Uitmuntend

Vlotte en uitstekende service

Tevreden over aankoop auto

Wij hebben een positieve ervaring gehad bij Smeeing vooral vanwege de verkoopadviseur Matthijs steenhuizen. Vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. Ook zeer goed beschikbaar voor contact, bij vragen etc.

• Reden bezoek Aankoop auto

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Persoonlijke benadering. Uitgebreid advies en service

• Reden bezoek Aankoop auto

Nette service tegen eerlijke prijs

Vriendelijk geholpen. Prima auto gekocht tegen nette prijs. Geen gekke dingen.

Betrouwbaar en goede service

Je word altijd netjes behandeld en krijgt nooit achteraf verrassingen qua reparaties en prijs.

Quality service

Auto Smeeing had diverse catalogue of vehicles within reasonable price ranges, company provides high level customer service? Easy to reach via phone or email, friendly and professional staff, overall very satisfied.

Vertrouwd, eerlijk en flexibel

Ik ben bij Auto Smeeing langsgegaan voor Passat GTE. In eerste instantie was de aanvraag van de proefrit niet goed door het systeem gegaan en stond de auto niet klaar. Gelukkig was daar verkoper Erik die er alsnog voor zorgde dat ik met de auto op pad kon. Na een zeer tevreden proefrit, de onderhandeling gestart en snel een deal gesloten. Voorwaarde van uit mij was dat ik de auto direct mee wilde nemen als verrassing voor mijn vrouw. Gelukkig was dit mogelijk. De auto is nagelopen door de monteurs en stond 2,5u later klaar. Al met al top geregeld!

Werd goed geholpen

Mevrouw hielp me met ten naam stellingmolen Wat ik wel raar vond is dat ik toen we de advertentie zagen we volgens mij dat er parkeer sensoren voor en achter zaten en nu blijkt dat er alleen maar sensoren achter zitten Ik kan alleen de advertentie niet meer vinden dus kan het niet checken Verder allemaal prima geholpen

• Reden bezoek Aankoop auto

Smeeing, denkt mee in oplossingen.

Na een paar fijne proefritten hadden we onze auto gevonden. De afhaaldatum was bekend, eenmaal aangekomen was de auto niet beschikbaar! Dat was wel even een vervelend momentje, maar als tegemoetkoming kregen we een lekker wijntje en werd de auto de week erna geleverd aan huis. Wat een service!!! Zeer tevreden en wat een mooi ding ❤️

Zeer vriendelijke personeel

Bij auto smeeing hebben we online een auto gezien, een proefrit was snel gepland..we hadden 2 auto's die we in konden ruilen, maar hadden er maar 1 mee genomen. Ondanks de enorme drukte op zondag mochten we na de proefrit thuis onze andere auto halen om een waarde in schatting te laten maken. We kregen snel een reeële inruil prijs voor onze auto. We besloten de proefrit auto te kopen. De dag dat we de nieuwe auto op haalde werden we vriendelijk ontvangen. Ik had het gevoel dat echt de tijd voor ons genomen werd en we mochten alles vragen. De auto die we kochten was een import auto uit Duitsland. Ik was bang dat het boekje in het duits was, maar heel keurig kon ik kosteloos bij auto smeeing een boekje in het nederlands bestellen. Toen we weg reden, bleek op de achterbank zelfs splinternieuwe vloermatten te liggen. Auto smeeing is een groot bedrijf, waar ongeloofelijk veel mooie jong gebruikte auto's te vinden zijn. Ik was verrast hoeveel mensen tegelijk een proefrit komen maken en hoe alles als een ge oliede machine liep. Tot nu toe zijn we heel tevreden en hopelijk gaat de nieuwe auto ons vele veilige km's brengen.

Komt afspraken niet na

Nieuwe auto gekocht. Een aantal dingen zouden worden nagezonden. Instructie boekje, onderhoudsboekje , lakstift. Ze zijn niet bereikbaar en mijn advies koop hier geen auto. Service nul, afspraken nul, en smoes na smoes helaas slechtste ervaring ooit met het kopen van een auto. Frank

Prettig

Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto. Zowel bij de koop als bij de overdracht was de uitleg goed. Geen opdringerig gedoe etc. Top

• Reden bezoek Aankoop auto

Zeer fijne en professionele service

Vriendelijk geholpen, duidelijke communicatie en alles perfect geregeld. Erg tevreden!

