Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke personeel, deskundig advies en de ruime keuze aan auto’s. Het aankooptraject verloopt over het algemeen vlot en de communicatie is helder. De aflevering en de afhandeling van vragen verlopen meestal soepel, met af en toe aandacht voor aftersales.
We zijn erg goed begeleid in het kopen van onze nieuwe auto
13 July 2026
Houriya
Beste Houriya,
Wat fijn om dit te lezen! Een auto kopen is een grote stap, en we vinden het belangrijk dat je je daarin goed ondersteund voelt.
Veel rijplezier met jullie nieuwe auto!
Team Auto Smeeing
Afgelopen week heb ik mijn Kia mogen ophalen. Het hele traject was een genot om als klant te mogen beleven. Van het eerste contact, waarbij we vrij zijn gelaten om ons rustig te kunnen oriënteren, tot een professioneel gesprek bij de aanschaf en contract afhandeling. Het ophaal center was een prettige ervaring, waarbij weer bleek dat de gehele organisatie super goed op elkaar is afgestemd en het proces voor mij als klant makkelijk en transparant heeft gemaakt. Voorlopig hoop ik dat ik van mijn nieuwe auto kan gaan genoeten, maar bij een volgende keer zal ik zeker weer bij Smeeing komen.
13 July 2026
Edwin Mentink
IJsselstein
Beste Edwin,
Wat fijn om te lezen dat het hele traject zo prettig is verlopen. Het is voor ons belangrijk dat klanten de ruimte voelen om op hun eigen tempo een keuze te maken, fijn om te horen dat jouw ervaring dit bevestigde.
Geniet volop van je Kia, en tot een volgende keer!
Team Auto Smeeing
Onlangs een auto gekocht en het was een en al gemak. Van proefrit t/m afhalen verloopt het zeer prettig. Je wordt goed op de hoogte gehouden met verschillende mailtjes en iedereen is er vriendelijk. 7 dagen van proefrit tot aflevering. Ik hoop dat we onze volgende auto ook weer daar kopen.
12 July 2026
Bas Griepsma
Groesbeek
Beste Bas,
Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen.
We hopen dat de auto je veel rijplezier brengt, en wie weet tot een volgende keer.
Team Auto Smeeing
Ik ben super goed geholpen . Ik had geen afspraak gemaakt en toch is er alles aan gedaan om mijn vragen te beantwoorden, een proef rit te regelen. Vriendelijkheid en deskundigheid stond voorop. Ben erg tevreden.
12 July 2026
Laurence
Beste Laurence,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je ook zonder afspraak goed bent geholpen en tevreden bent over je bezoek.
We wensen je veel rijplezier!
Team Auto Smeeing
Bij auto smeeing een auto aangeschaft. Goed advies MBT het overstapppen van Diesel naar Hybride rijden. De auto had wat kleine aandachtspuntjes die mij bij de proefrit waren opgevallen en deze zijn keurig volgens afspraak verholpen! (Klein deukje, hemel zat wat los en een trilling in het stuur) Hoewel ik verwachtte dat het alleen om even balanceren van de wielen zou gaan zijn beide banden voor vervangen en daarnaast ook nog wat servicepunten aangepakt die tijdens de afleverbeurt naar voren kwamen (DSG versnellingsbakolie, nieuwe ruitenwissers) De auto stond er keurig bij en alles volgens afspraak en meer! En zonder extra kosten, gewoon geregeld. Dat noem ik service!
10 July 2026
Melvin
Huizen
Beste Melvin,
Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen bij de overstap naar hybride rijden en dat alles naar tevredenheid is opgelost. Veel rijplezier gewenst!
Team Auto Smeeing
Aan de medewerker al mijn wensen kenbaar gemaakt en door vakkundig inzicht van medewerker de juiste auto gevonden, die aan mijn wensen voldoet SUPER
8 July 2026
M. Herder
Nieuw-Amsterdam
Beste M.,
Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat er goed naar je wensen is geluisterd en dat jullie samen tot een auto zijn gekomen die goed bij je past.
