Goede ervaring bij aankoop, informatie verstrekking en after sales van een Ford Cmax

Inmiddels rijd ik de aangekochte Ford C max een maand, de wagen voldoet prima aan mijn wensen. De rijeigenschappen maken het een prima wagen voor mijn reizen naar Italië, waar ik inmiddels verblijf. De binnenruimte van de wagen is snel, goed en eenvoudig aan te passen aan het gebruik voor vervoer van 5 personen dan wel spullen. Bij aankoop ervoer ik een open en vertrouwde begeleiding van mijn keuzes/overwegingen. Bij vragen en puntjes voor en na aankoop kreeg ik goede beantwoording, ondersteuning en garantie afhandeling van verkoop en garage. Heb er dan ook vertrouwen in dat deze Ford Sutherland dealer de wagen de komende jaren optimaal zal kunnen onderhouden.

Deze mensen weten nog wat klantvriendelijk is

Perfecte service prima voertuig voor je geld

Goed !! En vriendelijk.

Vriendelijk en behulpzaam indien mogelijk direct helpen of gezammelijk naar oplossing gezocht.

Goede en betrouwbare klantvriendelijke service

Goed advies gekregen. Als er iets extra's vervangen moet worden wat kosten met zich mee brengt wordt er altijd even gebeld. Vakkundig onderhoud en reparaties. Auto was ook veel eerder klaar dan verwacht.

Alles Prima geregeld, zoals ik van Sutherland Drachten gewend ben

Zoals altijd vriendelijk geholpen door deskundig personeel en goed geïnformeerd over alles wat er moest gebeuren aan mijn auto.

Prima garage met betrokken medewerkers

Goed geholpen en te woord gestaan. Helaas lukte het niet om het navigatiesysteem te updaten, dat ligt niet aan de garage maar aan door Ford gekozen systeem. Als dat nog geregeld kan worden wordt het een 10.

Netjes

Eerlijk en komt met oplossingen

Goede onderbouwing van de gebreken en de goede service

Mijn auto een Ford Focus C-Max uit 2005 moest voor de A.P.K. en er moesten nieuwe draagarmen onder, de kosten die werden van tevoren besproken. Je wordt vriendelijke te woord gestaan en ik vind de service gewoon goed, kom er er een aantal jaren en het bevalt mij in ieder goed.

Prima als altijd , geen uitsloverig personeel .

Degelijk en vriendelijk

Prima service en meedenkende werkplaats

Goede service en er wordt meegedacht met de klant om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Bekwaam en behulpzaam personeel

Positief

Klantvriendelijk en goede service!

Vertrouwd adres

Snel en goed geholpen.

Zijn netjes geholpen

Mijn ervaringen met de verkoper Marcel Kleefstra zijn goed. Vriendelijk, kennis van zaken, ben heel tevreden

Mijn ervaring is dat men deskundig en professioneel service verleend

Zie boven

Apk afkeur en motor probleem goed verholpen

Gebroken veer en motor probleem snel opgelost.

Wat me tegen valt is dat ik al een jaar op de opdate van de navigatie wacht ,dat valt me verschrikkelijk tegen,dat had ik van Ford niet verwacht. Als ik bij de andere auto merken zie is het zo geregeld ,maar ja daar schiet Ford te kort in.

Goed/ netjes/ snel

Prima werk geleverd

Prima service bij Sutherland Heerenveen

Zoals ik inmiddels gewend ben is de service en dienstverlening bij Ford Sutherland in Heerenveen prima voor elkaar. Van begin tot eind op de hoogte gehouden. De werkzaamheden zullen vast ergens anders goedkoper kunnen, maar de zekerheid en kwaliteit is het me meer dan waard.

Altijd goede service en gratis leenauto.

Dgjiuffhh

het was opnieuw prima

heel goed

Goed gedaan

Ivm ons werk en de kinderen was het lastig een proefrit te plannen! Maar gelukkig kon die toch gerealiseerd worden via via! Top afhandeling was helaas ivm corona maatgezeur wat kortaf maar is helaas niet anders!

Het is alle keren goed.

Niet alleen bij de jaarlijkse controle,maar ook met de persoonlijke service als bandenpompen staan de heren voor mij klaar.

top autobedrijf

Wout van Dijk is een geweldige man met normen en waarden en een hele goede verkoper. Adviseert goed en laat je in je waarde. Wij doen al jaren zaken met Wout en altijd op een hele respectvolle en klantvriendelijke manier. Wij zijn heel tevreden en hebben er graag voor over om vanuit Raalte OV helemaal naar Heerenveen te reizen.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen