Strikt zakelijk dus korrekt

Niets op aan te merken op de totale transactie auto gewoon goed maar wel echt zakelijk jammer dat er geen matjes voor in de auto zijn bij gegeven zou beetje een persoonlijke noot zijn geweest.

Prima, comfortabele ruimte om te wachten, goede informatie. Duurde alleen langer dan verwacht door problemen met n ruitenwisser.

Uitmuntend!!

Zeer positieve ervaring. Chris Koelewijn was de contact persoon. Heeft een betrouwbare/accurate indruk achter gelaten. De Lexus NX is een fantastische auto en de beschadiging van mijn in te ruilen BMW(een dag voor de inruil opgelopen)is heel plezierig opgelost. Lang leve Chris Koelewijn!

Geweldige service en begeleiding tot het kopen van de auto

Vriendelijk personeel Transperant en duidelijke werk methode Prijs / qualiteit uitstekend Ruim aanbod aan auto's Goed voorbeeld van een uitstekend auto bedrijf.

Vriendelijke en efficiënte verkoper

Prettig contact Snel zaken gedaan Betrouwbaar De moeite waard om ver voor te rijden.

Professioneel en vriendelijk!

Eerlijk en betrouwbaar. Top!

Top service

Snel geholpen, vriendelijk personeel.

Alles zoals afgesproken.

Prima .aardig en correct aan de telefoon. Alles zoals afgesproken gedaan.

Goede service slechte afhandeling

We hadden een mooie Renault Captur en een Nissan Juke gezien. Konden gelijk proefrijden...en waren om voor de Juke. Mooie autos....niets meer dan lof hoe ze erbij staan... Helaas door te lage inruilprijs kwamen we niet overeen... Ook zoals een andere klant beschreef werd ons niet gewezen op de basis gratis Bovag maar werd er 600 gerekend bij de prijs voor een andere garantie waar niet om gevraagd is en ook niets over verteld was. Dit alles deed ons besluiten om het niet te doen. Sávonds gebeld door Smeeing over de deal...en verteld dat ik het niet eens was over de prijs. Zou de volgende dag gebeld worden wat ze eventueel nog konden doen. Niet gebeurd...niet gebeld... Ook stond in de advertentie geen import....volgens kentekencheck...WEL import !!!...slordig Nu een Juke bij een Nissan dealer gekocht met gratis 6 maanden Bovag en voor 2 jaar volledig sterngarantie 600 euro extra. Zo had het ook gekund Smeeing... Jammer dat het zo moest gaan... Qua autos zou ik zeggen....ga kijken...mooie autos....qua verkoop....nee !

In een woord goed.

Door ons recentelijk aangekocht een Peugeot 2008, daarbij zijn wij op een heel goede manier bijgstaan door de heer Chris Koelewijn van Smeeing. Zijn hulp en adviseren hebben wij zeer gewardeerd en heeft ons tot de eerder genoemde aankop doen overgaan.

Altijd prima service, goed en eerlijke prijsopgave

Vriendelijk personeel wat altijd bezig is om te helpen. Auto Smeeing denkt met je mee en komt altijd met een passende oplossing.

Veel keus maar toch nare bijsmaak achterlatend.

Door een advertentie er naar toe en de keuze was zeer uitgebreid. compliment hiervoor. De auto die we op het oog hadden was best wel wat dus inruilvoorstel aangevraagd en helaas beviel die ons niet(kan gebeuren) Wel een offerte gemaakt en daar viel ons op dat de aankoopprijs nogal hoger was. Dit kwam door de keuze van garantie(best buy/+) en nergens werden we erop gewezen dat we een basic garantie konden nemen. Op de vraag of er nog wat aan de prijs kon worden gedaan werd verteld dat de prijzen vast staan wat we een nogal starre houding vonden maar dat kan natuurlijk de bedrijfspolicy zijn. Voor de rest mooie zaak en een meer dan ruime keus. De prijzen zijn redelijk maar dat zal schelen per auto. Zou een aankoop wel aanbevelen maar let op met die garantiepakketten.

Vlot geregeld en vlot en uitstekend afgewikkeld

Behulpzaam en eerlijk

Snelle en goede service

Transparant en klantgericht

Dit was mijn eerste onderhoud bij Auto Smeeing. Open in de communicatie, hebben zelfs gebeld met de vorige garage om geen onnodige werkzaamheden te verrichten. Hierdoor dus ook geen onnodige kosten. Ik heb er een zeer positief gevoel aan overgehouden, jullie hebben er een klant bij!

Vreemde verkoop

Ik wou een golf variant kopen en de verkoper leek aardig en correct. De auto hebben we beken en bleek schade te hebben en bij de proefrit kwamen er de volgende waarschuwingen naar voren. Directe service vereist en rood gevaar voor koelvloeistof niveau welke ver onder niveau lag. Verder een prima auto en we hadden geen inruil maar cash bij ons. Op de vraag wat er met de prijs gedaan kon worden werd overlegd en gezegd dat de prijs meer werd dan de vraagprijs.... totaal geen onderhandeling mogelijk. Alles wat gevraagd werd was negatief beantwoord terwijl we de auto direct mee wilden nemen...daarna was de verkoper kortaf en liep meteen bij ons weg... Helaas maar voor ons nooit meer naar Smeeing auto's.. Goed bezig Henry Ergad!

Top service!

Zeer gemoedelijk en open bedrijf met vriendelijk personeel. Geven goed advies en een eerlijke prijs voor zowel je nieuwe als voor je inruil auto. Zeker een aanrader.

Zeer goed auto bedrijf

Vanuit het zonnige zuiden van Nederland , de juiste auto gevonden. Het was de afstand waard! Bij Auto Smeeing wordt je persoonlijk en correct geholpen. Wij als klant zijn zeer tevreden, prettig contact gehad met verkoper(Mark).

onderhoudsbeurt correct verlopen.

Prettig geholpen .

Er wordt initiatief genomen door de medewerkers van de garage voor overleg bij zich onverwacht voor doende zaken tijdens de onderhoudsbeurt van de auto, Hierbij wordt goed geadviseerd en nagestreefd de kosten zo laag mogelijk te houden. Plezierige werkwijze.

Perfecte service, fatsoenlijke prijzen ??

Geen klantgevoel

Waren gestrand met onze (niet hippe/geen lease) auto en omdat we eerder goede ervaring hadden ons naar Smeeing laten brengen. Lang verhaal kort ... we werden aan ons lot overgelaten en alles was moeilijk denk aan bv goede diagnose stellen en onduidelijk hoelang alles ging duren maar zou zeker fors in de papieren gaan lopen. Daar sta je dan en eigenlijk heb je dan geen keus, zeker als je er zelf geen verstand van hebt. Kreeg het gevoel dat ze liever niet aan de slag gingen. Kort daarop hadden we al dik betaald voor beurt(1500) Uiteindelijk gered omdat fantastisch garagebedrijf Bican ons ophaalde bij Smeeing en voor een fractie van de prijs van Smeeing DIRECT aan de slag ging. Auto rijdt als zonnetje en dat was ubersnel en GOEDKOOP gefixed .... hoe kan dat?? Gaat wel om meer dan 2000 euro verschil nog los van de dure beurt.

Prettige ontvangst en zeer ruim aanbod

Afgelopen vrijdag hebben wij onze oude auto ingeruild. Mark Hoogendoorn heeft ons een goed voorstel gedaan en na 1,5 week konden we de nieuwe Skoda ophalen. Bij Smeeing staat een enorm aanbod van jong gebruikte occasions, en dat allemaal binnen! Op zondag is het er erg druk, het voordeel is dat je dan ongestoord kunt rondneuzen. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, Mark heeft er zelfs voor gezorgd dat ik de auto iets eerder kon ophalen! Een tip voor Smeeing zou zijn om van het afhalen nog iets speciaals te maken. Dat maakt je unieker in de markt, misschien ook leuk voor de social media. Tot de volgende keer!

Onbetrouwbaar

Ik ben gaan kijken voor een peugeot 2008 geïmporteerd uit Italie. Jaartal 2016 en 12.000 km op de teller. Toen ik naar de voorbanden keek waren die al bijna op en tijdens de proefrit had ik een historie rapport opgevraagd en bleek dat die al 2 eigenaren had gehad. De verkoper gaf aan dat de handelaar als eigenaar telde en dat de banden door de rijstijl zo snel slijten. Een setje banden op 12.000 km oprijden en een dealer als eigenaar meetellen is beide niet mogelijk heb ik uitgezocht. Ik vertrouw ze dus niet.

Topkwaliteit auto’s, professionele en menselijke behandeling.

Menig dealerbedrijf zou aan Autosmeeing als voorbeeld nemen. Oproep aan belangstellenden, om te kijken en Te ervaren hoe het beter kan. Topbedrijf!

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.