Kan niet anders zeggen dan positief

Je wordt hier goed geholpen maar niet meteen overvallen door verkopers. Ze laten je eerst rustig rondkijken en er is altijd iemand in de buurt als je vragen hebt.

Concurerende prijs.

Ik zocht een garage voor 3D uitlijnen. Bij smeeing kon ik snel terecht. Je kunt goed de beschikbare tijden zien in een boekingtool. Daarna is een beller sneller. Prima geholpen het goedloopste tarief. Probleem aan de auto opgelost. Een aanrader.

Niet klantvriendelijk

- Na een online offerte te hebben aangevraagd heb ik geen reactie ontvangen. - Na vooraf een afspraak voor een proefrit te hebben gemaakt met Mitchel, na 1u15m weggegaan zonder een proefrit te hebben gedaan. - Om 13:00uur een afspraak gemaakt met Mitchel, hij kwam 15 minuten te laat. - Tijdens mij afspraak met Mitchel liet hij mij wachten omdat hij gelijkertijd met een andere klant bezig was.

Ervarend bedrijf

Personeel behulpzaam en snelle service.

Weer fijn geregeld en ze geven je goed advies over iets te maken is ja of nee en hoe duur het ongeveer is om het te maken.

vriendelijk, kundig, altijd in voor een praatje. Zeer tevreden. Vertouwen dat wat men zegt, ook doet

Fijne mensen goeie service

Altijd makkelijk reserveren, auto afleveren wanneer je wilt en goede service

Waardeloos bedrijf!

Gebeld voor bezoek en gevraagd of we konden proefrijden. Dit was wel mogelijk maar werd bepaald tijdens bezoek. Na bekijken Mini JCW moest ik eerst accoord gaan met de prijs (niet onderhandelbaar.....) en alleen als ik dan gelijk kocht konden we proefrijden. Waardeloos systeem! Wie laat zich eerst 27000 uit de zak kloppen voordat je een meter gereden hebt.... verkoper was ook met twee andere klanten tegelijk bezig en liet zich lange tijd niet zien.... uiteindelijk maar gewoon weggegaan. Geen aandacht voor de klant, waardeloos verkoopsysteem, arrogant om te denken dat je “ja” zegt op iets waarvan je niet weet wat je koopt. Geef liever meer geld uit bij de dealer/betrouwbare partij dan dat ik hier een auto koop!

Super service met name van Kevin. Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn auto Dank hiervoor

Servicegericht

Goed gevoel, heb het idee dat ik een eerlijke prijs heb betaald en de service Is vooralsnog uitstekend.

Vriendelijk personeel; verder niets bijzonders dat mij doet terugkeren

Auto daar gekocht. Mede gezien hun eigen garantie en de uitstekende ervaring bij de aankoop, hier groot onderhoud laten uitvoeren na 1 jaar. Was hiervoor verwend met een leaseauto die altijd in onderhoud was bij de merkdealer. Groot verschil in ervaring. Ben keurig gebeld om akkoord te krijgen voor uit te voeren extra werkzaamheden. Maar, serviceboekje was niet ingevuld. Ook geen checklist van verricht onderhoud en doornemen "wat komt eraan" (ik weet dat de banden bijna aan vervanging toe zijn; gemiste kans?). Auto niet gewassen en uitgezogen, maar dat mag je misschien niet verwachten van "Quick Service". Echt goedkoop was ik niet uit. Wel erg vriendelijke en behulpzame mensen. Maar omdat ik vanwege de afstand ook vervangend vervoer moet huren, is het niet echt logisch om een volgend keer terug te gaan.

Afspraken niet nakomen

Ik ben naar auto smeeing gegaan voor een leaseauto de nieuwe peugeot 208. Ze hebben heel veel keuze. Na overleg met de verkoper over de leasevoorwaarden werd mij gezegd dat nadat de goedkeuring van de bank binnen was de auto binnen een week geleverd zou kunnen worden want ze hadden meerdere op voorraad. Ik was te laat voor de aanvraag die ik via de mail binnen kreeg omdat ik nog aan het twijfelen was. Daarna heb ik telefonisch contact opgenomen om alsnog te leasen. Alles via de mail ontvangen ik heb gelijk de benodigdheden opgestuurd en de goedkeuring was binnen. Daarna weer contact opgenomen met auto smeeiing voor de aflevering van de auto. Tot mijn grote verbazing werd nu ineens gezegd dat de auto pas in oktober geleverd kon worden omdat Peugeot niet toe laat dat de lease auto eerder de weg opgaat (dit heb ik achteraf bij Peugeot geverifieerd is gewoon onzin). Dus werd mij nu een gebruikte Polo aangeboden als lease. Ik ging in eerste instantie hiermee niet akkoord maar achteraf gaf ik auto smeeing nog een voorstel eerst de Polo (die is toch al 2ehands) en wannneer de Peugeot wel geleased mag worden dan omruilen, dit vonden ze geen slecht idee maar nu werd mij verteld dat wanneer ik de Peugeot zou krijgen dat hier dan toch een paar duizend km op zouden staan omdat ze deze auto’s uitlenen (raar want ze mochten toch niet voor oktober het verkeer in). Dus na dit alles toch maar afgezien geen vertrouwen hierin. Mooie zaak maar geen betrouwbare verkoopwijze, komen afspraken niet na. Komen met rare smoesjes.

Goede service voor een prima prijs!

Netjes geholpen en de auto was snel weer klaar! Ik kom zeker terug.

De belofte van topkwaliteit en topservice maakt Auto Smeeing meer dan waar.

Bij Auto Smeeing maken ze er een topsport van om je als klant in de watten te leggen. Alles staat in het teken van een optimale service. Bij de aankoop van mijn nieuwe auto ben ik totaal ontzorgd. De persoonlijke aandacht was oprecht. Het advies was op maat en de afwikkeling meer dan zorgvuldig. Dat maakt zakendoen met Smeeing tot een feestje. Een aanrader!

Tot nu een TIEN !!

Tot nu, een TIEN !

Ik wist al voor welke auto en uitvoering ik wilde gaan, en deze werd aangeboden door Smeeing. Zelf kom ik uit Limburg, en na de positieve reviews gelezen te hebben, heb ik een afspraak gemaakt voor de auto die ik wou hebben. Na een ritje van 2uur, werd ik vriendelijk ontvangen in de pub, daar werden de mogelijkheden uitvoerig besproken. Na de testrit ben ik akkoord gegaan met de koop, en hebben we een datum gepland voor aflevering. Eenmaal thuis had ik nog enkele vragen, ff bellen, en ze werden keurig beantwoord. Aflevering van de auto was ook goed, alle papierwerk samen doorlopen en afgehandeld. Daarna de 200km terug naar huis met de nieuwe auto, meteen een mooie test en ik ben zeer tevreden.

Super service

Snel geholpen voor een goede prijs.

Super service en vriendelijk personeel

Ik ben super geholpen er is tijd voor ons genomen.

Op de algehele service valt niets aan te merken

Vooral de haal - en breng service heb ik zeer op prijs gesteld

Prettige medewerkers, prima en snelle service. Zeer tevreden

Vriendelijke, ter zake kundige medewerkers. Denken met je mee.

Aardige mensen, prima en snelle service.

Personeel heeft verstand van zaken en zijn zeer klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je.

Perfecte service, goede afspraken, correct en snel

Geweldige service

Perfecte ontvangst en service raad het iedereen aan HP

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.