Goede service.

Christopher en Jeroen van de afd. Verkoop hebben mij op vriendelijke wijze geholpen bij de keuze voor een andere auto. Top!

Snelle en goede service

Zoals altijd kon ik snel terecht en kon ik wachten op de wielenwissel (van zomer- naar winterbanden).

Ze doen wat je vraagt. En meer!

Kleine beurt bracht wat extra zaken aan het licht. Eerst gebeld en prijs afgestemd. Na akkoord toch dezelfde dag klaar.

Keurige afhandeling

Heel tevreden.

Ik ben heel tevreden,altijd vriendelijk en behulpzaam.

Vorrtreffelijke service

Proces van inruilen, proefritten en uiteindelijke koop zeer plezierig verlopen. Vriendelijke begeleiding.

prima service

onderhoud, banden, apk alles is gedaan, overleg geweest over de te vervangen onderdelen en de bijkomende kosten. Zelfs gehaald en gebracht thuis. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn.

Erg goede ervaring!

Nadat ik een reactie had achtergelaten via de mail werd ik ontzettend snel teruggebeld. Meteen een afspraak gemaakt en werd hartelijk ontvangen. Erg vriendelijk en duidelijk geholpen en nu een weekje later mogen we onze nieuwe auto al mee naar huis nemen! Al met al.....Ontzettend tevreden en blij met de auto!

Wanneer je hier niets vindt.... Weet ik het ook niet meer

Je wordt gastvrij ontvangen met lekkere koffie. Door (zondag) drukte is een afspraak maken niet overbodig. Maar de gezellige kantine maakt het wachten niet onaangenaam. Wanneer je geholpen wordt gaat het snel, maar er wordt je niets opgedrongen en 'das fijn' Rij straks met een goed gevoel weer naar huis

Goede info en zeer correcte benadering

zoals hierboven Vermeld ruime keus aan auto.s

Zie een eerder geplaatste revieuw.

Wederom een mankement aan mijn BMW, helaas is daar ook wel het nodige MEE. Blij dat ik een beroep op Smeeing kon doen. Perfect en snel gefikst.

Je wordt er erg netjes te woord gestaan en de service is er super

Niet geholpen

Veel auto’s maar niemand die je helpt om de auto die je zoekt te vinden/te helpen. Niemand nam eigenaarschap. Aan de balie direct bij binnenkomst gevraagd om hulp, de meneer zei dat we ‘maar rond moesten lopen’. Toen verkoper aangesproken, die wist het niet en had geen ene keel intentie ons verder te helpen. Meerdere keren gevraagd en we zijn het hele pand doorgestuurd. Er zou een verkoper komen, maar die kwam niet, een andere verkoper wist dat de auto ‘zeker niet op deze verdieping stond’. Maar waar wel, dat kon hij ook niet zeggen. We zijn uiteindelijk maar onverrichte zaken naar huis gegaan. Erg teleurstellend.

Staan voor een spoedje altijd klaar.

Reparaties altijd prima uitgevoerd.

Martijn is echt een topper!!!!

Martijn heeft mij keurig geholpen met het zoeken van een bijpassende auto. Ik ben super blij met mijn keuze en Martijn heeft daar onwijs goed bij geholpen. Geen idee waar ze deze topper vandaan hebben gehaald. Na afloop kreeg ik ook nog een pepermuntje van de beste man.

Martijn Spijker: Wat een visitekaartje!

Martijn is een bijzonder prettige verkoper: vriendelijk, beleefd, geen praatjesmaker. Hij doet echt zijn best voor je. Ben al bijna 40 jaar klant bij Smeeing en dat is niet voor niets. Altijd prima service.

Betrouwbare garage met duidelijke adviezen en goede service

De keuring, nieuwe banden en servicebeurt waren gepland en achteraf blijkt er een nieuwe accu nodig te zijn. Hier werd ik duidelijk over ge�nformeerd en kreeg de keuze om deze direct te vervangen of door te rijden tot hij ermee stopt. Duidelijk advies en vervolgens kwam mijn vrouw de auto ophalen en kreeg zij uitleg over de start/stop knop i.v.m. de accu.

Fijne service, duidelijk contact en duidelijke afspraken!

Al enige jaren klant, bevalt prima! De communicatie vooraf en tijdens de beurten is heel fijn en duidelijk, je weet waar je aan toe bent.

Super aardig, netjes en klantvriendelijk!

Ben en word altijd netjes en snel geholpen door de mensen van de werkplaats (ook door anderen van verkoop of ondersteunende afdeling) Ik ben zeer tevreden.

Overweldigend aanbod van auto's

Via internet bij Auto Smeeing terecht gekomen, na wat oriëntatie en voorwerk op internet gaan kijken bij de auto. Eerste indruk is overweldigend veel auto's en staan kort op elkaar, lastig om de auto te vinden. Je kunt er vrij rondlopen en eea bekijken zonder 'lastig' gevallen te worden. Heb je de auto gevonden dan ga je naar de pub waarna je door de gastvrouw aan een verkoper gekoppeld wordt. Wij zijn verder geholpen door Maarten, na een prettig gesprek en onderhandelingen konden we al direct een proefrit maken waarvoor de auto uit de showroom gehaald werd, hierna nog een paar zaken besproken. De auto voor de zekerheid nog laten keuren door Mijn Autocoach, de enkele opmerkingen werden zonder probleem uitvoerd/verholpen door Auto Smeeing. We rijden inmiddels een paar weken in onze auto en zijn er erg tevreden over.

Indruksvol bedrijf met een geweldige uitstraling en professionaliteit.

Bij Auto Smeeing klopt de hele entourage. Hier is er alles op gericht om de klant te welgevallen. Alles klopt en is op mekaar afgestemd. Dit heeft grote indruk op me gemaakt en is zoals de klant het graag wilt zien en ervaren. En niet te vergeten en erg belangrijk een uitstekend professionele uitnodigende en goed verzorgde website Met een goed en tevreden gevoel en een mooie auto rijker ben ik weer naar Limburg teruggereisd. Chapeau voor Auto voor Auto Smeeing in Soest.

Slecht Dienst

Our Auto was there for a storing and in the workshop for 3 weeks. We never received an update on the status of the repair and only after 2 weeks when we finally lost our patience with the lack of services we were receiving we got daily updates. Then after we received the auto back, it had a new storing and had to go back the following day for further repairs. This is the worst service and I cannot believe I had to pay for this, I'm also wondering if this is how your service to your customers are, how will the work be that you performed on the auto....

Komen na wat ze beloven

Volvo gekocht, afspraken gemaakt telefonisch ,ook over de prijs, toen wij voor de proefrit kwamen stond de auto netjes gereed, we hebben gekozen voor dichtbij garantie, toen ontdekte ik een paar kleine gebreken, alles direct opgelost en betaald super service.

Goede service, goede koffie

Geen opdringerige snelle verkopers. Wel hulpvaardig en vriendelijk. In ons geval was Maurice de contactpersoon, prettig met hem zaken doen

Ben heel blij met mijn nieuwe auto!

Goede service en prijs!

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.