door de jaren heen goed.

Zeer prettig en met kennis van zaken geholpen. Een aanbeveler.

Fijn bedrijf, prima sfeer en vriendelijk personeel

Banden wissel laten uitvoeren. Prima gedaan,alleen hebben ze 2 van de 4 banden niet schoon.gemaakt. Dit was wel afgesproken en er is voor betaald. Bij de volgende wissel,gaan ze de velgen gratis reinigen. Toch mooi gebaar.

super behandeld

Vrijdag onze auto opgehaald die we Zaterdag ervoor gekocht hebben bij autobedrijf Smeeing. Heel vriendelijk ontvangen , en de auto stond klaar om een proefrit mee te maken. Daarna in de pub even rustig met je partner kunnen nadenken over de gemaakte keuzen. Netjes te woord gestaan door Chris Koelewijn en ook prima mee kunnen onderhandelen, had niet het gevoel dat ze je vel over je neus willen halen. Snelle levering, na besloten te hebben de auto te kopen. Wij zijn heel tevreden met de manier hoe hun met hun klanten omgaan. Als het weer nodig is gaan wij er zeker weer naar toe.

Wat een super garage!

In mei van dit jaar hebben wij onze auto bij Smeeing in Soest gekocht, stonden met verbazing te kijken naar het uitgebreide assortiment. Na een paar weken kwamen we tot de ontdekking dat 1 van de kentekenverlichtingsblokjes stuk was, we hebben gebeld en er werden meteen 2 nieuwe blokjes opgestuurd. Ook was er een storingslampje dat af en toe begon te branden. Wij gebeld, en we konden de volgende dag al komen om de auto uit te laten lezen, bleek dat het niet meteen gerepareerd kon worden dus daar werd een datum voor gepland. Wij wonen ca. 1 uur rijden vanaf Soest, maar dat was geen probleem onze auto werd opgehaald op maandag en weer teruggebracht op donderdag. Zelden hebben wij zoiets meegemaakt bij een garage. kortom: TOP SERVICE!! Wij komen zeker terug als wij ooit weer een andere auto aan willen schaffen.

Goede service alles prima gegaan matten waar er niet bij gebeld 3 dagen later per post afgeleverd Stefan nog bedank.

Altijd goede service

Goed contact.duidelijk over de reparatie kosten

Fijn bedrijf, fijne verkoper (Chris Koelewijn), afspraken worden nagekomen

Wij hebben een maandje geleden een Nissan Qashqai gekocht bij Smeeing, met inruil van een Volkswagen Polo. Proefrit gemaakt in een vergelijkbare auto, omdat de betreffende Qashqai nog klaar gemaakt moest worden. Een week later nog een proefrit kunnen maken in 'onze' Qashqai. Onze verkoper, Chris Koelewijn, heeft ons super netjes geholpen. Hij kwam zijn afspraken na. Geen bla,bla verhalen, maar gewoon netjes/oprecht en eerlijk! Een erg fijne verkoper. Dus als je naar Smeeing gaat, vraag naar Chris ;-) De service van Smeeing is ook top! Een kleine manco aan de auto, waardoor de auto nagekeken moest worden. De auto is opgehaald en weer thuis gebracht. Kortom: wij raden Smeeing zeker aan!! (sowieso is het al een feest om bij Smeeing rond te lopen. Zo veel keus in zoveel mooie auto's)

Goede service, mooie auto's

Op zaterdag 17 oktober heb ik bij de firma met een Mercedes C180 proef gereden en deze gekocht, met inruil van mijn Lexus die ik tevens 3 jaar terug bij de firma had aangeschaft. De auto zou onderhoud krijgen en gepoetst worden. Omdat ik in Wervershoof woon hadden we de afspraak dat de auto op vrijdag 23 oktober (mijn verjaardag) bij mij thuis omgeruild zou worden. Echter kwam ik er achter dat het me financieel toch te krap ging worden. En had er slapeloze nachten van. Op maandag 19 oktober contact gezocht met Chris Koelewijn die ziek thuis zat. Ondanks zijn ziekte heeft hij mij terug gebeld. Toen ik Chris had uitgelegd dat de C180 aanschaf bij mij niet goed voelde en dat ik gebruik wou maken van de omruilgarantie, was dit geen probleem, ondanks dat hij dit nog niet eerder had meegemaakt. Ik had een mooie Audi A3 TSFI Automaat gezien en toevallig ook bekeken op de 17e. Deze was gelukkig nog niet verkocht, waarna Chris een mooie prijs heeft gemaakt voor de omruil met mij Lexus. De auto is keurig gepoetst op mijn verjaardag bezorgd. Dit was wel een linke aktie zonder proefrijden. Maar ik ben er nu super blij mee. Heerlijke auto en geen financiele problemen. Nog bedankt Chris en sterkte met je gezondheid. Misschien tot over 3 jaar weer. Richard K. uit Wervershoof.

