perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volvo XC40 bij Mitchell gekocht en super tevreden! Wat een geweldige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voldoende, netjes geholpen. Snel schakelen met Mitchell

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiteindelijk goed geholpen door Jeroen Buijze waardoor we toch deze auto hebben gekocht. Nu heel blij met onze Picasso! Op naar nog vele leuke, gezellige en veilige ritjes met ons samengestelde gezin!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service. Men neemt ruimschoots de tijd voor je.Vriendelijke en behulpzame mensen. Komen hun afspraken na. Kortom, een aanrader als je een andere auto wil kopen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen , vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn goed geholpen door Jeroen Buize. De ontvangst was hartelijk en gaf een goed gevoel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf! Goed, netjes en eerlijk geholpen. Jammer dat er zo vreselijk veel keus is... elk voordeel heeft zn nadeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkoper Maarten is ervaren en erg professioneel. Open en eerlijk advies. Is onze 2e auto die we hij hem hebben aangeschaft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf direct,sociaal

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe goed tot zeer goed , absoluut !\r\nIn de verkoper Mitchell Krops heeft Smeeing een ,ik zou haast zeggen,een gouden jongen in het bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtig enorm aanbod, familie bedrijf, hartelijke ontvangst door gastvrouw , uiterst vriendelijke verkoper met kennis van zaken, prettige onderhandeling inruil en aankoop nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kende Auto Smeeing niet maar kwam via en autoverkoopsite met ze in contact. Vanaf de eerste kennismaking via de e-mail goede ervaringen opgedaan. De bezichtiging en proefrit verliep prettig en het gesprek met verkoper Mitchell K. net zo. Een bezoek kan ik iedereen aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben in augustus 2018 onze Seat Leon bij Smeeing gekocht. We werden erg goed geholpen door Rick Bos. \r\nDeskundig advies en erg klantvriendelijk! \r\nHelaas hadden we al na 1 dag rijden een kapotte accu. Dit kan natuurlijk gebeuren en is niemand kwalijk te nemen. Wij mochten de auto bij een Bovag garage bij ons in de buurt laten repareren en Smeeing heeft dit vergoed. \r\nIn de winter kregen we wat probleempjes met het touchscreen van de boordcomputer. Wederom mochten we dit bij een Bovag garage in de buurt na laten kijken en de rekening naar Smeeing sturen.\r\nNa een diagnose bleek dat er niets mankeerde aan de boordcomputer. Dit was een bekend probleem van Seat Leon´s wanneer het koud wordt. Helaas had de garage best wel wat tijd gestoken in de diagnose en waren hier kosten aan verbonden. \r\nZelfs deze kosten heeft Smeeing zonder problemen betaald! \r\nAl met al zijn wij dus erg tevreden met de service van Smeeing en met onze prachtige auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring\r\nnette team \r\ntop service \r\nvriendelijk\r\nik ben zeer tevreden naar de complimenten \r\nmet de heer Maurice Smeeing hij is een keurige nette man,\r\nop een Prettige contact \r\nbinnen een paar minuten de offerte ligt klaar \r\nnaar de duidelijkheid voor een overtuigd en passende aanbieding te hebben\r\nZeer tevreden\r\nNieuwe auto modellen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraak gemaakt bij Smeeing om een Mitsubishi outlander te komen bekijken, envooral te kijken of de beoogde ruimte ook voldoende zou zijn voor ons gezin.\r\n\r\nNa even een kop. Koffie te hebben gedronken in de pub, werden maakten we al snel kennis met onze verkoper Mitchel van Loon. Onze auto werd even binnen gezet en we kregen ruim de tijd om de autostoeltjes te passen.\r\n\r\nHierna een proefrit gemaakt en bij terugkomst onderhandeld over de inruilwaarde en het bij te betalen bedrag.\r\n\r\nAlles op een hele relaxte en ongedwongen manier.\r\n\r\nWe gingen met een goed gevoel weg en gaan de auto op 31-1-19 ophalen.\r\n\r\nWe zijn heel benieuwd naar de aflevering.

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.