voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste keer dat wij een occasion bij Auto Smeeing hebben gekocht en op het eerste gezicht is het goed gegaan, jammer dat het donker was en slecht weer bij het ophalen daardoor niet alles goed bekeken, maar helaas bij thuis komst toch een paar kleine teleurstellingen. 5 van de auto programma\'s stonden nog op taal uit Polen zou nederlands zijn, bij de bestuurders mat ontbraken de bevestigingen op de vloer mat schuift nu onder de pendalen, telefoon programma werkt niet met mijn mobiel mis de beschrijving om te kijken of dit op te lossen is. Verder reed de auto prima en dat was geen teleurstelling. Wat bij daglicht wel een beetje teleurstellend was is de mate waarin het voertuig gepoetst is dat had in mijn ogen nog wel iets beter gekund met name de bagage ruimte en de motor.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas niet zo goed. Na een telefonische afspraak ter plaatse half uur moeten wachten op afspraak. Betreffende verkoper wilde mijn auto niet zelf gaan verkopen en stelde een belachelijk inruilbedrag(nog niet helft van ANWB-koerslijst, verschil EUR. 6.000,=) voor. Ben hier dan ook niet akkoord mee gegaan en onverrichte zaken gegaan.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

slechter dan verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs ben ik eigenaar geworden van een BMW 320d Touring uit 2012. Dit was de 2e auto die ik binnen een periode van 2 jaar heb aangeschaft bij Auto Smeeing. \r\n\r\nDoor de uitermate goede service en klantvriendelijkheid van verkoper Dhr. M. Weijland die ik in de afgelopen 2 jaar heb gehad was het een makkelijke keuze om weer een auto aan te schaffen bij Auto Smeeing. \r\nMijn vorige auto (een Audi A3, 2.0 TDI uit 2010) kon ik tegen een reële prijs inruilen bij Auto Smeeing, mede ook omdat de auto in de afgelopen 2 jaar door Auto Smeeing zelf is onderhouden.\r\n\r\nKortom, ik ben een zeer tevreden klant!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De gesprekken met Djorden waren prettig maar ik heb wel 3 punten die verbeterd kunnen worden:\r\n\r\nIk had een afspraak gemaakt met proefrit maar de auto stond nog helemaal achteraan toen ik arriveerde. Dit geeft de klant de indruk dat jullie vooralsnog de moeite niet wilde nemen? Als mijn tijd beperkt is dan is dit reuze irritant.\r\n\r\nIk snap jullie idee van de pub. Hij is wel geschikt voor het wachten op een autoreparatie. Ik vind dat er voor een auto aankoop totaal voorbij wordt gegaan aan de behoefte van de klant aan privacy als er op 2 meter afstand iemand de krant zit te lezen.\r\n\r\nAls ik door de gastvrouw word aangesproken van 3 meter afstand \"Kan ik nog wat voor jou halen?\" Dan vind ik dat onplezierig. Mogelijk schelen we niet veel in leeftijd maar als klant mag ik toch hopen dat iemand naar mij toe komt en vraagt \"Kan ik nog iets voor u halen?\" Of anders toch tenminste \"je\" ? Eerst had ik niet eens door dat ze het tegen mij had...

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! we komen al jaren graag bij jullie en onze recente aanschaf (datum vandaag) is weer een topper.\r\nWe zijn ook erg tevreden over de verkoper, Djorden; hij heeft ons vriendelijk en vakkundig begeleid, met veel geduld. Een fijne verkoper!\r\n

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.