Hoorn. Vanmiddag al, voor mij kosteloos, gerepareerd. Smeeing, deze service werkt dus echt. Hulde!!! Met vriendelijke groet, familie Wilders uit Hoorn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben onlangs eigenaar geworden van een Audi A3 die ik bij Auto Smeeing heb aangeschaft. Ik was bijzonder goed voorgelicht door verkoper Maarten Weiland aangezien ik nog niet zeker wist welke auto bij mij het beste paste, dit met name gelet op mijn woon/werk verkeer situatie. \r\nMijn algemene indruk van Auto Smeeing is goed. Eerlijk advies met geen fratsen. Ook laat ik mijn auto hier onderhouden aangezien Auto Smeeing hier ruime ervaring mee heeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe Niedorp, door een ongeluk mag ik niet meer rijden, bij toeval een formulier ingevuld van ik wil van mijn auto af, binnen een uur was de koop gesloten en kreeg ik contact met u. Gert kwam op oudejaarsdag de auto halen. De vriendelijkheid en beleefdheid straalde van hem af.. Na een kopje koffie en een appelflap reed de Yaris op de autoambulance. Met tranen in mijn ogen zag ik de Toyota Yaris definitief richting Soest gaan.\r\nService en prijs waren goed, wel even wennen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen maandag 21 september hebben we onze nieuwe auto opgehaald bij Smeeing in Soest. De auto was verkocht door Sander van Eijk en hij zorgde ook voor de aflevering ervan. Er waren nogal wat zieken die dag en daarom was de werkdruk hoger dan normaal. Maar Sander bleef ondanks de drukte uitermate rustig en heeft ons fantastisch geholpen. Geen paniek, geen stress en hij nam alle tijd voor ons, ondanks de drukte. Zowel tijdens de eerste verkoopgesprekken als tijdens de aflevering hebben we enorm veel waardering gekregen voor Sander voor wat betreft zijn kennis, zijn verkooptechniek en zijn rustige opstelling. Zowel autobedrijf Smeeing als Sander van Eijk..... aanraders!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf keurig geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij -Fam.Westerhuis uit Kampen - waren serieus aan t zoeken naar een Fiat Bravo .Hadden 2 fraaie Bravo\'s bij 2 versch.auto-bedrijven op t oog! We zijn werkelijk ontzettend vriendelijk en correct én ook terzake kundig geholpen bij Smeeing door verkoper Maarten. Hij heeft al het mogelijke gedaan voor ons. Als we onze eigen Bravo prive hadden verkocht, dan waren we er qua bijbetalen uitgekomen bij Smeeing !!! \r\nEchter bij dat andere bedrijf konden we onze Bravo inleveren voor de prijs die we privé ook vroegen. Dát was net doorslaggevend. Smeeing is een prettige zaak en we hadden een perfecte verkoper aan Maarten!!!. Hadden onze keuze ook graag bij jullie gedaan, vooral met een verkoper als Maarten, die dan ook alle lof verdient!!!. Misschien komen we over een paar jaar nog eens weer.Een hart.gr. ook voor verkoper Maarten!

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.