De auto prima, de service na je betaald hebt is slecht

Volkswagen Polo gekocht, keurige auto. Toen ik een proefrit maakte, hebben we 2 auto's vergeleken. De opties hebben wij toen doorgenomen, ook dat apple carplay erop zou zitten. Achteraf blijkt dat Apple Carplay niet helemaal erop zit, alleen de voorbereiding, dit is mij niet verteld. Smeeing wees mij door naar een Volkswagen Dealer en hieruit blijkt dat ik nog eens 349,- euro extra moet betalen om deze service op mijn auto te krijgen. Ook zit er gelijk een terugroep actie op de Auto wat mij niet van te voren verteld is. Ik vind dit op een auto van 19.000,- euro best wel bedroevend. Ik heb Smeeing hierover gesproken en zij willen mij in geen enkel opzicht tegemoetkomen.

altijd goede service bij jullie, duurde ditmaal (als vroege klant van 08.30uur) wel heel erg lang

ik moest bijna 3 uren wachten op een kleine onderhoudsbeurt in de vroege ochtend. dat had ik niet eerder zo meegemaakt. verder prima service

Prettig bedrijf met mooie auto’s en deskundig personeel

Vandaag mijn auto opgehaald. Vorige ingeruild tegen marktconforme prijs. Zowel de aankoop als aflevering gingen vlot en altijd een lekker kopje koffie in de Pub. Vakkundig geholpen door Jeroen Buijze. Auto Smeeing is een aanrader met een enorme voorraad mooie/jonge auto’s. Ook als je er vanuit Brabant naar toe moet rijden is het de moeite waard.

prima geholpen in korte tijd

Ben alleen vergeten de stempeltjes te incasseren, kan dit alsnog volgende keer?

Uitstekende service

Altijd gastvrije ontvangst en de klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

Snel en klantvriendelijk

Gewoon goede service en prettig contact

Prima en zeer vriendelijk ontvangen en geholpen.

Als gebruikelijk zeer vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling van de service vraag,

Kosten waren hoger dan aangegeven

Op zich ben ik tevreden. Was alleen erg verbaasd dat ik meer moest betalen, dan de aangegeven � 169,00 . Bij navraag hoe dat zit, werd er gezegd dat er bij de de quick serv staat vanaf �169.00 . Omdat ik een grotere auto heb zijn de kosten hoger? Dit heb ik nog eens nagekeken, maar staat zeker niet vanaf bij. Daarnaast wordt er �3,75 gerekend voor het bijvullen van de ruitensproeier,dit is zonder overleg gedaan. Dit zijn wel aandacht puntjes qua service. Na aanleiding van mijn reactie, heeft Smeeing contact met mij opgenomen. Ze hebben aangegeven dat de quick serv. inderdaad niet helemaal duidelijk is en zullen de reclame aanpassen met "vanaf." Fijn dat ze contact met mij opgenomen hebben, we hebben een goed gesprek gehad. Alles is nu naar beide tevredenheid opgelost.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Goede service zoals van een gerenommeerd bedrijf te verwachten is

Goede prijsafspraak - eerlijke benadering - goede planning - vriendelijk personeel - geeft de klant vertrouwen.

Het is goed verlopen volgens afspraak.

Ik moet er een stukje voor rijden maar kon op de onderhouds beurt wachten onder het genot van een kopje koffie.

Geweldig!!!!

Bijzonder tevreden over eigenlijk alles. Zelfs aan het service boekje was gedacht. groet , John

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden en voel me met aandacht en zorg behandeld

Perfecte snelle transparante service

Afspraak snel te maken, prima om daar te wachten en je werk te doen in de pub. Verder duidelijke en vriendelijke communicatie.

Top zaak afspraken worden nagekomen

Ben zaterdag 26/9 om 8.30 vertrokken naar soest waar ik om 11.00 u afgesproken had met chris koelewijn om een Q3 te bekijken. Heb 2 autos ingeruild en ben 5/10 weer gegaan en heb de Q3 gehaald, auto had alles gehad wat afgesproken was en ben naar volle tevredenheid met de auto naar huis gereden. Ben nog nooit zo goed behandeld. Ben zelf 35 jaar monteur. Top zaak prima mensen.

Betrouwbare garage die goed werk levert

Auto Smeeing is niet (meer) in Almere gevestigd. Maar ik heb goede ervaringen met ze en voor het onderhoud van mijn auto rij ik er graag voor naar Soest.

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.