• Reden bezoek Aankoop auto

Gewoon geweldig. Goede service en goede inruilwaarde voor mijn oude auto.

Goed geholpen en goede service.

• Reden bezoek Aankoop auto

Mooie auto gekocht, prima service

Keurig ontvangen, enorme keuze uit auto's. We konden in alle rust een aantal proefritten maken. Verkoper Olcan was zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig. Ook aflevering verliep prima.

• Reden bezoek Aankoop auto

Na enkele telefonische contacten had ik meteen een vertrouwd gevoel

Ik was op zoek naar een occasion en heb bij diverse bedrijven de sites bekeken. De site van auto Smeeing kwam meteen vertrouwd over. Met name de omschrijving dat zij jonge autoos van goede kwaliteit afleveren. Na telefonisch contact zou mijn auto pas een week later afgeleverd kunnen worden ivm de grote drukte. Nadat ik aangaf dat ik de auto dringend nodig had voor mijn werk werd het geregeld dat ik de auto toch vrijdag kon ophalen. Chapeau zeggen wij in limburg. De aankoop betrof een internet aankoop. Ik hd de auto betaald maar nog niet gezien. Op mijn verzoek had de verkoper Chris de auto uitvoerig bekeken en deelde mij mede dat de auto in nieuwstaat verkeerde. Bij aflevering bleek dit juist. Hele mooie auto en hij rijdt prima. De lange rit naar Soest heeft zich geloond.

• Reden bezoek Aankoop auto

Wat een top bedrijf met top personeel

1e auto hier gekocht. Wat een goede ervaringen, zowel met de aankoop, proefrit en de aflevering. Hier kunnen andere bedrijven wat van leren. Zo fijn ontvangen hier. Je voelt je er direct thuis. Ze denken mee, ook met de verzekering. Kan elders goedkoper, dus doen goede voorstellen.

• Reden bezoek Aankoop auto

Fijne ontvangst en vertrouwd gevoel

Geen opdringerige verkopers met gladde praatjes. Konden bij binnenkomst lekker rustig rondkijken en vragen stellen op het moment dat wij dit wilden. Fijn geholpen door deskundig personeel. Ook de aflevering ging heel soepel.

• Reden bezoek Aankoop auto

Van proefrit tot aflevering verliep alles gesmeerd.

Uit de honderden auto's in voorraad hebben we binnen een half uur een auto gevonden die wij echt wilden hebben. De aflevering ging ook prima. Aardige medewerkers die je echt willen helpen en alle vragen beantwoorden.

Prettig zaken doen met Auto Smeeing

Het personeel is vriendelijk en deskundig. Het hele proces is vlot verlopen. Het bod de inruilauto was realistisch.

• Reden bezoek Aankoop auto

Het was de laatste dag van het jaar en ik besloot zonder afspraak binnen te lopen. Alle medewerkers waren bezet en ik wilde een testrit maken. Dat leek bijna onmogelijk totdat Matthijs mij kwam helpen. Die ging gelijk voor me aan de slag. Terwijl hij de inruilwaarde van mijn huidige auto ging checken. Kon ik niet een maar twee verschillende auto’s test rijden. Ik heb toen mijn nieuwe auto gekocht.

• Reden bezoek Aankoop auto

Mijn ervaring met De firma Smeening, is perfect werd bij de eerste ontmoeting geweldig geholpen we kregen goede info over de auto. Meteen goede afspraak gemaakt. Ook goede contacten gehad betreft de auto verzekering en gowd afgehandeld. Met de aflevering van de auto was ook perfect goed geholpen en konden nog alles vragen, niks was een probleem. Dus met andere worden een 10.

service gericht

Geheel volgens afspraak, voor de reparatiekosten is vooraf gebeld voor akkoord. Ook keurig gebeld dat de auto op de afgesproken tijd weer opgehaakd kon worden.

• Reden bezoek Werkplaats

Klantvriendelijk, flexibel en alles keurig geregeld

We zijn met een brede glimlach weggereden met een mooie nieuwe auto. We werden keurig en professioneel geholpen. Niks op aan te merken. Dikke duim omhoog

• Reden bezoek Aankoop auto

Goede service, veel geregeld vooraf op afstand

Auto online gevonden, vooraf alles goed besproken en deal gesloten. Netjes te woord gestaan, auto stond klaar en stond er netjes bij. Na proefrit direct meegenomen. Enige vreemde was dat de ene een fles wijn krijgt bij aflevering en de andere niet.

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.