Veel rijplezier gewenst!
7 July 2026
Cees Monfrooij
Meerkerk
Beste Cees,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, dat waarderen we zeer!
Team Auto Smeeing
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke sleuteloverdracht ben ik uitstekend geholpen met deskundig advies, duidelijke afspraken en een service die alle verwachtingen overtreft
Thymo
Almere
Beste Thymo,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bij Auto Smeeing streven we er elke dag naar om niet alleen een goede auto te verkopen, maar om het hele traject zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.
Rij met plezier in je nieuwe auto!
Team Auto Smeeing
De toenadering via telefoon / mail kan beter. Reactietijd wat traag. Maar als je eenmaal binnen bent blijkt er een goede betrouwbare dealer te staan. Voor de rest uitstekende service en we zijn goed geholpen.
Tom
Delden
Beste Tom,
Bedankt voor je eerlijke en genuanceerde review. Hoewel het meestal goed loopt kunnen we soms door piekdruktes niet altijd even snel reageren, dat is een terecht punt waar we zeker wat mee gaan doen.
Het doet ons goed te horen dat je eenmaal bij ons op de zaak goed geholpen bent en ons als betrouwbaar hebt ervaren.
Team Auto Smeeing
Joris (adviseur/verkoper)en Ron (afl. service medewerker) waren heel erg vriendelijk. Ik ben door beide snel geholpen.
Flora
Utrecht
Beste Flora,
Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld!
Team Auto Smeeing
aankoop van nieuwe auto ging prima
Anne-luut
amersfoort
Beste Anne-luut,
Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is.
We wensen je veel rijplezier in je nieuwe auto!
Team Auto Smeeing
Onze eerste auto er gekocht Opgehaald op 2 juli. 2 geweldige medewerkers ons geholpen Chris bij de verkoop. Rob bij de aflevering Zeer tevreden .
N.v.t.
Jeannette
Beste Jeannette,
Wat een bijzonder moment, de allereerste auto, dat vergeet je nooit meer! Het doet ons goed te horen dat Chris en Rob daar een positieve rol in hebben gespeeld.
We wensen jullie ontzettend veel rijplezier!
Team Auto Smeeing
Heb naar tevredenheid een nieuwe auto gekocht bij genoemde garage!
P.g.
Beste P.g.,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was!
Veel rijplezier met uw nieuwe aanwinst!
Team Auto Smeeing
Na met pech langs de weg komen te staan, is autosmeeing zeer behulpzaam geweest om de auto weer rijklaar te krijgen. Voor de dagen een perfecte leenauto tot mijn beschikking gekregen. Grote klasse!
Werkplaats
Beveelt niet aan
Teun
Boxum
Beste Teun,
Wat een vervelende situatie moet dat zijn geweest, met pech langs de weg staan is nooit fijn! Het doet ons dan ook goed om te horen dat ons team je op zo'n moment goed heeft kunnen helpen.
Rij ze, en hopelijk met veel minder pech de volgende keer!
Team Auto Smeeing
Ik ben heel tevreden met mijn auto. Goede ontvangst, vriendelijke medewerkers en uitstekende service.
3 July 2026
Mirkhas
Veenendaal
Beste Mirkhas,
Wat fijn om te lezen dat je je zo welkom hebt gevoeld bij ons en dat de aankoop ook goed bevallen is. We wensen je ontzettend veel rijplezier met je nieuwe auto!
Team Auto Smeeing
Hele goede ervaring met de aankoop van onze nieuwe auto! Afspraken worden goed nagekomen.
3 July 2026
Sandra
Beste Sandra,
Wat fijn om te lezen dat de aankoop van jullie nieuwe auto zo goed is bevallen! Bij ons team staat het nakomen van afspraken centraal — want een auto kopen is een groot moment en dat verdient een betrouwbare aanpak.
Het geeft ons veel voldoening te weten dat jullie dat ook zo hebben ervaren.
Team Auto Smeeing
Mijn ervaring met jullie was heel positief. Nadat mijn auto uitgebrand was, hebben jullie er alles aan gedaan om me zo snel als mogelijk weer de weg op te krijgen. Super bedankt. Enne.. blij met mijn nieuwe auto!
28 June 2026
thea
Eemnes
Beste Thea,
Wat fijn om te lezen dat we je in zo'n lastig moment hebben kunnen helpen! Fijn om te horen dat je ook enthousiast bent over je nieuwe auto ondanks de vervelende situatie.
Geniet volop van je nieuwe auto en veel veilige kilometers toegewenst!
Team Auto Smeeing
Bij toeval uitgekomen bij Smeeing: een uitgelezen en gevarieerd aanbod. Onze verkoper, Matthijs, besteedde aandacht aan ons en gaf ons het gevoel bij een vertrouwde garage op de hoek te zitten. Ook de verzekeringman Maarten, de medewerker bij de aflevering: allemaal met een glimlach en met persoonlijke aandacht. Goed, hoor.
Arjen Speekenbrink
Hengelo Gld.
Zeer positieve ervaring. komen beloftes na en geven complete informatie
Evert
Amersfoort
Fijne verkoper! En goede afhandeling van de zomerdeal, een mooie fietsendrager
Dolf
Hilversum
Veel keuze uit aantrekkelijke auto’s. De prijzen zijn scherp, waardoor er niet veel ruimte is om af te dingen.
26 June 2026
Fred
Amersfoort
Mooie zaak en konden gelijk proefritten maken. Goed advies en snelle aflevering !!
26 June 2026
mirjam
Almere
Beste Mirjam,
Dank je wel voor je fijne woorden! Het doet ons echt goed om te horen dat je de zaak aangenaam hebt gevonden en dat we je direct konden laten proefrijden. Dit is precies waar we voor staan: klanten goed adviseren en zo snel mogelijk op weg helpen met hun nieuwe occasions.
We hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop en dat de snelle aflevering je goed uitkomt.
Team Auto Smeeing
Heel fijn geholpen bij de aankoop, het verzekeren en de aflevering. Een kleine miscommunicatie met betrekking tot een trekhaak die nog gemonteerd moet worden wat niet gecommuniceerd was. Maar ook dat werd heel netjes opgepakt!
18 June 2026
Lara
Voorthuizen
Beste Lara,
Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de aankoop, verzekering en aflevering. Jammer dat de communicatie rondom de montage van de trekhaak niet direct duidelijk was. Fijn dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Wij wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe!
Team Auto Smeeing
Na een eerdere negatieve ervaring om naar een auto te kijken (niemand kwam te hulp!) toch een paar dagen later een nieuwe poging gedaan. Toen troffen we gelukkig Matthijs Steenhuizen. Die heeft me geweldig geholpen in een zeer prettige sfeer. Goed geslaagd en hoop te gaan genieten in mijn Toyota. De aflevering vanmorgen vonden wij wat minder; was een beetje chaotisch en rommelig.
18 June 2026
Betty
Beste Betty,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en de mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat Matthijs je zo goed en in een prettige sfeer heeft geholpen bij de aankoop van je Toyota. We vinden het wel jammer om te horen dat de aflevering wat chaotisch verliep; we nemen dit punt zeker mee om dit in de toekomst beter te laten verlopen. Wij wensen je heel veel rijplezier met je nieuwe auto en hopen je in de toekomst weer te mogen ontmoeten!
Team Auto Smeeing
de ontvangst en de afhandelingen en ook de uitles was gewoon zeer goed. zeer tevreden .
5 June 2026
Henny Van Woerkom-Kok
Woudenberg
Beste Henny,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw positieve woorden over de ontvangst, afhandeling en uitleg. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.
Team Auto Smeeing
Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit.
Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit.
Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs.
Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.
Koningweg 14
3762 EC Soest